NaturalSwiss Logo

Natural Swiss vélemények | A felhasználók tapasztalatai


Üdvözlöm! Kata vagyok, a NaturalSwiss irodavezetője.

Ügyfélszolgálatos munkatársunkEz az oldal különbözik mindentől, amit idáig látott. Ez a kínos mellékhelyiségbeli történetek valóságshowja, amit nagy lelkesedéssel és büszkeséggel adnak elő. Minden egyes nap újabb és újabb, különböző életkörülményekkel és életkorral rendelkező emberek segítik elő sikertörténetükkel a Naturalswiss honlapot. Biztosítani szeretném Önt, hogy ezek a beszámolók semmilyen formában nem lettek megváltoztatva. Az összes e-mailt, levelet és fényképet önként küldték el nekünk. Ezeket a dokumentumokat eltároljuk, és harmadik fél által is ellenőrízve vannak. Meglehetősen jó oka van annak, hogy ilyen sokan szeretnék megosztani a saját történetüket. A Clean Inside® nemcsak hogy működik, hanem a ma kapható legjobb tisztító és méregtelenítő program. De ne nekem higgyen, csak olvassa el a lenti oldalakon található beszámolók egész hadát, és látogasson el ide rendszeresen, hogy mindig megismerhesse a legújabb történeteket.

Ha már Ön is kipróbálta termékünket, és meg szeretné osztani tapasztalatát velünk, ne habozzon! Ügyfélszolgálatos kolléganőnk készséggel várja jelentkezését az ugyfelszolgalat@naturalswiss.ch címen

Kérem a fogyasztói vélemények olvasásakor vegyék figyelembe, hogy a közjegyzői hitelesség érdekében a vásárlók által írt szövegek eredeti állapotában szerepelnek, így előfordulhat fogalmazási- és helyeírási hiba.

Gyógyító történetek


"Lassú az anyagcserém, emésztési problémáim voltak "

Fénykép

63 éves vagyok,évek óta lassú az anyagcserém, emésztési problémáim voltak minden reggel fáradtan és álmosan keltem fel. Sok mindent kipróbáltam, de semmi nem vált be. Most béltisztító kúrával teljesen, megváltozott a közérzetem, könnyeben érzem magam elmúlt az a nagy fáradtság érzetem. Megszünt a székrekedésem lazább a hasam nem vagyok felpüfedve. Ajánlom mindenkinek aki ezekkel a problémákkal küzd a jövő évben ismételek kúrát!

- Bódi Gyuláné, , 2014-05-13

""Lassan szántam el magam a méregtelenítés ilyen formájára."

Fénykép


"Lassan szántam el magam a méregtelenítés ilyen formájára.
Az igazság hogy a méregtelenítés más variációit kerestem és próbálgattam a
Naturalswiss előtt.
Habár sokat sportolok de a munkám , életvitelem és ebből adódóan a
táplálkozási szokásaim nehezen változtathatóak igy az előzően végzett
méregtelenítéseim csak kisseb nagyobb sikerekkel jártak.
A Naturalswiss termék fogyasztása közben a 2- 3 héten már éreztem a
jótékony hatását.
Számomra legfontosabb eredmények: Jobban aludtam több energiám volt edzés
közben, az anyagcserefolyamatok gyorsultak és a teljesítményem is javult.
A teljest 3 hónapos kúra végén az eredményekhez még hozzáadódott hogy a bőr
sokkal tisztább és szebb lett ami gondolom a hölgy fogyasztóknak vonzóbbá
teheti a terméket.
Köszönöm Naturalswiss."

- Szarvas Gábor, , 2014-04-14

"8 éve gyomorpanaszaim voltak"

Fénykép
8 évvel ezelőtt gyomor panaszaim voltak, amelyek nagy fájdalommal jártak. Kénytelen voltam kórházba menni ahol megvizsgáltak és irigoskopiát készítettek, ami megállapította, hogy diverticulumom van és az begyulladt. Különböző gyógyszerekkel kísérleteztek. A kórházban/Országos Onkológiai Klinika/ volt egy orvosnő jó ismerősöm, jelenleg Svájcban főorvos- aki ajánlotta az Önök termékeit, amelyeket Ő is alkalmaz. A hatás remek volt, megszűntek a  fájdalmaim és tünetmentessé váltam! Én csak ajánlani tudom mindenkinek, akinek hasonló panaszai vannak, a fent leírtak alapján.

Üdvözlettel: Székely Iván

- Székely Iván, Budapest, 2014-03-10