NaturalSwiss Logo

Natural Swiss vélemények | A felhasználók tapasztalatai


Üdvözlöm! Kata vagyok, a NaturalSwiss irodavezetője.

Ügyfélszolgálatos munkatársunkEz az oldal különbözik mindentől, amit idáig látott. Ez a kínos mellékhelyiségbeli történetek valóságshowja, amit nagy lelkesedéssel és büszkeséggel adnak elő. Minden egyes nap újabb és újabb, különböző életkörülményekkel és életkorral rendelkező emberek segítik elő sikertörténetükkel a Naturalswiss honlapot. Biztosítani szeretném Önt, hogy ezek a beszámolók semmilyen formában nem lettek megváltoztatva. Az összes e-mailt, levelet és fényképet önként küldték el nekünk. Ezeket a dokumentumokat eltároljuk, és harmadik fél által is ellenőrízve vannak. Meglehetősen jó oka van annak, hogy ilyen sokan szeretnék megosztani a saját történetüket. A Clean Inside® nemcsak hogy működik, hanem a ma kapható legjobb tisztító és méregtelenítő program. De ne nekem higgyen, csak olvassa el a lenti oldalakon található beszámolók egész hadát, és látogasson el ide rendszeresen, hogy mindig megismerhesse a legújabb történeteket.

Ha már Ön is kipróbálta termékünket, és meg szeretné osztani tapasztalatát velünk, ne habozzon! Ügyfélszolgálatos kolléganőnk készséggel várja jelentkezését az ugyfelszolgalat@naturalswiss.ch címen

Kérem a fogyasztói vélemények olvasásakor vegyék figyelembe, hogy a közjegyzői hitelesség érdekében a vásárlók által írt szövegek eredeti állapotában szerepelnek, így előfordulhat fogalmazási- és helyeírási hiba.

Gyógyító történetek


"Már a 2-3. héten érezhető volt a változás"

Fénykép

Tisztelt NaturalSwiss! Már többször eszembe jutott, hogy egy méregtelítő kúrát kellene csinálnom, mert mostanában nem éreztem magam túl jól. Az ülőmunka, a mozgás hiánya miatt nem volt rendben az emésztésem, ezenkívül fáradékony, ingerlékeny voltam, nem bírtam koncentrálni. Az egyik ismerősöm ajánlotta ezt a terméket, és úgy gondoltam veszteni nem vesztek semmit, hát kipróbáltam. Az egy hónapos kúrát csináltam végig, és már a 2-3. héten érezhető volt a változás. Az emésztésem helyreállt, a fáradékonyság, ingerlékenység eltűnt. A koncentrációm is javult! Az pedig, hogy emellett a méregtelenítés is jólesett, illetve, hogy egy kis súlycsökkenés is tapasztalható volt, az már csak plusz volt. Köszönöm, hogy megismerkedhettem a termékkel. Valószínű még használni fogom. Üdv

- Péter, , 2013-06-11

"Helyreállt az emésztésem, elmúlt a puffadtság, és még pár kilótól is megszabadultam. :)"

Fénykép

Kedves NaturalSwiss! Kislányom 2,5 éves és a szülés után egy kicsit felborult az anyagcsereháztartásom. Egy ismerősöm ismertetett meg a termékkel, és mivel a székrekedés, illetve teltség/puffadtság-érzet elég sűrűn volt probléma nálam, úgy gondoltam kipróbálom. Amúgy is szeretem a természetes(ebb) gyógymódokat, így ez megfelelőnek tűnt. Egy hónapos kúrát csináltam. Ezalatt helyreállt az emésztésem, elmúlt a puffadtság, és még pár kilótól is megszabadultam. :) Sokkal energikusabbnak érzem magam, a bőröm is szebb lett, és a méregtelenítés is jólesett! Ajánlom mindenkinek, aki szeretné méregteleníteni a szervezetét, illetve egy kis plusz energiához jutni! Köszönöm!

- Mónika, , 2013-06-11

"Miután végigolvastam a véleményeket, úgy gondoltam kipróbálom."

Fénykép

Tisztelt Natural Swiss!

Régóta terveztem, hogy egy hatásos tisztító kúrába kezdek. Az interneten találtam az Önök termékét.
Miután végigolvastam a leírást és a véleményeket, úgy gondoltam kipróbálom.
Az egy hónapos kúra alatt lényegesen javult az emésztésem és a már másoknál is leírt teltség puffadási érzet is jelentősen csökkent.
Az édességek utáni vágyam is jelentősen csökkent. A hajam sokkal fényesebb, illetve egészségesebb lett. Lényegesen gyorsabban is nő azóta.
Meglepetés és öröm volt a súlycsökkenés, és a has körméret csökkenés is.
A termék fogyasztása nem jelentett gondot. Reggel a kapszulák majd a rostanyag vízzel elkeverve meglepő, de nem volt rossz ízű. Az esti tea fogyasztása is kellemes,annak ellenére hogy gyógytea,egész jó ízű. Az alvás is kellemesebb,pihentetőbb azóta, hogy elkezdtem a kúrát.
Most, hogy az egy hónapos kúra letelt, biztos vagyok benne, hogy folytatom a 3 hónapos kúrát a teljes tisztulás érdekében.
A termékkel elégedett vagyok, ajánlom mindenkinek, aki szeretne tenni az egészsége érdekében.

Köszönöm.

- Körmendy Zoltán, , 2013-04-10