NaturalSwiss Logo

Natural Swiss vélemények | A felhasználók tapasztalatai


Üdvözlöm! Kata vagyok, a NaturalSwiss irodavezetője.

Ügyfélszolgálatos munkatársunkEz az oldal különbözik mindentől, amit idáig látott. Ez a kínos mellékhelyiségbeli történetek valóságshowja, amit nagy lelkesedéssel és büszkeséggel adnak elő. Minden egyes nap újabb és újabb, különböző életkörülményekkel és életkorral rendelkező emberek segítik elő sikertörténetükkel a Naturalswiss honlapot. Biztosítani szeretném Önt, hogy ezek a beszámolók semmilyen formában nem lettek megváltoztatva. Az összes e-mailt, levelet és fényképet önként küldték el nekünk. Ezeket a dokumentumokat eltároljuk, és harmadik fél által is ellenőrízve vannak. Meglehetősen jó oka van annak, hogy ilyen sokan szeretnék megosztani a saját történetüket. A Clean Inside® nemcsak hogy működik, hanem a ma kapható legjobb tisztító és méregtelenítő program. De ne nekem higgyen, csak olvassa el a lenti oldalakon található beszámolók egész hadát, és látogasson el ide rendszeresen, hogy mindig megismerhesse a legújabb történeteket.

Ha már Ön is kipróbálta termékünket, és meg szeretné osztani tapasztalatát velünk, ne habozzon! Ügyfélszolgálatos kolléganőnk készséggel várja jelentkezését az ugyfelszolgalat@naturalswiss.ch címen

Kérem a fogyasztói vélemények olvasásakor vegyék figyelembe, hogy a közjegyzői hitelesség érdekében a vásárlók által írt szövegek eredeti állapotában szerepelnek, így előfordulhat fogalmazási- és helyeírási hiba.

Gyógyító történetek


"Végre elindultam azon az úton, hogy megszabaduljak súlyos terheimtől"

Fénykép

Még nincs egy hónapja, hogy használom a Clean Inside Programot, de elmondhatom, hogy máris nagyon sok örömöt szerzett. Olyan problémáktól szabadít meg, amelyekkel egyedül nem tudtam megbirkózni.
A fizikai testemet szerettem volna megtisztítani, valamint fogyni. Súlyos lelki problémáim voltak, amelyeket nem tudtam elengedni, ennek volt következménye, hogy sokat híztam. Most kezdtem a megtisztulást lelki és szellemi értelemben is, a Clean Inside pedig a testi megtisztulás folyamatában van segítségemre. Merthogy végre megindult a fogyás. Ez mindenképpen jó hatással van rám, már nincs az az érzésem, hogy telt vagyok, nehézkes, kezdenek visszatérni az életenergiáim, és már képesnek érzem magam a mozgásra is. Végre elindultam azon az úton, hogy megszabaduljak súlyos terheimtől, testi, szellemi és lelki értelemben is. És ez még csak az út eleje! Mindenképpen folytatom a méregtelenítést, és remélem, a kúra végére visszanyerem életerőmet, pozitív energiáimat.

- Bárkányi Orsolya, Budapest, 2012-05-13

"Mindenkinek köszönöm, akinek egy kicsi része is volt a program megalkotásában."

Fénykép

28 éves vagyok, könyvelőként dolgozom, a munkám sok figyelmet igényel, és néha nagyon nagy a nyomás rajtam. Gyerekkorom óta szenvedek a székrekedéstől, és a helyzet csak egyre rosszabbodott. Hiába próbálkoztam bármivel, a székelés mindig keserves volt, ha 2-3 naponként egyáltalán sikerült. A kellemetlen tüneteket sokszor a munkahelyemen is tapasztaltam, a stressz sem tett jót, és ez néha a munkám rovására ment. Kimerült voltam, fájdalmaim voltak, a hasam felpuffadt. Az orvosi diagnózis szerint vagy IBS, vagy candida-fertőzés lehet. A kezelés pedig sajnos nem hozott semmilyen eredményt, hiába volt minden diéta, más gyógymód.
Egy rokonom ajánlotta, hogy próbáljam ki a Clean Inside programot. Nem nagy hittel fogtam hozzá, de utólag nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy a sors az utamba hozta ezt a terméket. A kúra abszolút eredményesnek bizonyult, az összes emésztési problémám megszűnt, naponta van székletem, és az ürítés nem jár semmiféle fájdalommal, kellemetlen tünettel. Már a puffadás sem jelentkezik. A szervezetem megszabadult minden méregtől, ami az évek során felhalmozódott a beleimben. A tea hatására jól alszom, pihent vagyok, elmúlt a krónikus fáradtság, tele vagyok energiával, és a munkámban is jól teljesítek. Nemcsak egészségesebb lettem, de szebb is, a hajam is és a bőröm is sokat javult.
Megdöbbentő élmény volt látni, mi minden távozott belőlem a méregtelenítés során. Mindenkinek köszönöm, akinek egy kicsi része is volt a program megalkotásában. A kipróbálását pedig szívből ajánlom mindazoknak, akik az enyémhez hasonló problémákkal küzdenek. Ne adják fel, van megoldás, amint ezt az én példám is bizonyítja. Akár IBS, akár candida okozza a kellemetlenségeket, a Clean Inside segít, hogy újra jól érezhessük magunkat a bőrünkben.

- Frühwirth Edit, Zalaegerszeg, 2012-04-27

"Az orvossal íratnám fel a Clean Inside Programot mindenkinek!"

Fénykép

Rendkívül fontosnak tartom testünk méregtelenítését. Nem tudhatjuk, mi minden gyűlik odabenn az évek alatt, de tehetünk ellene. És a Clean Inside programmal ez egyáltalán nem nehéz. Igaz, én még csak az első hónapot fejeztem be, de máris sokkal jobba érzem magam, és ez egyáltalán semmi fáradsággal sem járt. Sokan ajánlották a programot, és persze megnéztem a honlapot is. A képeket is, ami kicsit meg is ijesztett, de eddig én még nem tapasztaltam magamon ilyesmit. Viszont sokat javult az emésztésem, kevésbé vagyok fáradékony. Fogytam pár kilót, nem sokat, csak ami ahhoz kellett, hogy megállapodjak az ideális súlyomnál. De a hasam teljesen lapos, és ennek nagyon örülök.
A rost és a tea is finom, ez sem okozott gondot. A kellemetlen mellékhatásokból semmi sem jelentkezett nálam. A sok folyadékot is könnyen meg tudom inni, kívánom is, biztos a rost miatt. Mindenképpen folytatom a kúrát!
És ajánlom mindenkinek, hogy végezze el. Sőt, az orvossal íratnám fel a Clean Inside Programot mindenkinek! Biztos vagyok benne, hogy senki sem bánná meg, mert csupa jó jár vele: vitalitás, jó hangulat, általános jó közérzet. Mindenki egészségesebbnek érezné magát, és biztosan egészségesebb is lenne. Ráadásul könnyen elérhető ez a jó állapot, a Clean Inside béltisztító kíméletes, természetes alapanyagú, igazán megéri az árát. Köszönjük, NaturalSwiss!

- Horváth Angelika, Sülysáp, 2012-04-19