NaturalSwiss Logo

Natural Swiss vélemények | A felhasználók tapasztalatai


Üdvözlöm! Kata vagyok, a NaturalSwiss irodavezetője.

Ügyfélszolgálatos munkatársunkEz az oldal különbözik mindentől, amit idáig látott. Ez a kínos mellékhelyiségbeli történetek valóságshowja, amit nagy lelkesedéssel és büszkeséggel adnak elő. Minden egyes nap újabb és újabb, különböző életkörülményekkel és életkorral rendelkező emberek segítik elő sikertörténetükkel a Naturalswiss honlapot. Biztosítani szeretném Önt, hogy ezek a beszámolók semmilyen formában nem lettek megváltoztatva. Az összes e-mailt, levelet és fényképet önként küldték el nekünk. Ezeket a dokumentumokat eltároljuk, és harmadik fél által is ellenőrízve vannak. Meglehetősen jó oka van annak, hogy ilyen sokan szeretnék megosztani a saját történetüket. A Clean Inside® nemcsak hogy működik, hanem a ma kapható legjobb tisztító és méregtelenítő program. De ne nekem higgyen, csak olvassa el a lenti oldalakon található beszámolók egész hadát, és látogasson el ide rendszeresen, hogy mindig megismerhesse a legújabb történeteket.

Ha már Ön is kipróbálta termékünket, és meg szeretné osztani tapasztalatát velünk, ne habozzon! Ügyfélszolgálatos kolléganőnk készséggel várja jelentkezését az ugyfelszolgalat@naturalswiss.ch címen

Kérem a fogyasztói vélemények olvasásakor vegyék figyelembe, hogy a közjegyzői hitelesség érdekében a vásárlók által írt szövegek eredeti állapotában szerepelnek, így előfordulhat fogalmazási- és helyeírási hiba.

Gyógyító történetek


"Az orvossal íratnám fel a Clean Inside Programot mindenkinek!"

Fénykép

Rendkívül fontosnak tartom testünk méregtelenítését. Nem tudhatjuk, mi minden gyűlik odabenn az évek alatt, de tehetünk ellene. És a Clean Inside programmal ez egyáltalán nem nehéz. Igaz, én még csak az első hónapot fejeztem be, de máris sokkal jobba érzem magam, és ez egyáltalán semmi fáradsággal sem járt. Sokan ajánlották a programot, és persze megnéztem a honlapot is. A képeket is, ami kicsit meg is ijesztett, de eddig én még nem tapasztaltam magamon ilyesmit. Viszont sokat javult az emésztésem, kevésbé vagyok fáradékony. Fogytam pár kilót, nem sokat, csak ami ahhoz kellett, hogy megállapodjak az ideális súlyomnál. De a hasam teljesen lapos, és ennek nagyon örülök.
A rost és a tea is finom, ez sem okozott gondot. A kellemetlen mellékhatásokból semmi sem jelentkezett nálam. A sok folyadékot is könnyen meg tudom inni, kívánom is, biztos a rost miatt. Mindenképpen folytatom a kúrát!
És ajánlom mindenkinek, hogy végezze el. Sőt, az orvossal íratnám fel a Clean Inside Programot mindenkinek! Biztos vagyok benne, hogy senki sem bánná meg, mert csupa jó jár vele: vitalitás, jó hangulat, általános jó közérzet. Mindenki egészségesebbnek érezné magát, és biztosan egészségesebb is lenne. Ráadásul könnyen elérhető ez a jó állapot, a Clean Inside béltisztító kíméletes, természetes alapanyagú, igazán megéri az árát. Köszönjük, NaturalSwiss!

- Horváth Angelika, Sülysáp, 2012-04-19

"Általánosságban sokkal jobban érzem magam"

Fénykép

Csak 24 éves vagyok, de vezető beosztásban dolgozom, sajnos nem tudok elegendő figyelmet fordítani a rendszeres étkezésre. Meg is lett az eredménye, fáradt voltam, néha levert, és ez néha a teljesítményemet is csökkentette. Ráadásul híztam 11 kilót, az emésztésem megromlott, és ez egyre több gondot okozott. Végül édesanyám javasolta, hogy próbáljam ki a Clean Inside programot. Ő már több alkalommal elvégezte a tisztító kúrát, és jó tapasztalatai voltak. Még nem értem a kúra végére, de máris fogytam 6 kilót, az emésztésem pedig sokat javult.
Általánosságban sokkal jobban érzem magam, és a terhelést is jobban bírom, nőtt a teljesítményem. Köszönöm a gyártónak is, és köszönöm anyámnak is, és akinek hasonló problémái vannak, nyugodtan próbálja ki, csak nyerhet. Ez a legkevesebb, amit tehetünk az egészségünk megőrzéséért.

- Kiss Gyula, Dunaszekcső, 2012-04-12

"Azoknak is megéri kipróbálni, akik jól érzik magukat, nincs semmi komoly problémájuk, hiszen a szervezetüknek is csak használhat a méregtelenítés"

Fénykép

Tavaly már kétszer elvégeztem a NaturalSwiss Clean Inside Béltisztító kúrát. Arra kerestem megoldást, hogy szűnjön meg az állandó puffadtságom, ne érezzem magam állandóan fáradtnak, levertnek. Ráadásul rejtélyes okokból hízni is kezdtem, és ez is aggasztott. Sajnos már a munkámban is hátráltattak a tünetek, kevésbé tudtam koncentrálni. Változtattam az étrendemen, próbáltam egészségesebben étkezni, de hiába, mindez kevésnek bizonyult, a tünetek makacsabbak voltak. Az interneten végül megtaláltam a megoldást, ott olvastam először a NaturalSwiss termékeiről. Azt írták, százszázalékosan természetes anyagokat tartalmaz, így megbízhatónak tűnt, hát megrendeltem.
Már az első két hét után megszűnt a puffadtságom, egyre kevésbé éreztem a fáradtságot, energikusabb lettem és újra tudtam koncentrálni. Négy kiló könnyedén lement. Talán az a hihetetlen mennyiségű salak, ami eltávozott a szervezetemből, a beleimből. Fél évvel később megismételtem a kúrát, és a tapasztalataim ismét nagyon jók voltak. Teljes megújulás!
Mindenkinek ajánlom, próbálja ki a Clean Inside-ot, akinek az enyémekhez hasonló panaszai vannak. De azoknak is megéri kipróbálni, akik jól érzik magukat, nincs semmi komoly problémájuk, hiszen az szervezetüknek is csak használhat a méregtelenítés.
Nálam most a ToxiClean programon van a sor. Szeretném abbahagyni a dohányzást, és egyúttal minél hamarabb megszabadulni a sok méregtől, ami a szervezetemben felgyűlt a hosszú dohányos évek alatt. A Clean Inside Program után teljesen megbízom a ToxiClean Méregtelenítő programban is. Biztos vagyok benne, hogy segíteni fog, jó hatással lesz a testemre.

- Birtok Hajnalka, Budapest, 2012-03-24