NaturalSwiss Logo

Natural Swiss vélemények | A felhasználók tapasztalatai


Üdvözlöm! Kata vagyok, a NaturalSwiss irodavezetője.

Ügyfélszolgálatos munkatársunkEz az oldal különbözik mindentől, amit idáig látott. Ez a kínos mellékhelyiségbeli történetek valóságshowja, amit nagy lelkesedéssel és büszkeséggel adnak elő. Minden egyes nap újabb és újabb, különböző életkörülményekkel és életkorral rendelkező emberek segítik elő sikertörténetükkel a Naturalswiss honlapot. Biztosítani szeretném Önt, hogy ezek a beszámolók semmilyen formában nem lettek megváltoztatva. Az összes e-mailt, levelet és fényképet önként küldték el nekünk. Ezeket a dokumentumokat eltároljuk, és harmadik fél által is ellenőrízve vannak. Meglehetősen jó oka van annak, hogy ilyen sokan szeretnék megosztani a saját történetüket. A Clean Inside® nemcsak hogy működik, hanem a ma kapható legjobb tisztító és méregtelenítő program. De ne nekem higgyen, csak olvassa el a lenti oldalakon található beszámolók egész hadát, és látogasson el ide rendszeresen, hogy mindig megismerhesse a legújabb történeteket.

Ha már Ön is kipróbálta termékünket, és meg szeretné osztani tapasztalatát velünk, ne habozzon! Ügyfélszolgálatos kolléganőnk készséggel várja jelentkezését az ugyfelszolgalat@naturalswiss.ch címen

Kérem a fogyasztói vélemények olvasásakor vegyék figyelembe, hogy a közjegyzői hitelesség érdekében a vásárlók által írt szövegek eredeti állapotában szerepelnek, így előfordulhat fogalmazási- és helyeírási hiba.

Gyógyító történetek


"Én több mint 3 hétig használtam a terméket"

Fénykép

Én több mint 3 hétig használtam a terméket és semmi érdekes nem történt.
A következő vasárnap és milyen jó hogy nem kellett mennem sehova, kibéreltem a mellékhelyiséget. Kb. 10 szer hagytam abba és 5 perc múlva megint a WC-n ültem.
1 tekercs papír nem volt elég. Biztos fogytam 2 Kg-ot.
Utánna naptól már csak a reggeli 1 adag volt újra.
Elfogyott a rendelt doboz kérném az ingyenes adagot.
Köszönettel:

- Lakihegyi László, , 2013-01-08

"Ma már nem értem miért nem rendeltem meg hamarabb"

Fénykép

Körülbelül már egy éve nézegettem a terméküket a megrendelést megelőzően. Ma már nem értem miért nem rendeltem meg hamarabb. Őszintén szólva más cégek termékeit is kipróbáltam, de nem kaptam meg a várt eredményt, úgyhogy egy karácsonyi akció keretein belül megrendeltem a Clean inside programot először csak egy havi kúrát, de egy hét sem telt bele már döntöttem, hogy mind a három hónapot végigcsinálom. Eleinte a puffadásos panaszaim szűntek meg illetve a teltségérzés. A kisebb nehézséget a folyamatos vízpótlás okozza, de egy idő után hozzá lehet szokni. Úgy, mint a termékek ízéhez, amit ma már kifejezetten finomnak vélek. A Slim tea ízét kifejezetten szeretem. Ahogy teltek múltak a hetek egyre inkább azt vettem észre, hogy nem vagyok annyira fáradékony, jobbam pörög az agyam. Úgyhogy a 2. hónapban már nem csak a napi munkára tudtam koncentrálni, hanem az edzést is újra elkezdtem és a tanulást. Ami pedig a másik nagyon jó dolog, ami történt, hogy a bőröm is szebb lett ugyanis sokáig bőrhibákkal küzdöttem.
Így a harmadik hónap végén azt kell, hogy mondjam, hogy egy nagyon jó befektetés volt és csak ajánlani tudom mindenkinek.

- Rózsa Annamária, Budapest, 2017-05-02

" Nagyon keveset mozgok, és az anyagcserém is mintha csak „ülne”, nagyon lassú volt."

Fénykép

Sajnos ülőmunkát végzek, nagyon keveset mozgok, és az anyagcserém is mintha csak „ülne”, nagyon lassú volt. Csak 2 naponként sikerült produkálni valamit keveset és gyakran volt szorulásom is. Próbálkoztam diétával, ezzel-azzal, de egyik sem volt tartós megoldás, mind csak ideig-óráig segített, ha egyáltalán. Ráadásul már évek óta volt egy állandó szúró fájdalom az alhasamban. Ettől sehogy sem tudtam megszabadulni.
Nem akartam orvoshoz fordulni, jobban bíztam a természetes megoldásokban. Így jutottam el a keresgélésben a NaturalSwiss honlapjára, és ott olvastam a CleanInside Programjáról. Elsőre megtetszett, gyorsan meg is rendeltem.
A kúra elkezdése másnapján rögtön éreztem a hatást. Szokatlan késztetést éreztem, hogy vécére menjek, és minden nehézség nélkül is sikerült is elvégeznem a dolgomat. Teljesen kiürültem, és a többivel együtt a hasfájás is távozott. És ez az állapot tartósnak bizonyult. Naponta kétszer tudtam üríteni, a hasi szúrás pedig azóta sem tért vissza. Akkor sem, ha behúzom a hasam, vagy megnyomom. Fantasztikus érzés, teljesen felszabadultam. Mintha egy csapásra megszűnt volna minden bajom. Először kicsit furcsa volt a fájdalom nélküli élet, de hamar hozzászoktam. Mindenkinek ajánlom a NaturalSwiss termékeit, akinek emésztési gondjai, netán fájdalmai vannak. Az enyémhez hasonló panaszokra garantáltan hatásos! Többet használ, mint a gyógyszerek.
Két hónapos termék fogyasztáson vagyok túl és most szeretném közzé tenni a tapasztalatomat, véleményemet, valamit csatoltam a fényképemet is a mellékletben és kijelentem azt, hogy felhasználhatják a tapasztalatom, véleményem és a fényképemet és közzé tehetik oldalukon.
Üdvözlettel:

- Part Antal, Budapest, 2017-02-10