NaturalSwiss Logo

Natural Swiss vélemények | A felhasználók tapasztalatai


Üdvözlöm! Kata vagyok, a NaturalSwiss irodavezetője.

Ügyfélszolgálatos munkatársunkEz az oldal különbözik mindentől, amit idáig látott. Ez a kínos mellékhelyiségbeli történetek valóságshowja, amit nagy lelkesedéssel és büszkeséggel adnak elő. Minden egyes nap újabb és újabb, különböző életkörülményekkel és életkorral rendelkező emberek segítik elő sikertörténetükkel a Naturalswiss honlapot. Biztosítani szeretném Önt, hogy ezek a beszámolók semmilyen formában nem lettek megváltoztatva. Az összes e-mailt, levelet és fényképet önként küldték el nekünk. Ezeket a dokumentumokat eltároljuk, és harmadik fél által is ellenőrízve vannak. Meglehetősen jó oka van annak, hogy ilyen sokan szeretnék megosztani a saját történetüket. A Clean Inside® nemcsak hogy működik, hanem a ma kapható legjobb tisztító és méregtelenítő program. De ne nekem higgyen, csak olvassa el a lenti oldalakon található beszámolók egész hadát, és látogasson el ide rendszeresen, hogy mindig megismerhesse a legújabb történeteket.

Ha már Ön is kipróbálta termékünket, és meg szeretné osztani tapasztalatát velünk, ne habozzon! Ügyfélszolgálatos kolléganőnk készséggel várja jelentkezését az ugyfelszolgalat@naturalswiss.ch címen

Kérem a fogyasztói vélemények olvasásakor vegyék figyelembe, hogy a közjegyzői hitelesség érdekében a vásárlók által írt szövegek eredeti állapotában szerepelnek, így előfordulhat fogalmazási- és helyeírási hiba.

Gyógyító történetek


"Általánosan sokkal jobban vagyok, visszatért belém az életerő, és a depresszív hangulat is a múlté."

Fénykép

Négygyerekes családanya vagyok, elmúltam 40 éves, és nemrég estem át egy nagyon súlyos betegségen. Legionella-fertőzés, talán valamelyik nem kellőképpen tisztított légkondicionáló berendezés okozta. Nálam nem a szokásos tüdőgyulladás jelentkezett, hanem a májamat, vesémet támadta meg, tüdőembóliát okozott és a szívemet is károsította. Életveszélyes állapotban voltam, és hosszas kórházi kezelésre szorultam. Végül, felgyógyulva alapvetően átértékeltem a viszonyulásomat a saját egészségem fontosságához.
A betegségek antibiotikumos kezelést igényeltek, ezek hatottak is, de sajnos ott is, ahol nem kellett volna. Gyakorlatilag nem maradt bélflórám, nem csoda, ha utána folyamatosan emésztési gondjaim voltak. Állandósult a puffadás és a székrekedés, levert voltam, fáradt és erőtlen. Felszedtem 12 kilót, és ez a kedélyemnek sem tett jót.
egy ilyen nagy családban nem éppen fényesek, de az egészségre áldozni kell! Megrendeltem tehát. Amikor elkezdtem használni, sorra jöttek a legjobb tapasztalatok. Akkor már tudtam, hogy amit a honlapon hitetlenkedve olvastam, mind igaz. Olyanok írták, mint én, olyanoknak, mint én. Az emésztési problémáim szépen sorra eltűntek. Először beállt a székletem normálisan, aztán megszűnt a kellemetlen puffadás, és még a túlsúlyomtól is megszabadultam. Ezt a súlyt azóta is tartom, már két éve! Bár a betegség előtt soványabb voltam, de a mostani 57 kiló éppen megfelel. Általánosan sokkal jobban vagyok, visszatért belém az életerő, és a depresszív hangulat is a múlté. Energikus vagyok, már nem olyan fáradékoEbben a depresszív hangulatban akadtam rá véletlenül a leírásokra a Clean Inside Programról az interneten. Kétkedve olvastam, túl szép volt, hogy igaz legyen. De ha csak a fele igaz, már az is nagy segítség lenne nekem. Végre felcsillant valami remény, és ugyan az anyagi lehetőségeink ny, mint a betegség után, és ez egy ilyen nagy családban bizony jól jön. Még a látásom is javult, ez szinte hihetetlen. Mindez könnyedén, diéta, más kellemetlenségek nélkül szinte magától ment végre a szervezetemben – a Clean Inside segítségével.

