NaturalSwiss Logo

Natural Swiss vélemények | A felhasználók tapasztalatai


Üdvözlöm! Kata vagyok, a NaturalSwiss irodavezetője.

Ügyfélszolgálatos munkatársunkEz az oldal különbözik mindentől, amit idáig látott. Ez a kínos mellékhelyiségbeli történetek valóságshowja, amit nagy lelkesedéssel és büszkeséggel adnak elő. Minden egyes nap újabb és újabb, különböző életkörülményekkel és életkorral rendelkező emberek segítik elő sikertörténetükkel a Naturalswiss honlapot. Biztosítani szeretném Önt, hogy ezek a beszámolók semmilyen formában nem lettek megváltoztatva. Az összes e-mailt, levelet és fényképet önként küldték el nekünk. Ezeket a dokumentumokat eltároljuk, és harmadik fél által is ellenőrízve vannak. Meglehetősen jó oka van annak, hogy ilyen sokan szeretnék megosztani a saját történetüket. A Clean Inside® nemcsak hogy működik, hanem a ma kapható legjobb tisztító és méregtelenítő program. De ne nekem higgyen, csak olvassa el a lenti oldalakon található beszámolók egész hadát, és látogasson el ide rendszeresen, hogy mindig megismerhesse a legújabb történeteket.

Ha már Ön is kipróbálta termékünket, és meg szeretné osztani tapasztalatát velünk, ne habozzon! Ügyfélszolgálatos kolléganőnk készséggel várja jelentkezését az ugyfelszolgalat@naturalswiss.ch címen

Kérem a fogyasztói vélemények olvasásakor vegyék figyelembe, hogy a közjegyzői hitelesség érdekében a vásárlók által írt szövegek eredeti állapotában szerepelnek, így előfordulhat fogalmazási- és helyeírási hiba.

Gyógyító történetek


"Én csodálkozom a legjobban, hogy erős késztetést érzek, hogy megosszam mindenkivel kellemes tapasztalataimat."

Fénykép

Olyan beállítottságú vagyok, aki csak a kézzelfogható dolgokban hisz, meg amit a saját bőrén is megtapasztal. Nem feltétlenül zárom ki az alternatív gyógymódokat, de a tapasztalatokkal, amit a honlapon tettek közzé, komoly fenntartásaim voltak. Amolyan „beépített” emberek reklámszövegeinek tartottam, erre most én is írok. Én csodálkozom a legjobban, hogy erős késztetést érzek, hogy megosszam mindenkivel kellemes tapasztalataimat.
Nem volt különösebb panaszom, sem a széklet állagát, sem a rendszerességét illetően, de mivel nem tudhatjuk, mit is eszünk, szükségesnek tartottam a méregtelenítést. És az elhatározást rögtön a tett követte.
 . Akkor jöttem rá, hogy mégis volt egy-két apró kellemetlenség, amivel addig együtt éltem. Hihetetlenül könnyűnek éreztem magam, és nemcsak a szó fizikai értelmében, de a hangulatom is jelentősen javult, aktívabbnak, energikusabbnak éreztem magam.
A korábbi puffadás cirka két hét alatt eltűnt, és sikerült leadnom 3 kilót is. A salakanyagokat vizsgálva nem tapasztaltam semmi rendkívülit. Ellenben a tea hatására jól aludtam és pihenten ébredtem, és persze a tisztító hatása sem maradt el.
A kúra két hónapja alatt csak pozitív tapasztalataim voltak. Nem egetverőek, de egyértelmű javulás állt be az életminőségemben. Megvan tehát a saját tapasztalat, most már bátran folytatom a ToxiClean programmal!

- Gyenes István, Etyek, 2011-08-26

"Energikus lettem, tele vagyok életerővel."

Fénykép

Túl vagyok a teljes három hónapos kúrán, és remekül érzem magam. A székletemben nem volt semmi különleges, de nekem már az is nagy dolog, hogy székletem volt. Minden nap! A haspuffadás is elmúlt már az első napokban, nem jelentkezett azóta sem. Energikus lettem, tele vagyok életerővel. Nem is tudom, voltam-e valaha ilyen jól.
Már azt is tudom, milyen fontos a folyadék a szervezetem számára. És hogy milyen jó, ha valóban meg is iszom. Korábban még intenzív sportolás után is csak egy decit tudtam meginni. Most már lemegy a fél liter is.
Valamint végre elmúlt az örökös kellemetlen szájíz is. Ezért külön nagyon hálás vagyok. Köszönöm, NaturalSwiss!

- Rónai Zita, Budapest, 2011-08-26

"A Clean Inside kúra hatására napról napra jobban érzem magam."

Fénykép

Régóta tudtam, hogy az állandó fáradtság és kimerültség ellen a méregtelenítés lenne a megoldás. Ki is próbáltam mindenféle módszereket, lúgosítókat és már csodákat ígérő termékeket, de sajnos egyik sem hozta meg a kívánt eredményt. Az Önök termékével, a Clean Inside programmal az interneten találkoztam, és hamar elhatározásra jutottam, hogy kipróbálom. Rögtön megrendeltem a három hónapra elegendő mennyiséget, és nem okozott csalódást.
Nagyon hamar éreztem a jótékony hatását, és ez nemcsak az általános állapotom javulásában volt tapasztalható. Összességében elmondható, hogy a közérzetem sokkal jobb, elmúlt az állandó fáradtság, és a Slim teának köszönhetően minden reggel pihenten ébredek, ami pedig már évek óta nem fordult elő a kúra megkezdése előtt. Igyekeztem az életmódomon is változtatni, több zöldséget, gyümölcsöt fogyasztok, és igyekszem minden nap meginni az előírt 2 liter vizet. Nem várt eredmény, hogy szebb, tisztább lett a bőröm, abbamaradt a hajhullásom. A Clean Inside kúra hatására napról napra jobban érzem magam.
Féltem, hogy ha a mellékhelyiséget túl gyakran kell látogatnom, az majd zavaró lesz a mindennapi életemben, elsősorban a munkában, de nem így történt. Eztán évente egyszer megismétlem a kúra rövidített változatát, és nyugodt lélekkel ezt ajánlom másoknak is. Ez a legkevesebb, amit megtehetünk az egészségünkért! Hálás vagyok Önöknek a lehetőségért!

- Lóránth László, Szabadbattyán, 2011-08-25