NaturalSwiss Logo

Natural Swiss vélemények | A felhasználók tapasztalatai


Üdvözlöm! Kata vagyok, a NaturalSwiss irodavezetője.

Ügyfélszolgálatos munkatársunkEz az oldal különbözik mindentől, amit idáig látott. Ez a kínos mellékhelyiségbeli történetek valóságshowja, amit nagy lelkesedéssel és büszkeséggel adnak elő. Minden egyes nap újabb és újabb, különböző életkörülményekkel és életkorral rendelkező emberek segítik elő sikertörténetükkel a Naturalswiss honlapot. Biztosítani szeretném Önt, hogy ezek a beszámolók semmilyen formában nem lettek megváltoztatva. Az összes e-mailt, levelet és fényképet önként küldték el nekünk. Ezeket a dokumentumokat eltároljuk, és harmadik fél által is ellenőrízve vannak. Meglehetősen jó oka van annak, hogy ilyen sokan szeretnék megosztani a saját történetüket. A Clean Inside® nemcsak hogy működik, hanem a ma kapható legjobb tisztító és méregtelenítő program. De ne nekem higgyen, csak olvassa el a lenti oldalakon található beszámolók egész hadát, és látogasson el ide rendszeresen, hogy mindig megismerhesse a legújabb történeteket.

Ha már Ön is kipróbálta termékünket, és meg szeretné osztani tapasztalatát velünk, ne habozzon! Ügyfélszolgálatos kolléganőnk készséggel várja jelentkezését az ugyfelszolgalat@naturalswiss.ch címen

Kérem a fogyasztói vélemények olvasásakor vegyék figyelembe, hogy a közjegyzői hitelesség érdekében a vásárlók által írt szövegek eredeti állapotában szerepelnek, így előfordulhat fogalmazási- és helyeírási hiba.

Gyógyító történetek


"Az első héten megszabadultam a puffadástól, normális székletem van naponta egyszer vagy kétszer"

Fénykép

24 éves vagyok, gyerekkorom óta voltak emésztési problémáim. A legrosszabb a puffadás volt. Átestem mindenféle orvosi és nem orvosi vizsgálatokon, ittam teát, mozogtam, szedtem porokat, ettem lekvárt éhgyomorra, tényleg mindent kipróbáltam, de nem lett semmi változás. Több ismerősöm is használta a Clean Inside Programot, és az ő beszámolóik felkeltették az érdeklődésemet. Vettem én is egy teljes három hónapos csomagot, és nekikezdtem.
Még csak az első hónap végén járok, de máris hatalmas eredményekről tudok beszámolni. Már az első héten megszabadultam a puffadástól, normális székletem van naponta egyszer vagy kétszer. Friss vagyok, tele energiával, semmi fáradtság! Remekül érzem magam a bőrömben, és végtelenül örülök, hogy ennyi év után egészségesnek mondhatom magam. Folytatom a kúrát!

- Rada Beáta, Dunakeszi, 2012-07-18

"Egyedül a NaturalSwiss béltisztítója hatott, más nem segített."

Fénykép

Még nem vagyok 30, és már másfél éve kínoz az IBS. Irritábilis bélszindróma, szörnyű betegség. Tilos a szénsavas ital, a fűszeres étel, még húst sem ehetek, és naponta 10-15-ször megyek vécére. Vagyis ez már a múlt, mert amióta szedem a Clean Inside Programot, sokat javult az állapotom, pedig csak a harmadik héten járok.
Már néhány nap után megjelentek a székletemben azok a fura képződmények. Közben egyre többet kívántam inni, és nem vagyok olyan fáradékony, mint előtte voltam. Elég naponta 2-3-szor vécére mennem, és ehetek bármit, még húst is, nincs tőle semmi bajom.
Nagyon sok méregtelenítést végigcsináltam már, de eredménytelenül. Egyedül a NaturalSwiss Béltisztítója hatott, más nem segített. Minden IBS-esnek ajánlom, nem fogják megbánni!

- Nagy Ramóna, Drégelypalánk, 2012-06-25

"A hangulatomra is nagyon jó hatással volt a kúra, sokkal egészségesebbnek érzem magam"

Fénykép

Nagyon nagy segítség volt számomra a NaturalSwiss Clean Inside programja, és végtelenül örülök, hogy találkoztam vele. Azért írom le a tapasztalataimat, hogy segíthessek másoknak is meghozni a jó döntést.
Mert életem egyik legjobb döntése volt, amikor testvérem ajánlására megrendeltem a csomagot. Az emésztőrendszerem addig romokban hevert, és ez rengeteg kínt okozott. Székrekedésem volt szinte állandóan, hetente max. kétszer tudtam vécére menni, de a kúra következtében rendszeressé és normálissá vált a székletem. Korábban puffadtam, sokat fájt a hasam, és ez nagyon rosszul hatott a mindennapjaimra, a hangulatomra. De ezek is elmúltak, hála a NaturalSwiss béltisztítónak. Rengeteg salak távozott el belőlem, a teának köszönhetően pedig nagyon nyugodtan alszom, ki tudom piheni magam. Nélkülözhetetlen az életemben, egyszerűen nem is tudom, mi lenne velem nélküle. Az emésztési problémák megszűnése mellett vitálisabb lettem, a hangulatomra is nagyon jó hatással volt a kúra, sokkal egészségesebbnek érzem magam. A környezetem szerint ez meg is látszik rajtam, jó a társaságomban lenni.
Igazi meglepetés volt, hogy az évek alatt felszedett kilókat is leadtam, ráadásul a hajam és a bőröm is szebb, egészségesebb lett.
Mindenkinek ajánlom a kúrát, annak is, akinek nincs komoly problémája, de akinek van, annak különösen. Az én példám is bizonyítja, hogy segít akkor is, amikor semmi más nem. Köszönet a NaturalSwissnek is, hogy elérhetővé teszi ezt a terméket.

- Niérner Erzsébet Sarolta, Zalaegerszeg, 2012-06-25