NaturalSwiss Logo

Natural Swiss vélemények | A felhasználók tapasztalatai


Üdvözlöm! Kata vagyok, a NaturalSwiss irodavezetője.

Ügyfélszolgálatos munkatársunkEz az oldal különbözik mindentől, amit idáig látott. Ez a kínos mellékhelyiségbeli történetek valóságshowja, amit nagy lelkesedéssel és büszkeséggel adnak elő. Minden egyes nap újabb és újabb, különböző életkörülményekkel és életkorral rendelkező emberek segítik elő sikertörténetükkel a Naturalswiss honlapot. Biztosítani szeretném Önt, hogy ezek a beszámolók semmilyen formában nem lettek megváltoztatva. Az összes e-mailt, levelet és fényképet önként küldték el nekünk. Ezeket a dokumentumokat eltároljuk, és harmadik fél által is ellenőrízve vannak. Meglehetősen jó oka van annak, hogy ilyen sokan szeretnék megosztani a saját történetüket. A Clean Inside® nemcsak hogy működik, hanem a ma kapható legjobb tisztító és méregtelenítő program. De ne nekem higgyen, csak olvassa el a lenti oldalakon található beszámolók egész hadát, és látogasson el ide rendszeresen, hogy mindig megismerhesse a legújabb történeteket.

Ha már Ön is kipróbálta termékünket, és meg szeretné osztani tapasztalatát velünk, ne habozzon! Ügyfélszolgálatos kolléganőnk készséggel várja jelentkezését az ugyfelszolgalat@naturalswiss.ch címen

Kérem a fogyasztói vélemények olvasásakor vegyék figyelembe, hogy a közjegyzői hitelesség érdekében a vásárlók által írt szövegek eredeti állapotában szerepelnek, így előfordulhat fogalmazási- és helyeírási hiba.

Gyógyító történetek


"Tapasztalataim a Clean Inside programmal kapcsolatban egyértelműen és határozottam kedvezőek"

Fénykép

Több évtizede gyakorló háziorvos vagyok, fontosnak tartom, hogy orvosként is megosszam Önökkel a véleményemet a Clean Inside béltisztító programról. Saját tapasztalataimról írok, egy hónapja végzem a kúrát, és meg tudom erősíteni, hogy a hatásai kifejezetten kedvezőek. A készítmények fogyasztása egyszerű, semmilyen kellemetlenséget nem okoz, akár munka mellett is lehetséges, ízük megfelelő.
Az első hét után nagy mennyiségű, laza állagú széklet ürült a szervezetemből, határozott megkönnyebbülést éreztem. A haspuffadás és a teltség elmúlt. Az ürítés a reggeli időszakban zajlott, kétszer, esetleg háromszor. Csökkent a testsúlyom (–6 kg), és a haskörfogatom is jelentősen kisebb lett. A megnövekedett folyadékmennyiségnek köszönhetően a vizelet színe is megváltozott, a vesék is megszabadultak a salaktól.
Tapasztalataim a Clean Inside programmal kapcsolatban egyértelműen és határozottam kedvezőek. A felnőtt lakosság állapotát ismerve állítom, hogy életkortól függetlenül mindenkinek ajánlatos volna egy hasonló kúra elvégzése bizonyos időközönként. Magam is folytatom, három hónaposra tervezem, majd évente megismételem. A testsúly csökkenése (már 5-10 százalékos mértékben is) jótékonyan hat sok betegség alakulására (pl. hipertónia, diabétesz, ízületi bántalmak). Ajánlom a készítmény kipróbálását.

- Dr. B. Ilona - nyugdíjas háziorvos, Fejér megye, 2011-09-24

"Visszér- és aranyérproblémák ellen kiváló hatással bír."

Fénykép

A teljes NaturalSwiss programmal kezdtem, ami teljesen rendbe tette az emésztésemet, anyagcserémet. Megszűnt a székrekedés, nehéz emésztés. A program befejeztével is megtartottam a Clean Inside rostot, kisebb-nagyobb kihagyásokkal folyamatosan használom. Visszér- és aranyérproblémák ellen kiváló hatással bír. Aki hasonló gondoktól szenved, használja bátran, nem fogja megbánni.

- Vincze Gábor, Budapest, 2011-09-22

"Jobb lett az emésztésem, lelapult a hasam, hihetetlenül könnyűnek érzem magam"

Fénykép

Még nem fejeztem be a Clean Inside programot, de muszáj megosztanom a tapasztalataimat, annyira örülök. Sokkal-sokkal jobban vagyok, jobb lett az emésztésem, lelapult a hasam, hihetetlenül könnyűnek érzem magam, tele vagyok életkedvvel, és gyönyörű lett a bőröm.
Ami probléma, az a folyadékbevitel, de igyekszem, hogy megigyam a kötelező mennyiséget. A béltisztító program ebben is segít, eszembe juttatja, hogy erre figyelnem kell. Nagyon hatékonynak és egészségesnek tartom a programot.

- Oyeyele Moni, Budapest, 2011-09-17