NaturalSwiss Logo

Natural Swiss vélemények | A felhasználók tapasztalatai


Üdvözlöm! Kata vagyok, a NaturalSwiss irodavezetője.

Ügyfélszolgálatos munkatársunkEz az oldal különbözik mindentől, amit idáig látott. Ez a kínos mellékhelyiségbeli történetek valóságshowja, amit nagy lelkesedéssel és büszkeséggel adnak elő. Minden egyes nap újabb és újabb, különböző életkörülményekkel és életkorral rendelkező emberek segítik elő sikertörténetükkel a Naturalswiss honlapot. Biztosítani szeretném Önt, hogy ezek a beszámolók semmilyen formában nem lettek megváltoztatva. Az összes e-mailt, levelet és fényképet önként küldték el nekünk. Ezeket a dokumentumokat eltároljuk, és harmadik fél által is ellenőrízve vannak. Meglehetősen jó oka van annak, hogy ilyen sokan szeretnék megosztani a saját történetüket. A Clean Inside® nemcsak hogy működik, hanem a ma kapható legjobb tisztító és méregtelenítő program. De ne nekem higgyen, csak olvassa el a lenti oldalakon található beszámolók egész hadát, és látogasson el ide rendszeresen, hogy mindig megismerhesse a legújabb történeteket.

Ha már Ön is kipróbálta termékünket, és meg szeretné osztani tapasztalatát velünk, ne habozzon! Ügyfélszolgálatos kolléganőnk készséggel várja jelentkezését az ugyfelszolgalat@naturalswiss.ch címen

Kérem a fogyasztói vélemények olvasásakor vegyék figyelembe, hogy a közjegyzői hitelesség érdekében a vásárlók által írt szövegek eredeti állapotában szerepelnek, így előfordulhat fogalmazási- és helyeírási hiba.

Gyógyító történetek


"Szinte más ember lettem!"

Fénykép

Még csak egy hónapja csinálom a kúrát, de máris annyi jó hatása van, hogy biztos végig fogom csinálni.
Az elsődleges problémám a candida volt, ezen szerettünk volna segíteni, így kerültem kineziológushoz, aki a diéta mellé javasolta a Clean Inside Béltisztítót. Édesanyám meg is rendelte, én pedig elkezdtem a használatát.
Élősködők nem jöttek belőlem, és semmi rendkívüli, mégis nagyon elégedett vagyok, mert egy nagy problémámat megoldotta. Mindig szorulásos voltam, örültem, ha hetente kétszer sikerült, de a kúra következtében a székelés mindennapos lett. Már ez is nagy eredmény, hatalmas megkönnyebbülés, de a legjobb az, hogy szinte fáradhatatlan lettem. Hihetetlenül energikus vagyok, fantasztikus a közérzetem, és persze a hangulatom is!
Mindennek tetejében szinte teljesen elmúlt minden bőrproblémám. Kicsi koromtól kezdve a legváltozatosabb ekcémák jelentek meg rajtam, és nemrég ezt tetézte még a pikkelysömör is. Fiatal nő vagyok, ha ezek nem is komoly betegségek, mégis ezeket éltem meg a legnehezebben. De most már sokkal ritkábban jelentkeznek a tünetek, és maguktól el is múlnak, nem kell kezelnem őket a szokásos kezelések nélkül is. Számomra ez volt a legmeggyőzőbb, ez állított végleg a Clean Inside mellé. Meg az az energia, amit kaptam. Szinte más ember lettem! Ezt mások is észrevették, és én is sokkal jobban érzem magam. Köszönet érte!

- Niki, Százhalombatta, 2011-12-12

"Ez a legjobb dolog, ami történt velem"

