NaturalSwiss Logo

Natural Swiss vélemények | A felhasználók tapasztalatai


Üdvözlöm! Kata vagyok, a NaturalSwiss irodavezetője.

Ügyfélszolgálatos munkatársunkEz az oldal különbözik mindentől, amit idáig látott. Ez a kínos mellékhelyiségbeli történetek valóságshowja, amit nagy lelkesedéssel és büszkeséggel adnak elő. Minden egyes nap újabb és újabb, különböző életkörülményekkel és életkorral rendelkező emberek segítik elő sikertörténetükkel a Naturalswiss honlapot. Biztosítani szeretném Önt, hogy ezek a beszámolók semmilyen formában nem lettek megváltoztatva. Az összes e-mailt, levelet és fényképet önként küldték el nekünk. Ezeket a dokumentumokat eltároljuk, és harmadik fél által is ellenőrízve vannak. Meglehetősen jó oka van annak, hogy ilyen sokan szeretnék megosztani a saját történetüket. A Clean Inside® nemcsak hogy működik, hanem a ma kapható legjobb tisztító és méregtelenítő program. De ne nekem higgyen, csak olvassa el a lenti oldalakon található beszámolók egész hadát, és látogasson el ide rendszeresen, hogy mindig megismerhesse a legújabb történeteket.

Ha már Ön is kipróbálta termékünket, és meg szeretné osztani tapasztalatát velünk, ne habozzon! Ügyfélszolgálatos kolléganőnk készséggel várja jelentkezését az ugyfelszolgalat@naturalswiss.ch címen

Kérem a fogyasztói vélemények olvasásakor vegyék figyelembe, hogy a közjegyzői hitelesség érdekében a vásárlók által írt szövegek eredeti állapotában szerepelnek, így előfordulhat fogalmazási- és helyeírási hiba.

Gyógyító történetek


"Végre egy olyan termék, amely valóban működött!"

Fénykép

Migrénes voltam, hasfájós, székrekedéses és refluxos. Erre kerestem a megoldást, így jutottam el a Clean Inside Programhoz. Az interneten olvastam róla. Akkor már nagyon el voltam keseredve, mert egyre-másra vásároltam mindenféle szert, de végül egyik sem használt. Csak 32 éves voltam, nem akartam ezekkel a betegségekkel leélni az életemet. Amikor a Clean Inside-ról olvastam, kicsit hitetlen voltam, de arra gondoltam, ezt az utolsó esélyt még meg kell adnom magamnak, hogy visszanyerjem az egészségem. A megrendelés másnapján meg is érkezett a csomag, a következő napon pedig el is kezdtem a kúrát.
A harmadik napon indult meg minden. Tényleg szinte minden. A székrekedéses korszaknak ezennel vége lett, mindennap könnyedén el tudtam végezni a dolgomat. Azt nem részletezem, mi minden távozott belőlem a salakkal együtt. A lényeg, hogy a gyomrom is helyre jött, már nem szedek gyógyszert a refluxra, és végre megszabadultam a kínzó migréntől is. Végre egy olyan termék, amely valóban működött! Egy hónapnyi adagot vásároltam először óvatosságból, de aztán megrendeltem még kéthavit, hogy végig tudjam csinálni az ajánlott 3 hónapos kúrát. Sokaknak ajánlottam azóta a Clean Inside-ot, és mindenki elégedett volt vele, ahogy én is.

- Fucin Anikó, Hercegszántó, 2011-08-27

"Én csodálkozom a legjobban, hogy erős késztetést érzek, hogy megosszam mindenkivel kellemes tapasztalataimat."

Fénykép

Olyan beállítottságú vagyok, aki csak a kézzelfogható dolgokban hisz, meg amit a saját bőrén is megtapasztal. Nem feltétlenül zárom ki az alternatív gyógymódokat, de a tapasztalatokkal, amit a honlapon tettek közzé, komoly fenntartásaim voltak. Amolyan „beépített” emberek reklámszövegeinek tartottam, erre most én is írok. Én csodálkozom a legjobban, hogy erős késztetést érzek, hogy megosszam mindenkivel kellemes tapasztalataimat.
Nem volt különösebb panaszom, sem a széklet állagát, sem a rendszerességét illetően, de mivel nem tudhatjuk, mit is eszünk, szükségesnek tartottam a méregtelenítést. És az elhatározást rögtön a tett követte.
 . Akkor jöttem rá, hogy mégis volt egy-két apró kellemetlenség, amivel addig együtt éltem. Hihetetlenül könnyűnek éreztem magam, és nemcsak a szó fizikai értelmében, de a hangulatom is jelentősen javult, aktívabbnak, energikusabbnak éreztem magam.
A korábbi puffadás cirka két hét alatt eltűnt, és sikerült leadnom 3 kilót is. A salakanyagokat vizsgálva nem tapasztaltam semmi rendkívülit. Ellenben a tea hatására jól aludtam és pihenten ébredtem, és persze a tisztító hatása sem maradt el.
A kúra két hónapja alatt csak pozitív tapasztalataim voltak. Nem egetverőek, de egyértelmű javulás állt be az életminőségemben. Megvan tehát a saját tapasztalat, most már bátran folytatom a ToxiClean programmal!

- Gyenes István, Etyek, 2011-08-26

"Energikus lettem, tele vagyok életerővel."

Fénykép

Túl vagyok a teljes három hónapos kúrán, és remekül érzem magam. A székletemben nem volt semmi különleges, de nekem már az is nagy dolog, hogy székletem volt. Minden nap! A haspuffadás is elmúlt már az első napokban, nem jelentkezett azóta sem. Energikus lettem, tele vagyok életerővel. Nem is tudom, voltam-e valaha ilyen jól.
Már azt is tudom, milyen fontos a folyadék a szervezetem számára. És hogy milyen jó, ha valóban meg is iszom. Korábban még intenzív sportolás után is csak egy decit tudtam meginni. Most már lemegy a fél liter is.
Valamint végre elmúlt az örökös kellemetlen szájíz is. Ezért külön nagyon hálás vagyok. Köszönöm, NaturalSwiss!

- Rónai Zita, Budapest, 2011-08-26