NaturalSwiss Logo

Natural Swiss vélemények | A felhasználók tapasztalatai


Üdvözlöm! Kata vagyok, a NaturalSwiss irodavezetője.

Ügyfélszolgálatos munkatársunkEz az oldal különbözik mindentől, amit idáig látott. Ez a kínos mellékhelyiségbeli történetek valóságshowja, amit nagy lelkesedéssel és büszkeséggel adnak elő. Minden egyes nap újabb és újabb, különböző életkörülményekkel és életkorral rendelkező emberek segítik elő sikertörténetükkel a Naturalswiss honlapot. Biztosítani szeretném Önt, hogy ezek a beszámolók semmilyen formában nem lettek megváltoztatva. Az összes e-mailt, levelet és fényképet önként küldték el nekünk. Ezeket a dokumentumokat eltároljuk, és harmadik fél által is ellenőrízve vannak. Meglehetősen jó oka van annak, hogy ilyen sokan szeretnék megosztani a saját történetüket. A Clean Inside® nemcsak hogy működik, hanem a ma kapható legjobb tisztító és méregtelenítő program. De ne nekem higgyen, csak olvassa el a lenti oldalakon található beszámolók egész hadát, és látogasson el ide rendszeresen, hogy mindig megismerhesse a legújabb történeteket.

Ha már Ön is kipróbálta termékünket, és meg szeretné osztani tapasztalatát velünk, ne habozzon! Ügyfélszolgálatos kolléganőnk készséggel várja jelentkezését az ugyfelszolgalat@naturalswiss.ch címen

Kérem a fogyasztói vélemények olvasásakor vegyék figyelembe, hogy a közjegyzői hitelesség érdekében a vásárlók által írt szövegek eredeti állapotában szerepelnek, így előfordulhat fogalmazási- és helyeírási hiba.

Gyógyító történetek


"Tavaly nem betegedtem meg menetrendszerűen influenzában, de még meg sem fáztam"

Fénykép

Végigcsináltam a teljes három hónapos programot. Nem vettem észre, hogy különleges képződmények távoztak volna a szervezetemből, igaz, nem is vizslattam folyton a székletemet. Ez a része az életemnek azelőtt sem okozott problémát, és a kúra ideje alatt sem borult fel a napi rutin. Annyi változott, hogy fogytam öt kilót, és ez a ezt a súlyt tartom azóta is.
Ami viszont nagy változás a korábbi életemhez képest, hogy jobban bírom a gyűrődést. Kevesebbet alszom, mégis pihent vagyok. Az immunrendszerem is megerősödött, tavaly nem betegedtem meg menetrendszerűen influenzában, de még meg sem fáztam. Sajnos azelőtt ez gyakran megesett, nehezen tudtam kijönni a betegségekből.
A Clean Inside Béltisztító Program engem is meggyőzött. Ajánlom mindenkinek, akinek hasonló problémái vannak. Erősebbé és ellenállóbbá tesz!

- Menyhárt Tibor, Debrecen, 2012-01-23

"Megfertőztem magam körül mindenkit, a család is rászokott a NaturalSwiss Béltisztítóra."

Fénykép

Barátaim körében voltak sokan, akik használták a Clean Inside Béltisztító Programot, és jó tapasztalataik voltak, de én meglehetős kétkedéssel fogadtam a beszámolókat. Ez is csak egy sikertermék, és mindenki azt mond róla, amit akar. De amikor egyre többen dicsérték, egymástól függetlenül, akkor én is a kipróbálás mellett döntöttem. Nem bántam meg.
Sportosan élek, futok, bringázok, de néha megesett, hogy nem volt kedvem és erőm a mozgáshoz, annyira fáradtnak éreztem magam. Ez teljesen elmúlt a kúrával, ráadásul az emésztésem is tökéletesen beállt, ahogy az meg van írva. Tele vagyok energiával. Két éve végeztem el először a kúrát, és azóta félévente egy hónapon keresztül újra megismételem. Ez nekem elég ahhoz, hogy szinten tartsam magam. Megfertőztem magam körül mindenkit, a család is rászokott a NaturalSwiss Béltisztítóra. Mindenki örül a kedvező változásoknak, amit a kúra alatt és után megtapasztalt. Mindnyájunk nevében köszönöm.

- Kozma László, Hajdúdorog, 2012-01-23

"Szinte más ember lettem!"

Fénykép

Még csak egy hónapja csinálom a kúrát, de máris annyi jó hatása van, hogy biztos végig fogom csinálni.
Az elsődleges problémám a candida volt, ezen szerettünk volna segíteni, így kerültem kineziológushoz, aki a diéta mellé javasolta a Clean Inside Béltisztítót. Édesanyám meg is rendelte, én pedig elkezdtem a használatát.
Élősködők nem jöttek belőlem, és semmi rendkívüli, mégis nagyon elégedett vagyok, mert egy nagy problémámat megoldotta. Mindig szorulásos voltam, örültem, ha hetente kétszer sikerült, de a kúra következtében a székelés mindennapos lett. Már ez is nagy eredmény, hatalmas megkönnyebbülés, de a legjobb az, hogy szinte fáradhatatlan lettem. Hihetetlenül energikus vagyok, fantasztikus a közérzetem, és persze a hangulatom is!
Mindennek tetejében szinte teljesen elmúlt minden bőrproblémám. Kicsi koromtól kezdve a legváltozatosabb ekcémák jelentek meg rajtam, és nemrég ezt tetézte még a pikkelysömör is. Fiatal nő vagyok, ha ezek nem is komoly betegségek, mégis ezeket éltem meg a legnehezebben. De most már sokkal ritkábban jelentkeznek a tünetek, és maguktól el is múlnak, nem kell kezelnem őket a szokásos kezelések nélkül is. Számomra ez volt a legmeggyőzőbb, ez állított végleg a Clean Inside mellé. Meg az az energia, amit kaptam. Szinte más ember lettem! Ezt mások is észrevették, és én is sokkal jobban érzem magam. Köszönet érte!

- Niki, Százhalombatta, 2011-12-12