NaturalSwiss Logo

Natural Swiss vélemények | A felhasználók tapasztalatai


Üdvözlöm! Kata vagyok, a NaturalSwiss irodavezetője.

Ügyfélszolgálatos munkatársunkEz az oldal különbözik mindentől, amit idáig látott. Ez a kínos mellékhelyiségbeli történetek valóságshowja, amit nagy lelkesedéssel és büszkeséggel adnak elő. Minden egyes nap újabb és újabb, különböző életkörülményekkel és életkorral rendelkező emberek segítik elő sikertörténetükkel a Naturalswiss honlapot. Biztosítani szeretném Önt, hogy ezek a beszámolók semmilyen formában nem lettek megváltoztatva. Az összes e-mailt, levelet és fényképet önként küldték el nekünk. Ezeket a dokumentumokat eltároljuk, és harmadik fél által is ellenőrízve vannak. Meglehetősen jó oka van annak, hogy ilyen sokan szeretnék megosztani a saját történetüket. A Clean Inside® nemcsak hogy működik, hanem a ma kapható legjobb tisztító és méregtelenítő program. De ne nekem higgyen, csak olvassa el a lenti oldalakon található beszámolók egész hadát, és látogasson el ide rendszeresen, hogy mindig megismerhesse a legújabb történeteket.

Ha már Ön is kipróbálta termékünket, és meg szeretné osztani tapasztalatát velünk, ne habozzon! Ügyfélszolgálatos kolléganőnk készséggel várja jelentkezését az ugyfelszolgalat@naturalswiss.ch címen

Kérem a fogyasztói vélemények olvasásakor vegyék figyelembe, hogy a közjegyzői hitelesség érdekében a vásárlók által írt szövegek eredeti állapotában szerepelnek, így előfordulhat fogalmazási- és helyeírási hiba.

Gyógyító történetek


"Általánosságban sokkal jobban érzem magam"

Fénykép

Csak 24 éves vagyok, de vezető beosztásban dolgozom, sajnos nem tudok elegendő figyelmet fordítani a rendszeres étkezésre. Meg is lett az eredménye, fáradt voltam, néha levert, és ez néha a teljesítményemet is csökkentette. Ráadásul híztam 11 kilót, az emésztésem megromlott, és ez egyre több gondot okozott. Végül édesanyám javasolta, hogy próbáljam ki a Clean Inside programot. Ő már több alkalommal elvégezte a tisztító kúrát, és jó tapasztalatai voltak. Még nem értem a kúra végére, de máris fogytam 6 kilót, az emésztésem pedig sokat javult.
Általánosságban sokkal jobban érzem magam, és a terhelést is jobban bírom, nőtt a teljesítményem. Köszönöm a gyártónak is, és köszönöm anyámnak is, és akinek hasonló problémái vannak, nyugodtan próbálja ki, csak nyerhet. Ez a legkevesebb, amit tehetünk az egészségünk megőrzéséért.

- Kiss Gyula, Dunaszekcső, 2012-04-12

"Azoknak is megéri kipróbálni, akik jól érzik magukat, nincs semmi komoly problémájuk, hiszen a szervezetüknek is csak használhat a méregtelenítés"

Fénykép

Tavaly már kétszer elvégeztem a NaturalSwiss Clean Inside Béltisztító kúrát. Arra kerestem megoldást, hogy szűnjön meg az állandó puffadtságom, ne érezzem magam állandóan fáradtnak, levertnek. Ráadásul rejtélyes okokból hízni is kezdtem, és ez is aggasztott. Sajnos már a munkámban is hátráltattak a tünetek, kevésbé tudtam koncentrálni. Változtattam az étrendemen, próbáltam egészségesebben étkezni, de hiába, mindez kevésnek bizonyult, a tünetek makacsabbak voltak. Az interneten végül megtaláltam a megoldást, ott olvastam először a NaturalSwiss termékeiről. Azt írták, százszázalékosan természetes anyagokat tartalmaz, így megbízhatónak tűnt, hát megrendeltem.
Már az első két hét után megszűnt a puffadtságom, egyre kevésbé éreztem a fáradtságot, energikusabb lettem és újra tudtam koncentrálni. Négy kiló könnyedén lement. Talán az a hihetetlen mennyiségű salak, ami eltávozott a szervezetemből, a beleimből. Fél évvel később megismételtem a kúrát, és a tapasztalataim ismét nagyon jók voltak. Teljes megújulás!
Mindenkinek ajánlom, próbálja ki a Clean Inside-ot, akinek az enyémekhez hasonló panaszai vannak. De azoknak is megéri kipróbálni, akik jól érzik magukat, nincs semmi komoly problémájuk, hiszen az szervezetüknek is csak használhat a méregtelenítés.
Nálam most a ToxiClean programon van a sor. Szeretném abbahagyni a dohányzást, és egyúttal minél hamarabb megszabadulni a sok méregtől, ami a szervezetemben felgyűlt a hosszú dohányos évek alatt. A Clean Inside Program után teljesen megbízom a ToxiClean Méregtelenítő programban is. Biztos vagyok benne, hogy segíteni fog, jó hatással lesz a testemre.

- Birtok Hajnalka, Budapest, 2012-03-24

"Végleg elmaradtak a kínzó fejfájások"

Fénykép

Bevallom, amikor az interneten elolvastam, amit a NaturalSwiss Clean Inside program hatásairól írtak, nagyon kételkedtem. Ami ennyi mindenre jó, az gyanús. De aztán mégis arra az elhatározásra jutottam, hogy megkockáztatom, adok egy esélyt magamnak is meg a terméknek is.
Nagyon sok bajom volt, talán az elhízás közülük a legrosszabb. Pedig szinte alig ettem valamit. De a vérnyomásom is magas volt, nagyon sokszor fájt a fejem, meg persze az emésztés, szorulás, haspuffadás. 2009 őszén kezdtem a három hónapos kúrát, és nagyon meglepődtem, mert egyértelműen jó hatással volt rám. Végleg elmaradtak a kínzó fejfájások, a vérnyomásom is beállt egy normális értékre, és az összes emésztéssel kapcsolatos bajom megszűnt. Nincs puffadás, és a székletürítéssel sincs gondom, könnyen, normális állagban és napi rendszerességgel végzem, ahogy kell. Nagyon elégedett voltam a kúra végén, és semmiféle kellemetlen mellékhatást nem tapasztaltam, csak jót. Jó szívvel ajánlom mindenkinek, akinek gondjai vannak.

- M. Sándorné, Gyál, 2012-03-23