NaturalSwiss Logo

Natural Swiss vélemények | A felhasználók tapasztalatai


Üdvözlöm! Kata vagyok, a NaturalSwiss irodavezetője.

Ügyfélszolgálatos munkatársunkEz az oldal különbözik mindentől, amit idáig látott. Ez a kínos mellékhelyiségbeli történetek valóságshowja, amit nagy lelkesedéssel és büszkeséggel adnak elő. Minden egyes nap újabb és újabb, különböző életkörülményekkel és életkorral rendelkező emberek segítik elő sikertörténetükkel a Naturalswiss honlapot. Biztosítani szeretném Önt, hogy ezek a beszámolók semmilyen formában nem lettek megváltoztatva. Az összes e-mailt, levelet és fényképet önként küldték el nekünk. Ezeket a dokumentumokat eltároljuk, és harmadik fél által is ellenőrízve vannak. Meglehetősen jó oka van annak, hogy ilyen sokan szeretnék megosztani a saját történetüket. A Clean Inside® nemcsak hogy működik, hanem a ma kapható legjobb tisztító és méregtelenítő program. De ne nekem higgyen, csak olvassa el a lenti oldalakon található beszámolók egész hadát, és látogasson el ide rendszeresen, hogy mindig megismerhesse a legújabb történeteket.

Ha már Ön is kipróbálta termékünket, és meg szeretné osztani tapasztalatát velünk, ne habozzon! Ügyfélszolgálatos kolléganőnk készséggel várja jelentkezését az ugyfelszolgalat@naturalswiss.ch címen

Kérem a fogyasztói vélemények olvasásakor vegyék figyelembe, hogy a közjegyzői hitelesség érdekében a vásárlók által írt szövegek eredeti állapotában szerepelnek, így előfordulhat fogalmazási- és helyeírási hiba.

Gyógyító történetek


"Natural swiss béltisztító program:"

Fénykép

27 éves férfi vagyok. Általános iskolás korom óta sportolok, 12 évet versenyszerűen.
20 éves kor alatt még annyira nem volt fontos odafigyelni arra, hogy mit visz be az ember, meg mit nem. De szerintem valahol azokban az években van a méreganyagok nagyobb mértékű bevitele, ami később, a 20as évek után bosszulja meg magát. Lelassul az anyagcsere, kissé enerváltabb lesz az ember, nem az igazi a közérzete sokszor.

Jelenleg is sportolok, és az egyik ismerősöm hívta fel a figyelmem a NaturalSwiss termékekre, hogy neki bevált, próbáljam ki. Mivel vevő vagyok a természetes dolgokra, ezért gondoltam kipróbálom, mivel az anyagcserém úgysem volt épp a csúcson. Megrendeltem a teljes méregtelenítő programot, a ToxiClean-nel együtt.

Használat után az első pár napban vártam a csodát, mint egy kisgyerek. Nem történt semmi különös. Szinte már el is feledkeztem róla, hogy szedem a terméket, és akkor az egyik reggelen elindult a folyamat. A parasic és a rost bevétele után, még reggeli előtt jött az első határozottan komoly eredmény. Sajnos nem állt módomban fényképet készíteni, de valóban csak jó tapasztalataim vannak a termékről. Igazából számomra a reggeli hatást nem az esti tea hozta meg, mint ahogy az ismerősöm mondta, hanem a reggeli "szeánsz".. 1 hónap elteltével biztosan állíthatom, hogy most még legalább egyszer megcsinálom a programot, és később évente 1 alkalommal!

Köszönöm NaturalSwiss!

- Németh Zoltán, , 2013-04-08

"Őszintén örülök, hogy rátaláltam az Önök tisztitóprogramjára, mindenkinek csak ajánlani tudom!"

Fénykép

Kedves Natural Swiss,

Régóta szerettem volna kipróbálni a tisztitókúrát, mivel nagyon problémás böröm volt s sokszor volt haspuffadásom, s székrekedésem is. Mióta kipróbáltam az egy hónapos kúrát, nemcsak hogy több energiám van, de az arcom is látványosan megszépült, többször is járok sportolni, s több folyadékot is iszom mint eddig. A fáradékonyság eltűnt s közérzetemen is sokat javított. A rostot almalével ittam, így ízre nagyon megszerettem. A 4 kapszula reggeli bevételével voltak eleinte problémáim éhgyomora, így csak két tablettával kezdtem, de egy hét után már nem okozott nehézséget a 4 kapszula bevétele. Rengeteg salak távozott belőlem, s a teától nyugodtabban aludtam. Őszintén örülök, hogy rátaláltam az Önök tisztitóprogramjára, mindenkinek csak ajánlani tudom!

- Fülöp Tünde, Veszprém, 2013-04-04

"A hatást 3 nap után kezdtem érezni. Könnyedebbnek, energikusabbnak éreztem a testem."

Fénykép

Sok helyen lehet hallani, hogy fontos a szervezet méregtelenítése, tisztítása. Nehezen, de sikerült elhatározni magamban, hogy belekezdek egy tisztító kúrába. Így találtam meg a natural swiss clean inside programját. Ami nagyon tetszett benne, azaz, hogy nem azonnali tisztítást ígér, hanem fokozatosat, mivel evidens, hogy az évek alatt lerakódott salakanyag, nem ürülhet ki 2 hét alatt.
Amikor megkaptam az első csomagot, és kibontottam a termékeket, meg kell mondanom, hogy a méregtelenítő pornak az illata nem nyerte meg a tetszésem, sőt az első két alkalommal nem is volt könnyű meginnom, viszont utána semmi gondot nem okozott. A hatást 3 nap után kezdtem érezni. Könnyedebbnek, energikusabbnak éreztem a testem.
A tea kifejezettem finom. Én ízesítés nélkül iszom, lefekvés előtt kb. 1 órával. Nagyon-nagyon pozitív számomra, hogy az alvásproblémámat is kezdi megszüntetni. Nem múlt el teljesen, mert még mindig nem tudom átaludni az éjszakákat, viszont ha felébredek, nem forgolódok órákat, hanem pillanatokon belül visszaalszom.
Eddig kétkedve fogadtam az ehhez hasonló termékeket, de ez igazán meggyőzőtt és számomra az árát is megéri.

Üdvözlettel:

- Beáta, Budapest, 2013-03-29