NaturalSwiss Logo

Natural Swiss vélemények | A felhasználók tapasztalatai


Üdvözlöm! Kata vagyok, a NaturalSwiss irodavezetője.

Ügyfélszolgálatos munkatársunkEz az oldal különbözik mindentől, amit idáig látott. Ez a kínos mellékhelyiségbeli történetek valóságshowja, amit nagy lelkesedéssel és büszkeséggel adnak elő. Minden egyes nap újabb és újabb, különböző életkörülményekkel és életkorral rendelkező emberek segítik elő sikertörténetükkel a Naturalswiss honlapot. Biztosítani szeretném Önt, hogy ezek a beszámolók semmilyen formában nem lettek megváltoztatva. Az összes e-mailt, levelet és fényképet önként küldték el nekünk. Ezeket a dokumentumokat eltároljuk, és harmadik fél által is ellenőrízve vannak. Meglehetősen jó oka van annak, hogy ilyen sokan szeretnék megosztani a saját történetüket. A Clean Inside® nemcsak hogy működik, hanem a ma kapható legjobb tisztító és méregtelenítő program. De ne nekem higgyen, csak olvassa el a lenti oldalakon található beszámolók egész hadát, és látogasson el ide rendszeresen, hogy mindig megismerhesse a legújabb történeteket.

Ha már Ön is kipróbálta termékünket, és meg szeretné osztani tapasztalatát velünk, ne habozzon! Ügyfélszolgálatos kolléganőnk készséggel várja jelentkezését az ugyfelszolgalat@naturalswiss.ch címen

Kérem a fogyasztói vélemények olvasásakor vegyék figyelembe, hogy a közjegyzői hitelesség érdekében a vásárlók által írt szövegek eredeti állapotában szerepelnek, így előfordulhat fogalmazási- és helyeírási hiba.

Gyógyító történetek


"Az úszógumi alól előbukkant a lapos hasam."

Fénykép

Három terhesség után maradt rajtam néhány felesleges kiló, de nagyobb baj volt a rossz emésztés, a haspuffadás, a folytonos székrekedés. Mindent bevetettem, amit tudtam, diétát, mozgást, de nem változott semmi. A barátaimtól hallottam először a Clean Inside rostkényítményről, aztán rákerestem a neten. Az ott olvasottak meggyőztek, mindenképpen ki akartam próbálni.
Egy hét után már érezhetők voltak a kedvező változások. Elmúlt a székrekedés, ritkábban jelentkezett a puffadás, fogytam is egy picit, az úszógumi alól előbukkant a lapos hasam. Már nem jelentkezett olyan gyakran a puffadtság, és megteltem energiával. Még a bőröm is egészen megszépült. Mindez az első hónap után, és semmin nem változtattam az életvitelemben, csak a Clean Inside-nak köszönhető.

- Földiné Stir Katalin, Győr, 2012-01-30

"Magától értetődő, hogy a Clean Inside kúrát minden évben megismétlem"

Fénykép

Mindig természetes volt, hogy tegyek az egészségemért, odafigyelek az étrendemre, rendszeresen jógázom, szaunázom, léböjtöt tartok minden évben egyszer, de a Clean Inside még így is nagy segítségemre van az egészségem megőrzésében, a közérzetem javításában. Három éve minden évben megismétlem a kúrát. Ilyenkor még több energia szabadul fel bennem, sokkal koncentráltabb és kiegyensúlyozottabb vagyok. Segít a munkámban és a magánéletemben is, de még akkor is, ha belém akarnak kötni a villamoson. Magától értetődő, hogy a Clean Inside kúrát minden évben megismétlem, és nagy örömömre szolgál, hogy már a férjem is belátta a szükségességét, és ő is használja.

- Gál Éva, Budapest, 2012-01-28

"A krónikus fáradtság is elmúlt, jól érzem magam, energikusabb vagyok, a munka is könnyebben megy."

Fénykép

58 éves nőként nagyon sokat szenvedtem már. Idült székrekedés, krónikus aranyérrel. Állandóan gyulladt volt, vérzett, a kínok kínját álltam ki. Ráadásul a munkámban is akadályozott. Néha hirtelen ólmos fáradtság tört rám, szinte alig éltem. Ehhez társult, hogy valami folyton irritálja a torkomat, de az okát az orvosok nem tudták kideríteni. Más megoldást kellett találnom. Részt vettem egy egészségügyi felmérésen a barátnőm javaslatára, ahol kiderítették, mi a bajom: fémallergia, candida-fertőzés és tetemes lerakódás a belek falán. A megoldás pedig a béltisztítás. Az interneten kerestem rá, mit lehet ilyenkor tenni, így találtam meg az Önök oldalát. Minden betűt elolvastam, minden képet végignéztem, és rögtön elhatároztam, elkezdem a kúrát. Megrendeltem az ajánlott adagot a három hónapra, nagyon hamar meg is érkezett, én pedig másnap rögtön el is kezdtem a kúrát.
A székrekedés és a vele járó fájdalmak szinte azonnal megszűntek. Nem kellett erőlködnöm, minden ment könnyedén. Ráadásul a mennyiség is felülmúlt minden korábbit. Napról napra egyre jobban és jobban éreztem magam.
Aztán különös dolgok jelentek meg a székletemben. Először nyúldrazséhoz hasonló képződmények, sötétek és kemények. Más furcsaságok is, és ahogy ezek távoztak, úgy javult a közérzetem. Amikor az első hónap után szünetet tartottam, akkor jelentek meg azok a fodros képződmények, amilyeneket a honlap képein láttam csak addig. Azóta is folyamatosan ürülnek ki a beleimből, és ez nagyon jó érzés. Nemcsak fizikailag könnyebbültem meg, de nagyon jó azzal a tudattal élni, hogy tiszta vagyok kívül és belül. A krónikus fáradtság is elmúlt, jól érzem magam, energikusabb vagyok, a munka is könnyebben megy. Egyáltalán nem bántam meg, hogy belevágtam ebbe a kúrába, sok bajomtól szabadított meg.

- Varga Lászlóné, Marcali, 2012-01-25