NaturalSwiss Logo

Natural Swiss vélemények | A felhasználók tapasztalatai


Üdvözlöm! Kata vagyok, a NaturalSwiss irodavezetője.

Ügyfélszolgálatos munkatársunkEz az oldal különbözik mindentől, amit idáig látott. Ez a kínos mellékhelyiségbeli történetek valóságshowja, amit nagy lelkesedéssel és büszkeséggel adnak elő. Minden egyes nap újabb és újabb, különböző életkörülményekkel és életkorral rendelkező emberek segítik elő sikertörténetükkel a Naturalswiss honlapot. Biztosítani szeretném Önt, hogy ezek a beszámolók semmilyen formában nem lettek megváltoztatva. Az összes e-mailt, levelet és fényképet önként küldték el nekünk. Ezeket a dokumentumokat eltároljuk, és harmadik fél által is ellenőrízve vannak. Meglehetősen jó oka van annak, hogy ilyen sokan szeretnék megosztani a saját történetüket. A Clean Inside® nemcsak hogy működik, hanem a ma kapható legjobb tisztító és méregtelenítő program. De ne nekem higgyen, csak olvassa el a lenti oldalakon található beszámolók egész hadát, és látogasson el ide rendszeresen, hogy mindig megismerhesse a legújabb történeteket.

Ha már Ön is kipróbálta termékünket, és meg szeretné osztani tapasztalatát velünk, ne habozzon! Ügyfélszolgálatos kolléganőnk készséggel várja jelentkezését az ugyfelszolgalat@naturalswiss.ch címen

Kérem a fogyasztói vélemények olvasásakor vegyék figyelembe, hogy a közjegyzői hitelesség érdekében a vásárlók által írt szövegek eredeti állapotában szerepelnek, így előfordulhat fogalmazási- és helyeírási hiba.

Gyógyító történetek


"A fogyás is sikerült, és alapvetően megváltozott az életünk"

Fénykép

A barátnőm és én együtt kezdtük el a kúrát. Ő talált rá az interneten a NaturalSwiss honlapjára, és nem kellett sokáig győzködnie, hogy higgyem el, az egészségünkre fordított pénz mindig többszörösen megtérül. Meg persze volt egy kis súlyfeleslegünk is, úgy 5-6 kilónyi fejenként, amitől jó lett volna megszabadulni. Rendeltünk magunknak egy-egy csomagot, és mindjárt a megérkezése után el is kezdtük a kúrát.
Már egy-két nap után azt tapasztaltuk, hogy sokkal kevesebb étel elég, hamarabb jóllakunk. Ellenben sokkal jobban kívántuk a folyadékot, és be is tartottuk az előírt mennyiségeket. Reggel rost és gyümölcslé, aztán két jó pohár víz, Parasic, majd este a teával fejeztük be a napot. Ez utóbbi nagyon jót tett mindkettőnknek, nemcsak a jobb alvás és a pihentebb ébredés miatt, hanem mert jócskán megkönnyítette a dolgunkat a lakás legkisebb helyiségében. És persze nem voltunk olyan fáradtak, mint korábban. Sokkal aktívabbnak éreztük magunkat.
Természetesen a fogyás is sikerült, és alapvetően megváltozott az életünk, de ráadásul megtanultunk valami sokkal fontosabbat. A megfelelő mennyiségű folyadék elfogyasztása önmagában is sokat segít. Javítja a közérzetet, erősíti a védekezőképességet. A napi 8-10 pohár vizet azóta is megisszuk, és a kúra során elért remek közérzet így meg tud maradni.
Csak ajánlani tudom mindenkinek, hogy tegye próbára a Clean Inside Programot. Még az egészségesek is olyasmit fognak tapasztalni, amit korábban soha. Mi nem bántuk meg, hogy belevágtunk!

- Sági Zoltán, Cegléd, 2012-03-19

"A régi életem ma már csak egy rossz álomnak tűnik."

Fénykép

Mint az emberiség nagyobbik fele, én is emésztési problémákkal küzdöttem, de az orvosok nem tudtak mit kezdeni velem. Hiába a sok vizsgálat, ilyen-olyan kezelés, az eredmény elmaradt, és már kezdtem feladni, amikor a barátom ajánlotta a Clean Inside programot. Ő már akkor túl volt a kúrán, ezt fotókkal is tudta igazolni. Megszabadult minden bajától, a gyomorégéstől, a haspuffadástól és a krónikus szorulástól. Szavahihető embernek ismerem, elhittem, amit mond, és a NaturalSwiss honlapja is megerősítette elhatározásomat, hogy ezt nekem is ki kell próbálnom.
És valóban, soha ilyen fittnek és élettel telinek nem érzetem magam korábban. Másfél hónapon keresztül borzalmas dolgok távoztak a szervezetemből, most mát elmondhatom, hogy a belsőm is tiszta. Fogytam 8 kilót, rendszeressé vált a székletem, minden bajomat elfújták. Hihetetlenül jól érzem magam, derűs vagyok, lendületes. A régi életem ma már csak egy rossz álomnak tűnik.
Köszönöm, hogy eljutott hozzám ez a fantasztikus készítmény, a barátomnak is, a többieknek is, akik megírták tapasztalataikat, és a termék előállítóinak, forgalmazóinak is természetesen. Én mindenkinek jó szívvel ajánlom a programot, annak is, akinek nincsenek komoly problémái. Hiszen az általános közérzetre és a hangulatra is nagyon jó hatással van. És ennek a jelentőségét sem szabad alábecsülni!

- Karsai Katalin, Tiszaalpár, 2012-02-25

"Mire elfogyott a Clean Inside Béltisztító, eltűnt a candida-fertőzés is."

Fénykép

Haspuffadás, hasmenés, candida és túl sok gyomorsav – ez volt az a tünetegyüttes, ami 30 után jelentkezett nálam, és akármivel próbálkoztam, nem tudtam megszabadulni tőle. Az interneten olvastam a Clean Inside Béltisztító Programról, és rendeltem egy havi adagot, hogy kipróbáljam. M Meglepő dolgok történtek. Különös dolgok távoztak a szervezetemből, és ezzel együtt a tünetek egyre kevésbé jelentkeztek. Egy hét után sokat javultam. A tea is sokat segített, jól aludtam, reggel frissen ébredtem, és tetemes mennyiségű széklet távozott belőlem.ire elfogyott a Clean Inside Béltisztító, eltűnt a candida-fertőzés is. Csak a savtúltengés maradt. Sajnos akkor nem tudtam folytatni a kúrát, de hamarosan újból rendelek a termékből, immáron egy teljes 3 hónapos adagot. Nagyon bízom benne, hogy ezúttal teljes lesz a siker és a gyógyulás.

- Kovács Attila, Mónosbél, 2012-02-09