NaturalSwiss Logo

Natural Swiss vélemények | A felhasználók tapasztalatai


Üdvözlöm! Kata vagyok, a NaturalSwiss irodavezetője.

Ügyfélszolgálatos munkatársunkEz az oldal különbözik mindentől, amit idáig látott. Ez a kínos mellékhelyiségbeli történetek valóságshowja, amit nagy lelkesedéssel és büszkeséggel adnak elő. Minden egyes nap újabb és újabb, különböző életkörülményekkel és életkorral rendelkező emberek segítik elő sikertörténetükkel a Naturalswiss honlapot. Biztosítani szeretném Önt, hogy ezek a beszámolók semmilyen formában nem lettek megváltoztatva. Az összes e-mailt, levelet és fényképet önként küldték el nekünk. Ezeket a dokumentumokat eltároljuk, és harmadik fél által is ellenőrízve vannak. Meglehetősen jó oka van annak, hogy ilyen sokan szeretnék megosztani a saját történetüket. A Clean Inside® nemcsak hogy működik, hanem a ma kapható legjobb tisztító és méregtelenítő program. De ne nekem higgyen, csak olvassa el a lenti oldalakon található beszámolók egész hadát, és látogasson el ide rendszeresen, hogy mindig megismerhesse a legújabb történeteket.

Ha már Ön is kipróbálta termékünket, és meg szeretné osztani tapasztalatát velünk, ne habozzon! Ügyfélszolgálatos kolléganőnk készséggel várja jelentkezését az ugyfelszolgalat@naturalswiss.ch címen

Kérem a fogyasztói vélemények olvasásakor vegyék figyelembe, hogy a közjegyzői hitelesség érdekében a vásárlók által írt szövegek eredeti állapotában szerepelnek, így előfordulhat fogalmazási- és helyeírási hiba.

Gyógyító történetek


"megszünt a haspuffadásom és újra fittnek éreztem magam"

Fénykép

Ismertem már pár méregtelenítési módszert ,viszont Önöket lányom ajánlotta. Hasonló problémákkal közdöttem mint Ő, állandó haspuffadás és levertség gyötört. A fizikai munka megterhelés is gondot okozott, sokszor fulladás jött rám, hamar kimerültem.
A béltisztító hatását már az ötödik napon éreztem, ami töbszöri széklet ürítéssel járt. Furcsa illatú és állagú dolgok távoztak belőlem, ami az első hónapban elég gyakori volt. A második hónapra rendeződött a helyzet, energetikussá váltam, megszünt a haspuffadásom és újra fittnek éreztem magam, sőt még pár kilótól is megszabadultam. Bátran merem ajánlani bárkinek akinek hasonló problémái vannak.
Köszönöm a NaturalSwissnek, hogy elérhetővé tette számomra ezt a kiváló terméket.

- Dózsa Árpádné, Győr, 2015-10-05

"Rendszeresen méregtelenítem a testem"

Fénykép

Terméktapasztalat

Rendszeresen méregtelenítem a testem különböző eljárásokkal: léböjtökkel, máj- és vesetisztításokkal, mozgással. Amikor elkezdtem használni ezt a terméket, hasonló tisztítás ment végbe a szervezetemben, mint más kúráknál azzal a különbséggel, hogy közérzete, komfortosabb volt, nem kellett szabadságra mennem a kúra ideje alatt és nem kellett éheznem. Igaz, a karban tartott test nem mutat kirívó testből távozó dolgokat, de a tisztulás érezhető volt. A szervezetem megkönnyebbült. Nagyon elégedett voltam a három hónapos kúra elteltével. Több páciensem szenvedett székrekedéstől. A kúra hosszútávra helyrehozta szervezetük egyensúlyát…
Ajánlom mindenkinek!
Dr. Márkus Barbara

- Dr. Markus Barbara, Sopron, 2014-11-05

"Nem szerettem volna ha elöír valami drasztikusat a fiamnak..."

Fénykép

Kisgyermekes anyuka vagyok, van egy 5,5 és egy 7,5 éves fiam. Nagyobbik fiamnál a gyerekorvos gilisztákat, bélférgeket talált a székletben. Végbélviszketés, és étvágytalanság volt a fö ok, amiert felkerestem a gyerekorvost. Nem szerettem volna ha elöír valami drasztikusat a fiamnak,ezért rákérdzetem nem tudna-e olyat elöirni, ami kiméletes, könnyű beadni a gyereknek, és persze ami segiteni is fog. Így jutottam el a doktornö segitségével a ParasicJunior szörphöz, amit az 1honap használat után nem kellet megismételni sem, mivel a székletben már nem voltak találhatóak férgek és giliszták, a labor eredmények ezt mutatták.

Szeretném megköszönni, valamint tanácsolni mindenkinek, ha ezzel a gondal küszködnek, a szörp kellemes izü és gond nélkül megitta az én kis fiam.

- Vincze Imréné, Budapest, 2014-07-03