Fénykép

Amikor a legmélyebben voltam, akkor érkezett a segítség. 32 éves vagyok, de sokkal többnek érzem magam. Szerencsére nem folyamatosan (vannak tünetmentes periódusok), de komoly gondjaim vannak. Legjobban úgy tudnám összefoglalni, hogy két-három naponként rám tör a hasmenés, olyankor minden távozik belőlem, és mindezt szörnyű fájdalom kíséri. Ehhez gyomorbántalmak is társulnak, szinte semmit nem ehetek olyankor, csak száraz ételeket, kekszet, meg persze vizet. Tehát egyszerre produkálom az IBS és a reflux tüneteit, és az orvosok sem tudják, mitől van. Azt meg végképp nem, hogy mi a legjobb és leghatásosabb kezelés.
Mindezeken felül, amikor a NaturalSwiss oldalát megtaláltam a neten, még antibiotikumot is szedtem, ami végképp nem tett jót a gyomromnak. Szóval szinte romokban hevertem, a fájdalmak és a hasmenés miatt szobafogságban, és végképp elkeseredve. Úgy véltem, ezen már semmi sem ronthat, jöhet a Clean Inside Béltisztító, lesz, ami lesz. Megrendeltem a csomagot.
Nemhogy nem lett rosszabb az állapotom, de napról napra javult. És a hatás rögtön érződött, a kúra másnapján már megszűnt a hasmenés. Volt székletem, nem is egyszer, de ez egészen más volt. Ráadásul fájdalmak nélkül, könnyedén.
Azóta minden rendben. Most már bármit ehetek. Mellesleg a fáradtság is elmúlt. Pedig előtte szinte függő voltam, állandóan energiaitalokat ittam, de nem sok hatásuk volt. Most pedig már eszembe sem jut, nincs rá szükségem. Minden méreg kiürült a szervezetemből, tiszta vagyok és egészséges.
Ez a legjobb dolog, ami történt velem, minden évben el fogom végezni a kúrát, hiszen nagyon sokat segít. Minden tiszteletem azé, aki ezt kitalálta. És hálás vagyok ezért az oldalért is, hiszen különben soha nem találtam volna rá erre a kitűnő termékre. Aki olvassa, elhiheti minden szavunkat! A programot pedig fel kellene írni mindenkinek!

- Neuprond Krisztina, Esztergom, 2011-12-10

"Minden könnyebb lett, én magam is, a napi rutin is."

Fénykép

Amióta az eszemet tudom, mindig székrekedésem volt. Nem is akármilyen, néha csak hetente egyszer tudtam elvégezni a dolgomat. Nemrégiben próbáltam javítani az arányon, és igyekeztem változtatni az étkezési szokásaimon. Barna kenyeret kezdtem enni, sok-sok zöldséget, de valahogy nem jelentkezett a várva várt eredmény. Mondták, hogy több folyadékot kell inni. Ez gyenge pontom volt, szinte kényszeríteni kellett magam, hogy ne felejtsek el vizet inni. De ez valóban segített némiképpen. Aztán rátaláltam a NaturalSwiss Clean Inside béltisztító programra az interneten böngészgetve. Hamar meggyőzött a honlap, hogy ki kell próbálnom. Főként az, hogy a beszámolókban legtöbben nagyon gyors javulásról számoltak be.
Ez nálam nem teljesen így volt. A harmadik napon kezdődtek a rosszullétek. Szörnyű fejfájás, pocsék közérzet, de az eszemmel tudtam, hogy most oldódnak bennem a mérgek, és ez okozza a kellemetlen tüneteket. Része a tisztulási folyamatnak. Nem vagyok már túl fiatal, sok minden gyűlt fel bennem az évek alatt. A takarításnak is ára van! Napokig, hetekig így ment. Délután hasgörcs, másnap pedig valami különös képződmény a vécében a székletemben. Volt ott minden, változatos színek, változatos formák, és persze változatos illatok.
És egyszer csak szűnni kezdtek a kellemetlen tünetek. Ezt fontos leírnom, mert talán sokan feladják, megijednek a görcsöktől, fájdalmaktól, rosszullétektől, de nem szabad! Ezzel jár a méregtelenítés. És megéri! Én is nagyon megkönnyebbültem, amikor ez a szakasz véget ért, úgy a hatodik hét tájékán.
Az első, amit észrevettem, hogy kevesebb alvás is elég. Magamtól felébredek, és jóval korábban, mint azelőtt az óracsörgésre. Napközben sem jelentkezik a fáradtság, nem volt aludhatnékom. A bőröm kisimult, tisztább lett, eltűntek a sötét karikák a szemem alól. Minden könnyebb lett, én magam is, a napi rutin is. Valahogy az étkezésem is magától átállt. Nem kívánom az édességeket, nem is esik jól, ha néha mégis eszem pár falatot. Viszont szívesen fogyasztok gyümölcsöt, pedig korábban mindig gyomorégésem volt tőle, főként, ha éhgyomorra ettem.
Már befejeztem a kúrát, szándékosan csak most írok, nem közben. De a helyzet lényegében nem változott azóta. Most is jól bírom magam kevesebb alvással, egészségesen eszem, sok folyadékot iszom, és minden áldott nap van székletem. Ez még mindig újdonság, 50 év székrekedés után nehéz megszokni. Minden nap örülök neki.

- Sz. Zsuzsanna, Baranya megye, 2011-10-30