NaturalSwiss Logo

Natural Swiss vélemények | A felhasználók tapasztalatai


Üdvözlöm! Kata vagyok, a NaturalSwiss irodavezetője.

Ügyfélszolgálatos munkatársunkEz az oldal különbözik mindentől, amit idáig látott. Ez a kínos mellékhelyiségbeli történetek valóságshowja, amit nagy lelkesedéssel és büszkeséggel adnak elő. Minden egyes nap újabb és újabb, különböző életkörülményekkel és életkorral rendelkező emberek segítik elő sikertörténetükkel a Naturalswiss honlapot. Biztosítani szeretném Önt, hogy ezek a beszámolók semmilyen formában nem lettek megváltoztatva. Az összes e-mailt, levelet és fényképet önként küldték el nekünk. Ezeket a dokumentumokat eltároljuk, és harmadik fél által is ellenőrízve vannak. Meglehetősen jó oka van annak, hogy ilyen sokan szeretnék megosztani a saját történetüket. A Clean Inside® nemcsak hogy működik, hanem a ma kapható legjobb tisztító és méregtelenítő program. De ne nekem higgyen, csak olvassa el a lenti oldalakon található beszámolók egész hadát, és látogasson el ide rendszeresen, hogy mindig megismerhesse a legújabb történeteket.

Ha már Ön is kipróbálta termékünket, és meg szeretné osztani tapasztalatát velünk, ne habozzon! Ügyfélszolgálatos kolléganőnk készséggel várja jelentkezését az ugyfelszolgalat@naturalswiss.ch címen

Kérem a fogyasztói vélemények olvasásakor vegyék figyelembe, hogy a közjegyzői hitelesség érdekében a vásárlók által írt szövegek eredeti állapotában szerepelnek, így előfordulhat fogalmazási- és helyeírási hiba.

Gyógyító történetek


"Mire elfogyott a Clean Inside Béltisztító, eltűnt a candida-fertőzés is."

Fénykép

Haspuffadás, hasmenés, candida és túl sok gyomorsav – ez volt az a tünetegyüttes, ami 30 után jelentkezett nálam, és akármivel próbálkoztam, nem tudtam megszabadulni tőle. Az interneten olvastam a Clean Inside Béltisztító Programról, és rendeltem egy havi adagot, hogy kipróbáljam. M Meglepő dolgok történtek. Különös dolgok távoztak a szervezetemből, és ezzel együtt a tünetek egyre kevésbé jelentkeztek. Egy hét után sokat javultam. A tea is sokat segített, jól aludtam, reggel frissen ébredtem, és tetemes mennyiségű széklet távozott belőlem.ire elfogyott a Clean Inside Béltisztító, eltűnt a candida-fertőzés is. Csak a savtúltengés maradt. Sajnos akkor nem tudtam folytatni a kúrát, de hamarosan újból rendelek a termékből, immáron egy teljes 3 hónapos adagot. Nagyon bízom benne, hogy ezúttal teljes lesz a siker és a gyógyulás.

- Kovács Attila, Mónosbél, 2012-02-09

"Az úszógumi alól előbukkant a lapos hasam."

Fénykép

Három terhesség után maradt rajtam néhány felesleges kiló, de nagyobb baj volt a rossz emésztés, a haspuffadás, a folytonos székrekedés. Mindent bevetettem, amit tudtam, diétát, mozgást, de nem változott semmi. A barátaimtól hallottam először a Clean Inside rostkényítményről, aztán rákerestem a neten. Az ott olvasottak meggyőztek, mindenképpen ki akartam próbálni.
Egy hét után már érezhetők voltak a kedvező változások. Elmúlt a székrekedés, ritkábban jelentkezett a puffadás, fogytam is egy picit, az úszógumi alól előbukkant a lapos hasam. Már nem jelentkezett olyan gyakran a puffadtság, és megteltem energiával. Még a bőröm is egészen megszépült. Mindez az első hónap után, és semmin nem változtattam az életvitelemben, csak a Clean Inside-nak köszönhető.

- Földiné Stir Katalin, Győr, 2012-01-30

"Magától értetődő, hogy a Clean Inside kúrát minden évben megismétlem"

Fénykép

Mindig természetes volt, hogy tegyek az egészségemért, odafigyelek az étrendemre, rendszeresen jógázom, szaunázom, léböjtöt tartok minden évben egyszer, de a Clean Inside még így is nagy segítségemre van az egészségem megőrzésében, a közérzetem javításában. Három éve minden évben megismétlem a kúrát. Ilyenkor még több energia szabadul fel bennem, sokkal koncentráltabb és kiegyensúlyozottabb vagyok. Segít a munkámban és a magánéletemben is, de még akkor is, ha belém akarnak kötni a villamoson. Magától értetődő, hogy a Clean Inside kúrát minden évben megismétlem, és nagy örömömre szolgál, hogy már a férjem is belátta a szükségességét, és ő is használja.

- Gál Éva, Budapest, 2012-01-28