NaturalSwiss Logo

Natural Swiss vélemények | A felhasználók tapasztalatai


Üdvözlöm! Kata vagyok, a NaturalSwiss irodavezetője.

Ügyfélszolgálatos munkatársunkEz az oldal különbözik mindentől, amit idáig látott. Ez a kínos mellékhelyiségbeli történetek valóságshowja, amit nagy lelkesedéssel és büszkeséggel adnak elő. Minden egyes nap újabb és újabb, különböző életkörülményekkel és életkorral rendelkező emberek segítik elő sikertörténetükkel a Naturalswiss honlapot. Biztosítani szeretném Önt, hogy ezek a beszámolók semmilyen formában nem lettek megváltoztatva. Az összes e-mailt, levelet és fényképet önként küldték el nekünk. Ezeket a dokumentumokat eltároljuk, és harmadik fél által is ellenőrízve vannak. Meglehetősen jó oka van annak, hogy ilyen sokan szeretnék megosztani a saját történetüket. A Clean Inside® nemcsak hogy működik, hanem a ma kapható legjobb tisztító és méregtelenítő program. De ne nekem higgyen, csak olvassa el a lenti oldalakon található beszámolók egész hadát, és látogasson el ide rendszeresen, hogy mindig megismerhesse a legújabb történeteket.

Ha már Ön is kipróbálta termékünket, és meg szeretné osztani tapasztalatát velünk, ne habozzon! Ügyfélszolgálatos kolléganőnk készséggel várja jelentkezését az ugyfelszolgalat@naturalswiss.ch címen

Kérem a fogyasztói vélemények olvasásakor vegyék figyelembe, hogy a közjegyzői hitelesség érdekében a vásárlók által írt szövegek eredeti állapotában szerepelnek, így előfordulhat fogalmazási- és helyeírási hiba.

Gyógyító történetek


"A korábbi keserű tapasztalatok után végre találtam megoldást a problémáimra."

Fénykép

Elmondhatom, hogy krónikus székrekedéstől szenvedtem már kisgyerekkorom óta. Ami szer csak létezik, azt én mindet kipróbáltam, de hiába, mind csak ideig-óráig segített, aztán a szervezetem hozzászokott, és kezdődött minden elölről. Amikor az interneten megtaláltam a NaturalSwiss weboldalát, úgy gondoltam, nincs vesztenivalóm, ezt is kipróbálom. Megrendeltem tehát a Clean Inside béltisztító kúrát, el is kezdtem szedni, és magam is csodálkoztam, amikor szűnni kezdtek a kellemetlen tüneteim.
Megszűntek a székrekedéses problémáim, még fogytam is néhány kilót, aminek külön örültem. Azt is a Clean Inside hatásának gondolom, hogy a korábban visszatérő pattanásaim is eltűntek. Bár már nem vagyok tinédzser, ezek időről időre megjelentek, de a NaturalSwiss béltisztítónak köszönhetően ez is megszűnt.
Nagyon örülök, hogy a korábbi keserű tapasztalatok után végre találtam megoldást a problémáimra. Igazi megoldást, nemcsak ideiglenes tünetkezelést! Köszönöm.

- Szalontai Arnold, Magyarlak, 2012-08-23

"A kúra után alig ismerek magamra, mintha más ember lennék!"

Fénykép

Fogadják elismerésemet ne csak a kiváló termék létrehozásáért, forgalmazásáért, de a korrekt eljárásért is. Ma szinte alig találkozni ilyen tisztességes, szakmailag felkészült és ügyfélbarát társasággal. Úgy érzem, minden igényemet messzemenően kielégítették.
Természetesen a fentieket saját tapasztalataim alapján írom. Kipróbáltam a béltisztító programot is, kértem tanácsot is, és mindennel rendkívül elégedett vagyok.
A kúra után alig ismerek magamra, mintha más ember lennék! Egyrészt lendületesebb, aktívabb, másrészt – például stresszhelyzetekben – türelmesebb, higgadtabb. Eltűnt az állandó fáradtság, remekül alszom, frissen ébredek, jobban bírom a mindennapok nyűgét-baját. Sokkal jobb lett az általános közérzetem. Az emésztésem is megváltozott. Öt kilóval lettem kevesebb, és nagyon jólesik a tudat, hogy az évek alatt összegyűlt szenny, salak, mind eltávozott a szervezetemből. Elmaradt a néha vehemensen rám törő édesség utáni vágy is.
Fantasztikus, hogy mindezt a jót erőfeszítés nélkül értem el. Nincs az a gyógyszer, aminek hatása akár csak megközelítené a Clean Inside Program hatását. És itt nincsenek káros mellékhatások! Csak jót hozott az életembe a Clean Inside béltisztító, nemcsak az egészségem és a közérzetem terén, de még a hitemet is visszaadta, hogy lehet még tisztességesen kereskedni.

- Fülöp Ági, Budapest, 2012-08-16

"Csakis a legjobbakat mondhatom a Clean Inside Programról, és ajánlom mindenkinek."

Fénykép

Mint a legtöbb nő, én is mindig fogyózom, ezúttal mégis másra kellett a Clean Inside Program. Két kicsi gyermekem van, és a kúra előtt állandó fáradtsággal küzdöttem, pedig a gyerekek mellett nem nagyon lehet pihenni. Egy hónapra elegendő mennyiséget rendeltem tavaly nyáron, és nagyon jók a tapasztalataim. Semmiféle kellemetlen mellékhatást nem tapasztaltam, nem volt hasmenésem, és az ízeket is könnyen megszoktam.
Reggelente pihenten ébredtem, ráadásul nem kellett ébresztőóra sem. A nap folyamán egyszer sem éreztem azt az ólmos fáradtságot, amit korábban oly gyakran. A közérzetem sokat javult, pedig előtte sem éreztem magam rosszul.
A férjemet is megpróbálom rávenni, hogy próbálja ki. Törekszik ő is, hogy egészségesebben étkezzen, és talán ez a kúra segítségére lenne. A cigarettát már letette, de a mérgek még biztos ott vannak a szervezetében, talán azok kiürítésében is segítene.
Csakis a legjobbakat mondhatom a Clean Inside Programról, és ajánlom mindenkinek. Biztos vagyok benne, hogy mindenkinek segít, ha másban nem is kell, de mindenkit feltölt energiával.

- Tóthné Nagy Orsolya, Szolnok, 2012-08-03