Úgy érzem magam, mint aki megfiatalodott, visszakapta a rég elvesztett erejét, jókedvét és reményeit, a gyerekeim pedig visszakapták az édesanyjukat. Ezért végtelenül hálás vagyok, és a családom is az velem együtt.

- Nagy Vilmosné, Nagykozár, 2012-06-13

"Elmúlt a teltségérzet, egyáltalán nem jelentkezik hasfájás, bármit megehetek, semmilyen ételre nem vagyok érzékeny."

Fénykép

Szörfözgetés közben találtam meg a Clean Inside Program oldalát, és bár nekem semmiféle konkrét problémám nem volt, beleolvastam a véleményekbe. Mivel többen is olyan javulásról számoltak be, hogy elmúlt a fáradtság, ritkultak a fejfájások, megszűnt az egyes ételekre való érzékenységük, elkezdett engem is érdekelni. Ezek nem súlyos bajok, de néha kellemetlenek, és arra gondoltam, ha meg lehet szabadulni tőlük, akkor miért ne. És főként a későbbi komolyabb bajok megelőzésére számítottam. Ezért én is elhatároztam, hogy elvégzem a három hónapos méregtelenítő kúrát. A csomag hamar megérkezett, elolvastam az útmutatást, aztán belevágtam. Kicsit izgultam, milyen lesz a hatása, de fölösleges volt az aggodalom. Sem az íze nem okozott csalódást, sem pedig kellemetlen mellékhatások nem jelentkeztek.
A rostot egyszerűen csak vízbe keverem, úgy tökéletes. A tea a legjobb, végre nyugodtan tudok aludni. De más is van! Most még több folyadékot iszom (kb. négy litert naponta), ez csökkenti az éhségérzetemet. Elmúlt a teltségérzet, egyáltalán nem jelentkezik hasfájás, bármit megehetek, semmilyen ételre nem vagyok érzékeny. Sajnos ezek korábban néha előjöttek, bár nem tulajdonítottam nekik nagy jelentőséget. De sokkal jobb nélkülük! Ráadásul a tea miatt minden reggel frissen ébredek, tele vagyok energiával. Nagyon örülök, hogy belevágtam és kipróbáltam a Clean Inside Béltisztítót, és ajánlom is mindenkinek, azoknak is, akik azt gondolják, hogy nincs rá szükségük, mert egészségesek. Én is azt hittem magamról, mégis sokkal jobban érzem magam a kúra után.

- Görföl László, Budapest, 2012-05-27

"A migrén is csak nagyon ritkán jelentkezett. Ha pedig mégis, akkor sem kellett gyógyszert bevennem."

Fénykép

14 éves koromban kezdődtek a migrének. 22 éve szenvedek tőle. Eddig semmi sem szabadított meg tőle, úgy voltam vele, egy próbát a Clean Inside is megér. Ez volt a fő gond, de mellette haspuffadás, teltségérzet, mint oly sokaknak. Minden egybevágott azzal, amit az interneten olvastam, hát megrendeltem a terméket. Jó döntésnek bizonyult. Igaz, az első hét után még nem volt semmi változás, kicsit el is bizonytalanodtam, de nem adtam fel. És a második héten elkezdődött a változás. Gyakrabban kellett WC-re mennem, de ez egyáltalán nem volt kellemetlen. Ezzel együtt elmaradtak az emésztéssel kapcsolatos panaszaim, és a migrén is csak nagyon ritkán jelentkezett. Ha pedig mégis, akkor sem kellett gyógyszert bevennem. Egészen megváltozott az életem, a közérzetem. Láttam a képeket az interneten, de én nem vizslattam a székletemet, csak örültem, hogy távoznak a mérgek, lerakódások, hogy végre megtisztulok. És mintha a káros anyagok helyére életenergia költözött volna! Kevésbé voltam fáradt és aluszékony, kevesebbet alszom, de pihentetőbben, és reggel frissen ébredek. Nagyon boldog vagyok, hogy kipróbáltam a NaturalSwiss Béltisztítót, és hogy ilyen jó hatással volt rám. Tényleg csak jót mondhatok róla, és ajánlom mindenkinek.

- Csordás Erika, Veresegyház, 2012-05-26