NaturalSwiss Logo

Natural Swiss vélemények | A felhasználók tapasztalatai


Üdvözlöm! Kata vagyok, a NaturalSwiss irodavezetője.

Ügyfélszolgálatos munkatársunkEz az oldal különbözik mindentől, amit idáig látott. Ez a kínos mellékhelyiségbeli történetek valóságshowja, amit nagy lelkesedéssel és büszkeséggel adnak elő. Minden egyes nap újabb és újabb, különböző életkörülményekkel és életkorral rendelkező emberek segítik elő sikertörténetükkel a Naturalswiss honlapot. Biztosítani szeretném Önt, hogy ezek a beszámolók semmilyen formában nem lettek megváltoztatva. Az összes e-mailt, levelet és fényképet önként küldték el nekünk. Ezeket a dokumentumokat eltároljuk, és harmadik fél által is ellenőrízve vannak. Meglehetősen jó oka van annak, hogy ilyen sokan szeretnék megosztani a saját történetüket. A Clean Inside® nemcsak hogy működik, hanem a ma kapható legjobb tisztító és méregtelenítő program. De ne nekem higgyen, csak olvassa el a lenti oldalakon található beszámolók egész hadát, és látogasson el ide rendszeresen, hogy mindig megismerhesse a legújabb történeteket.

Ha már Ön is kipróbálta termékünket, és meg szeretné osztani tapasztalatát velünk, ne habozzon! Ügyfélszolgálatos kolléganőnk készséggel várja jelentkezését az ugyfelszolgalat@naturalswiss.ch címen

Kérem a fogyasztói vélemények olvasásakor vegyék figyelembe, hogy a közjegyzői hitelesség érdekében a vásárlók által írt szövegek eredeti állapotában szerepelnek, így előfordulhat fogalmazási- és helyeírási hiba.

Gyógyító történetek


"A migrén is csak nagyon ritkán jelentkezett. Ha pedig mégis, akkor sem kellett gyógyszert bevennem."

Fénykép

14 éves koromban kezdődtek a migrének. 22 éve szenvedek tőle. Eddig semmi sem szabadított meg tőle, úgy voltam vele, egy próbát a Clean Inside is megér. Ez volt a fő gond, de mellette haspuffadás, teltségérzet, mint oly sokaknak. Minden egybevágott azzal, amit az interneten olvastam, hát megrendeltem a terméket. Jó döntésnek bizonyult. Igaz, az első hét után még nem volt semmi változás, kicsit el is bizonytalanodtam, de nem adtam fel. És a második héten elkezdődött a változás. Gyakrabban kellett WC-re mennem, de ez egyáltalán nem volt kellemetlen. Ezzel együtt elmaradtak az emésztéssel kapcsolatos panaszaim, és a migrén is csak nagyon ritkán jelentkezett. Ha pedig mégis, akkor sem kellett gyógyszert bevennem. Egészen megváltozott az életem, a közérzetem. Láttam a képeket az interneten, de én nem vizslattam a székletemet, csak örültem, hogy távoznak a mérgek, lerakódások, hogy végre megtisztulok. És mintha a káros anyagok helyére életenergia költözött volna! Kevésbé voltam fáradt és aluszékony, kevesebbet alszom, de pihentetőbben, és reggel frissen ébredek. Nagyon boldog vagyok, hogy kipróbáltam a NaturalSwiss Béltisztítót, és hogy ilyen jó hatással volt rám. Tényleg csak jót mondhatok róla, és ajánlom mindenkinek.

- Csordás Erika, Veresegyház, 2012-05-26

"Végre elindultam azon az úton, hogy megszabaduljak súlyos terheimtől"

Fénykép

Még nincs egy hónapja, hogy használom a Clean Inside Programot, de elmondhatom, hogy máris nagyon sok örömöt szerzett. Olyan problémáktól szabadít meg, amelyekkel egyedül nem tudtam megbirkózni.
A fizikai testemet szerettem volna megtisztítani, valamint fogyni. Súlyos lelki problémáim voltak, amelyeket nem tudtam elengedni, ennek volt következménye, hogy sokat híztam. Most kezdtem a megtisztulást lelki és szellemi értelemben is, a Clean Inside pedig a testi megtisztulás folyamatában van segítségemre. Merthogy végre megindult a fogyás. Ez mindenképpen jó hatással van rám, már nincs az az érzésem, hogy telt vagyok, nehézkes, kezdenek visszatérni az életenergiáim, és már képesnek érzem magam a mozgásra is. Végre elindultam azon az úton, hogy megszabaduljak súlyos terheimtől, testi, szellemi és lelki értelemben is. És ez még csak az út eleje! Mindenképpen folytatom a méregtelenítést, és remélem, a kúra végére visszanyerem életerőmet, pozitív energiáimat.

- Bárkányi Orsolya, Budapest, 2012-05-13

"Mindenkinek köszönöm, akinek egy kicsi része is volt a program megalkotásában."

Fénykép

28 éves vagyok, könyvelőként dolgozom, a munkám sok figyelmet igényel, és néha nagyon nagy a nyomás rajtam. Gyerekkorom óta szenvedek a székrekedéstől, és a helyzet csak egyre rosszabbodott. Hiába próbálkoztam bármivel, a székelés mindig keserves volt, ha 2-3 naponként egyáltalán sikerült. A kellemetlen tüneteket sokszor a munkahelyemen is tapasztaltam, a stressz sem tett jót, és ez néha a munkám rovására ment. Kimerült voltam, fájdalmaim voltak, a hasam felpuffadt. Az orvosi diagnózis szerint vagy IBS, vagy candida-fertőzés lehet. A kezelés pedig sajnos nem hozott semmilyen eredményt, hiába volt minden diéta, más gyógymód.
Egy rokonom ajánlotta, hogy próbáljam ki a Clean Inside programot. Nem nagy hittel fogtam hozzá, de utólag nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy a sors az utamba hozta ezt a terméket. A kúra abszolút eredményesnek bizonyult, az összes emésztési problémám megszűnt, naponta van székletem, és az ürítés nem jár semmiféle fájdalommal, kellemetlen tünettel. Már a puffadás sem jelentkezik. A szervezetem megszabadult minden méregtől, ami az évek során felhalmozódott a beleimben. A tea hatására jól alszom, pihent vagyok, elmúlt a krónikus fáradtság, tele vagyok energiával, és a munkámban is jól teljesítek. Nemcsak egészségesebb lettem, de szebb is, a hajam is és a bőröm is sokat javult.
Megdöbbentő élmény volt látni, mi minden távozott belőlem a méregtelenítés során. Mindenkinek köszönöm, akinek egy kicsi része is volt a program megalkotásában. A kipróbálását pedig szívből ajánlom mindazoknak, akik az enyémhez hasonló problémákkal küzdenek. Ne adják fel, van megoldás, amint ezt az én példám is bizonyítja. Akár IBS, akár candida okozza a kellemetlenségeket, a Clean Inside segít, hogy újra jól érezhessük magunkat a bőrünkben.

- Frühwirth Edit, Zalaegerszeg, 2012-04-27