NaturalSwiss Logo

Natural Swiss vélemények | A felhasználók tapasztalatai


Üdvözlöm! Kata vagyok, a NaturalSwiss irodavezetője.

Ügyfélszolgálatos munkatársunkEz az oldal különbözik mindentől, amit idáig látott. Ez a kínos mellékhelyiségbeli történetek valóságshowja, amit nagy lelkesedéssel és büszkeséggel adnak elő. Minden egyes nap újabb és újabb, különböző életkörülményekkel és életkorral rendelkező emberek segítik elő sikertörténetükkel a Naturalswiss honlapot. Biztosítani szeretném Önt, hogy ezek a beszámolók semmilyen formában nem lettek megváltoztatva. Az összes e-mailt, levelet és fényképet önként küldték el nekünk. Ezeket a dokumentumokat eltároljuk, és harmadik fél által is ellenőrízve vannak. Meglehetősen jó oka van annak, hogy ilyen sokan szeretnék megosztani a saját történetüket. A Clean Inside® nemcsak hogy működik, hanem a ma kapható legjobb tisztító és méregtelenítő program. De ne nekem higgyen, csak olvassa el a lenti oldalakon található beszámolók egész hadát, és látogasson el ide rendszeresen, hogy mindig megismerhesse a legújabb történeteket.

Ha már Ön is kipróbálta termékünket, és meg szeretné osztani tapasztalatát velünk, ne habozzon! Ügyfélszolgálatos kolléganőnk készséggel várja jelentkezését az ugyfelszolgalat@naturalswiss.ch címen

Kérem a fogyasztói vélemények olvasásakor vegyék figyelembe, hogy a közjegyzői hitelesség érdekében a vásárlók által írt szövegek eredeti állapotában szerepelnek, így előfordulhat fogalmazási- és helyeírási hiba.

Gyógyító történetek


"Kevésbé vagyok fáradékony"

Fénykép

Kedves Naturalswiss Team!

Ezúton szeretném Önökkel megosztani a béltisztító termékcsalád használatával kapcsolatos tapasztalataimat. A Clean Inside programot két hónappal ezelőtt kezdtem el használni, azóta számos pozitív előnyről tudok beszámolni. Elsőként azt említeném, hogy kevésbé vagyok fáradékony. Sőt, az elmúlt hetekben sokkal jobban és pihentetőbben alszom. Mind e mellett könnyebben regenerálódom egy kimerítő nap után.  A kedélyállapotom is kedvező irányban változott, így sokkal jobban érzem magam a bőrömben. Ez annak is köszönhető, hogy a béltisztító program használata során 2 kg-ot fogytam. Tehát mindenkinek előszeretettel ajánlom, hiszen biztos vagyok benne, hogy egy kiváló termékkel és tapasztalattal gazdagodhatnak a használat során!

 

- Nagy Gyözö, , 2013-08-26

"A termékek fogyasztása nem volt megterhelő, egyszerűen betartható az előírás."

Fénykép

Párommal szeretnénk gyermeket vállalni, melyre minél jobban szeretnék fizikailag is felkészülni. Ugyan nincsenek káros szenvedélyeim, és rengeteg zöldséget, gyümölcsöt eszek, kerülöm a mesterséges adalékokat is, mégis úgy gondoltam, egy jó tisztító, méregtelenítő programot is végigcsinálnék. Mint általában mindig, most is az Interneten keresgéltem, úgy találtam rá a NaturalSwiss programjára. Elolvastam a sok véleményt, a várható eredményeket, és megrendeltem a csomagot. Az ügyintézés gyors és korrekt volt, az ügyfélszolgálatos hölgy, Kata is nagyon kedves és segítőkész. A termékek fogyasztása nem volt megterhelő, egyszerűen betartható az előírás. A rostot ízesített ásványvízzel ittam meg, egyáltalán nem volt rossz íze. Még az esti tea is egészen kellemes ízű volt, ahhoz képest, hogy gyógynövény. Első pozitív hatás nálam azt volt, hogy már a gyermekkoromtól tartó lassú anyagcserém felgyorsult. Ezen kívül sokkal élénkebbnek, pihentebbnek, frissebbnek éreztem magam a kúra után, és még a bőröm is szebb lett. Nem is gondoltam, hogy valóban ilyen változásokat hozhat egy méregtelenítő kúra. Biztosan meg fogom ismételni a jövőben többször is!

- Fadgyas Krisztina, , 2013-06-20

"A kúra elkezdése után már 1 héttel sokkal fittebb voltam, kipihenten, frissen ébredtem"

Fénykép

Szeretnék jelentősebb súlyfeleslegtől megszabadni, és ehhez első lépésként egy megfelelő méregtelenítő, tisztító kúrát kerestem. Először egy Interneten található másik kúrával próbálkoztam, de azt 2. nap feladtam, mivel egy löttyön kívül semmi mást nem lehetett enni, és ettől még a maradék energiám is elfogyott. Utána halottam egy kedves barátnőmtől a NaturalSwiss programjáról, amit nagyon dicsért, ezért én is kipróbáltam. A program végigcsinálása teljesen beleilleszthető volt a napi rutinba, nem okozott semmi féle kellemetlenséget, és még a termékek íze is kellemes csalódás volt, pedig attól nagyon tartottam. Ugyan a székletem nem vizsgálgattam, de a korábbi székrekedésem helyett felgyorsult az anyagcserém, és minden nap el tudtam menni wc-re. Korábban nagyon fáradékony és kimerült voltam, rosszul aludtam, reggel pedig alig bírtam felkelni. A kúra elkezdése után már 1 héttel sokkal fittebb voltam, kipihenten, frissen ébredtem, és azóta is napról-napra érzem a NaturalSwiss pozitív hatását. Sokkal jobban érzem magam a bőrömben! Ráadásul már ettől a programtól is fogytam és a haskörfogatom is több centivel csökkent! Csak ajánlani tudom mindenkinek!

- Dr. Havasi Tamásné, , 2013-06-20