NaturalSwiss Logo

Natural Swiss vélemények | A felhasználók tapasztalatai


Üdvözlöm! Kata vagyok, a NaturalSwiss irodavezetője.

Ügyfélszolgálatos munkatársunkEz az oldal különbözik mindentől, amit idáig látott. Ez a kínos mellékhelyiségbeli történetek valóságshowja, amit nagy lelkesedéssel és büszkeséggel adnak elő. Minden egyes nap újabb és újabb, különböző életkörülményekkel és életkorral rendelkező emberek segítik elő sikertörténetükkel a Naturalswiss honlapot. Biztosítani szeretném Önt, hogy ezek a beszámolók semmilyen formában nem lettek megváltoztatva. Az összes e-mailt, levelet és fényképet önként küldték el nekünk. Ezeket a dokumentumokat eltároljuk, és harmadik fél által is ellenőrízve vannak. Meglehetősen jó oka van annak, hogy ilyen sokan szeretnék megosztani a saját történetüket. A Clean Inside® nemcsak hogy működik, hanem a ma kapható legjobb tisztító és méregtelenítő program. De ne nekem higgyen, csak olvassa el a lenti oldalakon található beszámolók egész hadát, és látogasson el ide rendszeresen, hogy mindig megismerhesse a legújabb történeteket.

Ha már Ön is kipróbálta termékünket, és meg szeretné osztani tapasztalatát velünk, ne habozzon! Ügyfélszolgálatos kolléganőnk készséggel várja jelentkezését az ugyfelszolgalat@naturalswiss.ch címen

Kérem a fogyasztói vélemények olvasásakor vegyék figyelembe, hogy a közjegyzői hitelesség érdekében a vásárlók által írt szövegek eredeti állapotában szerepelnek, így előfordulhat fogalmazási- és helyeírási hiba.

Gyógyító történetek


"A krónikus fáradtság is elmúlt, jól érzem magam, energikusabb vagyok, a munka is könnyebben megy."

Fénykép

58 éves nőként nagyon sokat szenvedtem már. Idült székrekedés, krónikus aranyérrel. Állandóan gyulladt volt, vérzett, a kínok kínját álltam ki. Ráadásul a munkámban is akadályozott. Néha hirtelen ólmos fáradtság tört rám, szinte alig éltem. Ehhez társult, hogy valami folyton irritálja a torkomat, de az okát az orvosok nem tudták kideríteni. Más megoldást kellett találnom. Részt vettem egy egészségügyi felmérésen a barátnőm javaslatára, ahol kiderítették, mi a bajom: fémallergia, candida-fertőzés és tetemes lerakódás a belek falán. A megoldás pedig a béltisztítás. Az interneten kerestem rá, mit lehet ilyenkor tenni, így találtam meg az Önök oldalát. Minden betűt elolvastam, minden képet végignéztem, és rögtön elhatároztam, elkezdem a kúrát. Megrendeltem az ajánlott adagot a három hónapra, nagyon hamar meg is érkezett, én pedig másnap rögtön el is kezdtem a kúrát.
A székrekedés és a vele járó fájdalmak szinte azonnal megszűntek. Nem kellett erőlködnöm, minden ment könnyedén. Ráadásul a mennyiség is felülmúlt minden korábbit. Napról napra egyre jobban és jobban éreztem magam.
Aztán különös dolgok jelentek meg a székletemben. Először nyúldrazséhoz hasonló képződmények, sötétek és kemények. Más furcsaságok is, és ahogy ezek távoztak, úgy javult a közérzetem. Amikor az első hónap után szünetet tartottam, akkor jelentek meg azok a fodros képződmények, amilyeneket a honlap képein láttam csak addig. Azóta is folyamatosan ürülnek ki a beleimből, és ez nagyon jó érzés. Nemcsak fizikailag könnyebbültem meg, de nagyon jó azzal a tudattal élni, hogy tiszta vagyok kívül és belül. A krónikus fáradtság is elmúlt, jól érzem magam, energikusabb vagyok, a munka is könnyebben megy. Egyáltalán nem bántam meg, hogy belevágtam ebbe a kúrába, sok bajomtól szabadított meg.

- Varga Lászlóné, Marcali, 2012-01-25

"Tavaly nem betegedtem meg menetrendszerűen influenzában, de még meg sem fáztam"

Fénykép

Végigcsináltam a teljes három hónapos programot. Nem vettem észre, hogy különleges képződmények távoztak volna a szervezetemből, igaz, nem is vizslattam folyton a székletemet. Ez a része az életemnek azelőtt sem okozott problémát, és a kúra ideje alatt sem borult fel a napi rutin. Annyi változott, hogy fogytam öt kilót, és ez a ezt a súlyt tartom azóta is.
Ami viszont nagy változás a korábbi életemhez képest, hogy jobban bírom a gyűrődést. Kevesebbet alszom, mégis pihent vagyok. Az immunrendszerem is megerősödött, tavaly nem betegedtem meg menetrendszerűen influenzában, de még meg sem fáztam. Sajnos azelőtt ez gyakran megesett, nehezen tudtam kijönni a betegségekből.
A Clean Inside Béltisztító Program engem is meggyőzött. Ajánlom mindenkinek, akinek hasonló problémái vannak. Erősebbé és ellenállóbbá tesz!

- Menyhárt Tibor, Debrecen, 2012-01-23

"Megfertőztem magam körül mindenkit, a család is rászokott a NaturalSwiss Béltisztítóra."

Fénykép

Barátaim körében voltak sokan, akik használták a Clean Inside Béltisztító Programot, és jó tapasztalataik voltak, de én meglehetős kétkedéssel fogadtam a beszámolókat. Ez is csak egy sikertermék, és mindenki azt mond róla, amit akar. De amikor egyre többen dicsérték, egymástól függetlenül, akkor én is a kipróbálás mellett döntöttem. Nem bántam meg.
Sportosan élek, futok, bringázok, de néha megesett, hogy nem volt kedvem és erőm a mozgáshoz, annyira fáradtnak éreztem magam. Ez teljesen elmúlt a kúrával, ráadásul az emésztésem is tökéletesen beállt, ahogy az meg van írva. Tele vagyok energiával. Két éve végeztem el először a kúrát, és azóta félévente egy hónapon keresztül újra megismételem. Ez nekem elég ahhoz, hogy szinten tartsam magam. Megfertőztem magam körül mindenkit, a család is rászokott a NaturalSwiss Béltisztítóra. Mindenki örül a kedvező változásoknak, amit a kúra alatt és után megtapasztalt. Mindnyájunk nevében köszönöm.

- Kozma László, Hajdúdorog, 2012-01-23