NaturalSwiss Logo

Natural Swiss vélemények | A felhasználók tapasztalatai


Üdvözlöm! Kata vagyok, a NaturalSwiss irodavezetője.

Ügyfélszolgálatos munkatársunkEz az oldal különbözik mindentől, amit idáig látott. Ez a kínos mellékhelyiségbeli történetek valóságshowja, amit nagy lelkesedéssel és büszkeséggel adnak elő. Minden egyes nap újabb és újabb, különböző életkörülményekkel és életkorral rendelkező emberek segítik elő sikertörténetükkel a Naturalswiss honlapot. Biztosítani szeretném Önt, hogy ezek a beszámolók semmilyen formában nem lettek megváltoztatva. Az összes e-mailt, levelet és fényképet önként küldték el nekünk. Ezeket a dokumentumokat eltároljuk, és harmadik fél által is ellenőrízve vannak. Meglehetősen jó oka van annak, hogy ilyen sokan szeretnék megosztani a saját történetüket. A Clean Inside® nemcsak hogy működik, hanem a ma kapható legjobb tisztító és méregtelenítő program. De ne nekem higgyen, csak olvassa el a lenti oldalakon található beszámolók egész hadát, és látogasson el ide rendszeresen, hogy mindig megismerhesse a legújabb történeteket.

Ha már Ön is kipróbálta termékünket, és meg szeretné osztani tapasztalatát velünk, ne habozzon! Ügyfélszolgálatos kolléganőnk készséggel várja jelentkezését az ugyfelszolgalat@naturalswiss.ch címen

Kérem a fogyasztói vélemények olvasásakor vegyék figyelembe, hogy a közjegyzői hitelesség érdekében a vásárlók által írt szövegek eredeti állapotában szerepelnek, így előfordulhat fogalmazási- és helyeírási hiba.

Gyógyító történetek


"Úgy tervezem, hogy ezt a tisztítókúrát rendszeresen, minden évben el fogom végezni."

Fénykép

Az utóbbi időben gyakran éreztem rosszul magam, egész nap fáradt, levert voltam, úgy éreztem, beteg vagyok. Tavaszi fáradtságnak gondoltam, különböző vitaminokkal próbálkoztam, de nem javult a helyzetem. Mindehhez emésztési problémák társultak, gyakran fel voltam fúvódva, savas, refluxos tünetekkel. Mivel féltem a gyomortükrözéstől, azt gondoltam, hogy alternatív gyógyászathoz fordulok. Találtam egy szakembert, aki biorezonanciás készülékkel végezte az állapotfelmérést. Az eredmény röviden: A helytelenül társított élelmiszerek okozzák az emésztési problémákat, a máj le van terhelve, ezáltal a szervezet el van mérgeződve, különböző kórokozókkal terhelve. Szerencsére csak ennyi!
A megoldáshoz a helyes ételtársítás mellé a NaturalSwiss 3 hónapos alapprogramját választottam. Mindent az előírásnak megfelelően csinálok, a második hónapon vagyok túl. A tapasztalataim jók. Jó érzéssel tölt el a napi rendszeres tisztulás. A közérzetem sokkal jobb, kávé nélkül is jól érzem magam. A délutáni fáradtsághullám is elmúlt. Reflux tünetek szintén elmúltak, ráadásul 3 kg-ot fogytam, nagyon örülök neki! Szeretném a kiegészítő, regeneráló részét is beiktatom a programba. Úgy tervezem, hogy ezt a tisztítókúrát rendszeresen, minden évben el fogom végezni.

Köszönöm a NaturalSwiss-nek, hogy kidolgozták ezt a programot.

- Illésné Júlia, Cegléd, 2013-03-25

"Évek óta próbálgattam különböző tisztító kúrákat, de egyik sem volt ennyire eredényes."

Fénykép

Üdvözlöm.

Köszönetet mondanék Önöknek ezért a nagyszerű termékért.
Évek óta próbálgattam különböző tisztító kúrákat, de egyik sem volt ennyire eredényes.
Amióta elkezdtem a Parasic-ot szedni sokkal könnyedebbnek érzem magam.
Elmondhatom, hogy érezhetően és kíméletesen tisztítja a bélrendszert, ami fontos mindenki számára.
Sajnos sok ember csak az egyszerű méregtelenítésben hisz, ami önmagában nem sokat ér ha parazitákkal állunk szemben.
De előbb utóbb rá fog mindenki jönni a fontosságára, mivel ez egy természetes dolog, amivel jobb szembenézni mint ráfeledkezni!
Ajánlom tehát mindenkinek.
Frissítő, energetizáló, méregtelenítő hatása nagyszerű.

- Horváth Andrea, Szarvas, 2013-03-20

"Nagyon fontos a 2 liter tiszta víz, ha ezt nem értem el, akkor bizony gyengébb volt a hatás."

Fénykép

T. Cím!

Második hónap második felében járok. Az első hetekben bizony sok csúnyaságot hoztak ki belólem a termékek, mostanra már csökkent a mennyisége és az állaga is a székletemnek. Jó érzés, hogy szinte megkönnyebbültem, rendszeresen van székletem, ami eddig sosem volt. Nagyon fontos a 2 liter tiszta víz, ha ezt nem értem el, akkor bizony gyengébb volt a hatás. Nehéz télen elérni, ezt a mennyiséget, de mindent a cél érdekében. Időnként egy-egy csomó a lerakódásokból még található, meg "hallom is", ahogy dolgozik bennem és érzem is, hogy szinte feláztatja azt, ami évek óta felhalmozódott.
Mindenkinek ajánlani tudom a Clean Inside programot.

Köszönettel:

- Pánczél Éva, , 2013-03-11