NaturalSwiss Logo

Natural Swiss vélemények | A felhasználók tapasztalatai


Üdvözlöm! Kata vagyok, a NaturalSwiss irodavezetője.

Ügyfélszolgálatos munkatársunkEz az oldal különbözik mindentől, amit idáig látott. Ez a kínos mellékhelyiségbeli történetek valóságshowja, amit nagy lelkesedéssel és büszkeséggel adnak elő. Minden egyes nap újabb és újabb, különböző életkörülményekkel és életkorral rendelkező emberek segítik elő sikertörténetükkel a Naturalswiss honlapot. Biztosítani szeretném Önt, hogy ezek a beszámolók semmilyen formában nem lettek megváltoztatva. Az összes e-mailt, levelet és fényképet önként küldték el nekünk. Ezeket a dokumentumokat eltároljuk, és harmadik fél által is ellenőrízve vannak. Meglehetősen jó oka van annak, hogy ilyen sokan szeretnék megosztani a saját történetüket. A Clean Inside® nemcsak hogy működik, hanem a ma kapható legjobb tisztító és méregtelenítő program. De ne nekem higgyen, csak olvassa el a lenti oldalakon található beszámolók egész hadát, és látogasson el ide rendszeresen, hogy mindig megismerhesse a legújabb történeteket.

Ha már Ön is kipróbálta termékünket, és meg szeretné osztani tapasztalatát velünk, ne habozzon! Ügyfélszolgálatos kolléganőnk készséggel várja jelentkezését az ugyfelszolgalat@naturalswiss.ch címen

Kérem a fogyasztói vélemények olvasásakor vegyék figyelembe, hogy a közjegyzői hitelesség érdekében a vásárlók által írt szövegek eredeti állapotában szerepelnek, így előfordulhat fogalmazási- és helyeírási hiba.

Gyógyító történetek


"Mindig is szerettem volna elérni egy ideális testsúlyt"

Fénykép

Tisztelt NaturalSwiss!

A történetem: mindig is szerettem volna elérni egy ideális testsúlyt, de a tanulás és a rohanó életmód miatt mindig felszaladtak a felesleges kilók. Legutóbbi méregtelenítési kúrám viszont sikeres volt a CleanInside készítménnyel, több mint egy éve próbáltam és elégedett vagyok az eredménnyel. Szívesen kiprobálnám a fényképen szereplő méregtelenitő kúrát. A fotót csatolom (bármilyen felhasználasa előtt engedélyemet kérjék ki)
üdv

- Török Barbara, , 2013-01-28

"Tapasztalataimat írom le."

Fénykép

Tisztelt NaturalSwiss!
Tapasztalataimat írom le.
2009.ben szántam el magam egy nagy változtatásra. Úgy gondoltam belülről indulok kifelé.48 éves kissé molett hölgy személyében szükség van ebben az életkorban a frissítésre.
Elképzeléseim voltak, hogy mikén hajtsam ezt végre, de a leányom rátalált a Clean Inside programra.

Ő elkezdte a három hónapos kúrát, én meg csak figyeltem. Teljesen megdöbbentett a rajta felfedezett változás. Ő egyébként is energikus, de a rost fogyasztása teljesen megváltoztatta az életvitelét. Rendszerességre és folyamatos folyadékbevitelre nevelte. Egy együtt töltött hétvége után gondoltam, hogy esetleg nekem is ad a program ennyi energiát, hiszen a génjeink közösek. Megrendeltem három havi adagot,  -ami rém egyszerű- és már alig vártam, hogy elkezdjem a terápiát. Kissé idegen volt tőlem a kapszulák bevétele,de hamar megszoktam. A reggeli rituálé része lett számomra az egészség. Már ettől jobban éreztem magam, hogy teszek érte. A rost nekem kimondottan ízletes, a fogyasztása semmilyen megerőltetést nem okozott. A napi folyadékbevitelt 3 liter mennyiségben határoztam meg, ami szent írás volt , és mindig meg is történt. A mindennapi esti tea fogyasztása méltó lezárása volt napjaimnak.

Kb. két hét múlva kezdtem érezni a változást. Reggelente korábban ébredtem, wc használat utánb

Ami a legfontosabb és legértékesebb volt számomra  a fogyasztás időszakában  az, hogy wc használat után nem volt "szagos" visszajelzés. Ez egyszerűen csodálatos dolog volt. Bátran mertem használni a mellékhelyiséget, nem jöttem soha kellemetlen helyzetbe.

Már elhasználtam két és fél adagot, és arra gondoltam, hogy velem biztos nem történik olyasmi mint a képeken látható dolgok. Szinte a program végén, de  nem maradtam ki a jóból. Egy reggel bizony egy madzagszerű lerakódás távozott a testemből.

Tehát úgy gondolom, hogy mindenkinek szüksége lenne legalább évente egy ilyen tisztító kúrára, annak is aki azt képzeli, hogy teljesen egészséges. Na ő lepődne meg a legjobban. Aki az egészségéért tenni akar annak ezt a programot ki kell próbálnia.

Meggyőződésem, hogy akkor hatásos ha legalább három hónapig használjuk.  Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Tervezem az újabb kúrát.
Bátran bele kell vágni!

- Trencsényi Csabáné, , 2013-01-22

"A honlapon sok véleményt elolvastam és úgy döntöttem, hogy kipróbálom"

Fénykép

Internetezés alkalmával akadtam rá a Clean In Side-ra. A honlapon sok véleményt elolvastam és úgy döntöttem, hogy kipróbálom a Clean In Side 1 hónapos programot. Azért is vágtam bele mert éreztem magamon hogy nagyon fáradékony vagyok (fiatal létemre), a lábaim nagyon fájtak és mikor ettem utána mindig haspuffadás jelentkezett! El is kezdtem szedni,eleinte nehéz volt megszokni hogy reggelente fél liter folyadékot kell bevigyek megigyak,főleg miután télen kezdtem el a programot!De lassacskán megszoktam! Semmit nem vettem észre hogy távozott volna a szervezetemből hogy őszinte legyek nem is néztem de meglett a hatása! Mostanra sokkal több energiám lett,a lábaim sem fájnak és a haspuffadásom is elmúlt! Csak ajánlani tudom!

- Forray Dusán, , 2013-01-16