NaturalSwiss Logo

Natural Swiss vélemények | A felhasználók tapasztalatai


Üdvözlöm! Kata vagyok, a NaturalSwiss irodavezetője.

Ügyfélszolgálatos munkatársunkEz az oldal különbözik mindentől, amit idáig látott. Ez a kínos mellékhelyiségbeli történetek valóságshowja, amit nagy lelkesedéssel és büszkeséggel adnak elő. Minden egyes nap újabb és újabb, különböző életkörülményekkel és életkorral rendelkező emberek segítik elő sikertörténetükkel a Naturalswiss honlapot. Biztosítani szeretném Önt, hogy ezek a beszámolók semmilyen formában nem lettek megváltoztatva. Az összes e-mailt, levelet és fényképet önként küldték el nekünk. Ezeket a dokumentumokat eltároljuk, és harmadik fél által is ellenőrízve vannak. Meglehetősen jó oka van annak, hogy ilyen sokan szeretnék megosztani a saját történetüket. A Clean Inside® nemcsak hogy működik, hanem a ma kapható legjobb tisztító és méregtelenítő program. De ne nekem higgyen, csak olvassa el a lenti oldalakon található beszámolók egész hadát, és látogasson el ide rendszeresen, hogy mindig megismerhesse a legújabb történeteket.

Ha már Ön is kipróbálta termékünket, és meg szeretné osztani tapasztalatát velünk, ne habozzon! Ügyfélszolgálatos kolléganőnk készséggel várja jelentkezését az ugyfelszolgalat@naturalswiss.ch címen

Kérem a fogyasztói vélemények olvasásakor vegyék figyelembe, hogy a közjegyzői hitelesség érdekében a vásárlók által írt szövegek eredeti állapotában szerepelnek, így előfordulhat fogalmazási- és helyeírási hiba.

Gyógyító történetek


"Egy számmal kisebb ruhákat hordhatok, a nadrágövet is beljebb levő lyukkal használom."

Fénykép

Háromgyermekes anyuka vagyok, ahogy jöttek a gyerekek, nagyon felgyorsult minden, kevesebb időm volt magammal törődni. Tornázni, sportolni energiám se nagyon maradt, esélyem sem volt, hogy visszakapjam a régi súlyomat és a régi ruhatáramat. A napközbeni és az éjszakai teendők teljesen lekötöttek és kimerítettek. Rátaláltam azonban a Clean Inside béltisztító programra, ami rögtön nagyon szimpatikus volt, meg is rendeltem a ToxiClean méregtelenítő csomaggal együtt.
Már az első hónapban elindult a változás, laposabb és hurkátlanabb lett a hasam. A testsúlyom alig változott, de valahogy átalakult, átrendeződött minden, mert egy számmal kisebb ruhákat hordhatok, a nadrágövet is beljebb levő lyukkal használom. Végre közelebb kerültem a célhoz. De ez csak a kezdet, folytatom a kúrát, és remélem, még eggyel kisebb méretű ruhákban is kényelmesen el fogok férni.
Nagyon örültem annak is, hogy a kúra folyamán nem volt semmi kellemetlen mellékhatás, hogy nem borította fel a gyerekekkel kialakult napirendemet, szinte észrevétlenül, kíméletesen történt minden.

- M. Gabi, Budapest, 2011-09-17

"Nem hittem volna, hogy ez lehetséges, ha nem a saját hasamon tapasztalom"

Fénykép

Gyógyszerészként dolgozom, pontosan tudom, mit jelentenek az E betűs összetevők, a mesterséges édesítők, és azt is, hogy a gyógyszerek, amelyeket magam is nagy mennyiségben fogyasztok sajnos, mennyire károsítják a májunkat. Azt is tudtam, hogy ami segítene a méregtelenítésben azt nem a gyógyszertárban fogom megtalálni. Az internethez folyamodtam, ott leltem meg a NaturalSwiss honlapját. Meggyőzött a leírás, a beszámolók, de sajnos négy gyerek mellett nekem drága volt. Végül mégis megkockáztattam egy havi adagot, most már tudom, jó befektetés volt. Nemcsak méregtelenítette a szervezetemet, de fogytam is tőle (a teljes kúra alatt nyolc kilót). Az emésztésem teljesen rendbe jött, már nem feszít, nem puffaszt semmi belülről. Még az arcbőröm is megváltozott, kevésbé zsíros, ellenben szép, puha és bársonyos. Talán a nyolc kiló mínusz miatt, de hasam is laposabb lett, el sem hittem volna, hogy ez lehetséges, ha nem a saját hasamon tapasztalom.
Nagyon jó érzéssel tölt el, hogy tiszta vagyok belül is. Időről időre meg kell majd ismételni a kúrát, azt gondolom, de most már pontosan tudom, mire számíthatok, így biztosan előteremtem rá a pénzt. Ez megéri!

- Dr. Urbán Ildikó, Orosháza, 2011-09-14

"Kaptam helyette nagyon kímélő, de alapos tisztítást"

Fénykép

Egy hónapja használom a NaturalSwiss béltisztító termékeit, és teljes mértékben elégedett vagyok. Ugyan valami nagyon gyors csodát vártam, és egy-két nap után kételkedni kezdtem, de aztán minden aggályom elmúlt. Most már hálás vagyok, hogy a drasztikus hatás elmaradt, mert kaptam helyette nagyon kímélő, de alapos tisztítást. Végtelenül örülök és hálás vagyok ezért.
Nálam az ötödik napon kezdődött, akkor kezdetek távozni a méreganyagok. Meg is lepődtem, milyen sok, mert hiszen eddig is mindig ügyeltem az egészségemre, csodálkoztam, hogy még így is ennyi lerakódás volt a beleimben. Ügyelek az étkezésemre, elegendő folyadékot fogyasztok, rendszeresen sportolok (futás, kerékpározás, aerobic), nem dohányzom, nem iszom alkoholt, nem használok semmilyen szert. Teljesen egészségesnek gondoltam magam, nem számítottam erre a hatásra, de utólag nagyon örülök, hogy vállaltam a kúrát, és megszabadultam egy csomó káros anyagtól.
A lényeg, hogy aki azt gondolja, nincs szüksége béltisztításra, az téved. Igenis van, én vagyok az élő példa. Ajánlom ezt a Clean Inside programot mindenkinek!

- B. Rita, Monor, 2011-09-14