NaturalSwiss Logo

Natural Swiss vélemények | A felhasználók tapasztalatai


Üdvözlöm! Kata vagyok, a NaturalSwiss irodavezetője.

Ügyfélszolgálatos munkatársunkEz az oldal különbözik mindentől, amit idáig látott. Ez a kínos mellékhelyiségbeli történetek valóságshowja, amit nagy lelkesedéssel és büszkeséggel adnak elő. Minden egyes nap újabb és újabb, különböző életkörülményekkel és életkorral rendelkező emberek segítik elő sikertörténetükkel a Naturalswiss honlapot. Biztosítani szeretném Önt, hogy ezek a beszámolók semmilyen formában nem lettek megváltoztatva. Az összes e-mailt, levelet és fényképet önként küldték el nekünk. Ezeket a dokumentumokat eltároljuk, és harmadik fél által is ellenőrízve vannak. Meglehetősen jó oka van annak, hogy ilyen sokan szeretnék megosztani a saját történetüket. A Clean Inside® nemcsak hogy működik, hanem a ma kapható legjobb tisztító és méregtelenítő program. De ne nekem higgyen, csak olvassa el a lenti oldalakon található beszámolók egész hadát, és látogasson el ide rendszeresen, hogy mindig megismerhesse a legújabb történeteket.

Ha már Ön is kipróbálta termékünket, és meg szeretné osztani tapasztalatát velünk, ne habozzon! Ügyfélszolgálatos kolléganőnk készséggel várja jelentkezését az ugyfelszolgalat@naturalswiss.ch címen

Kérem a fogyasztói vélemények olvasásakor vegyék figyelembe, hogy a közjegyzői hitelesség érdekében a vásárlók által írt szövegek eredeti állapotában szerepelnek, így előfordulhat fogalmazási- és helyeírási hiba.

Gyógyító történetek


"Eddig kétszer vagy háromszor végeztem méregtelenítő léböjtkúrát."

Fénykép

Eddig kétszer vagy háromszor végeztem méregtelenítő léböjtkúrát. Utána nagyon jól éreztem magam, de mindenki azt mondta, hogy szörnyen nézek ki. Most megint kihívásokkal küszködök a kilók terén. 5 kg-ot sikerült leadnom úgy, hogy számoltam a kalóriákat és gyalog járok be a munkahelyemre. Üdv

- Papp Tibor, , 2013-03-06

"Szívesen leírom életem egyik örömteli történetét."

Fénykép

Üdvözlöm!


Deli Liliána vagyok. Köszönöm, hogy megkerestek ajánlatukkal. Szívesen leírom életem egyik örömteli történetét.Fél éve próbáltam ki a NaturalSwiss terméket, mivel gyerekkorom óta voltak székrekedési és emésztési problémáim. Úgy gondoltam ideje kitisztítani a beleimet és az interneten keresgélve rátaláltam a Clean In Side programra, olvasva mások elégedett írásait és látva azokat a borzalmas képeket, pár nap gondolkodás után megrendeltem a terméket. Izgatottam bontottam a csomagot, és az előírtaknak megfelelően kezdtem szedni, türelmetlenül várva a "fejleményeket". Mellékhatást nem tapasztaltam, a rostot gyümölcslével fogyasztottam, a teának elviselhető íze volt, bár a vége felé már kicsit meguntam. De a nagy eseménynek nagyon örültem, ami 1-2 héttel később jelentkezett, kikerült belőlem egy hosszú, nyálkás, sötét színű lerakódás szerű valami. Akkor boldog voltam, hogy megvettem a terméket és megfogadtam, ezután évente nagy takarítok belül is. Ezután, már csak lelkileg is jobban érzetem magam, és pár kilóval könnyebb is lettem.

Köszönet érte!

- 

Deli Liliána, , 2013-02-11

"A székrekedéssel együtt a bőrpanaszok is elmúltak, sőt sokkal szebb, tisztább és simább lett az arcbőröm, mint előtte volt."

Fénykép

Egy éve még én is azok közé tartoztam, akik székrekedéstől, puffadástól szenvednek, ráadásul bőrproblémáim is voltak. Pattanások, kiütések, kellemetlen viszkető érzés. Sejtettem, hogy a gond belül van, ott kell kezdeni a tisztítást, de nem tudtam, merre induljak. Az internet segített, ott találkoztam a Clean Inside Programmal. Próbáltam találni valakit az ismerőseim között, aki próbálta már, de nem volt senki, aki saját tapasztalattal rendelkezett volna. Ezért is írok most, hogy nekem már van saját tapasztalatom, hogy segítsek másoknak a döntésben.
Nekem sem a rost, sem a tea íze nem volt kellemetlen, és a fogyasztásuk nem járt semmi kellemetlenséggel. Gyakrabban volt székletem, de könnyedén. Ami gondot okozott eleinte, hogy elfogyasszam az előírt folyadékmennyiséget, de ebbe is belejöttem.
A székrekedéssel együtt a bőrpanaszok is elmúltak, sőt sokkal szebb, tisztább és simább lett az arcbőröm, mint előtte volt.
És még egy kellemes mellékhatás: a korábban gyakran jelentkező fejfájások is ritkultak, még a menzeszt rendszeresen kísérő migrén is megszűnt. Ez már a férjemet is meggyőzte, korábban egyáltalán nem volt érdeklődő, de most ő is tervezi, hogy kipróbálja a Clean Inside-ot.

- Fischer Zsófia, Százhalombatta, 2012-08-26