NaturalSwiss Logo

Natural Swiss vélemények | A felhasználók tapasztalatai


Üdvözlöm! Kata vagyok, a NaturalSwiss irodavezetője.

Ügyfélszolgálatos munkatársunkEz az oldal különbözik mindentől, amit idáig látott. Ez a kínos mellékhelyiségbeli történetek valóságshowja, amit nagy lelkesedéssel és büszkeséggel adnak elő. Minden egyes nap újabb és újabb, különböző életkörülményekkel és életkorral rendelkező emberek segítik elő sikertörténetükkel a Naturalswiss honlapot. Biztosítani szeretném Önt, hogy ezek a beszámolók semmilyen formában nem lettek megváltoztatva. Az összes e-mailt, levelet és fényképet önként küldték el nekünk. Ezeket a dokumentumokat eltároljuk, és harmadik fél által is ellenőrízve vannak. Meglehetősen jó oka van annak, hogy ilyen sokan szeretnék megosztani a saját történetüket. A Clean Inside® nemcsak hogy működik, hanem a ma kapható legjobb tisztító és méregtelenítő program. De ne nekem higgyen, csak olvassa el a lenti oldalakon található beszámolók egész hadát, és látogasson el ide rendszeresen, hogy mindig megismerhesse a legújabb történeteket.

Ha már Ön is kipróbálta termékünket, és meg szeretné osztani tapasztalatát velünk, ne habozzon! Ügyfélszolgálatos kolléganőnk készséggel várja jelentkezését az ugyfelszolgalat@naturalswiss.ch címen

Kérem a fogyasztói vélemények olvasásakor vegyék figyelembe, hogy a közjegyzői hitelesség érdekében a vásárlók által írt szövegek eredeti állapotában szerepelnek, így előfordulhat fogalmazási- és helyeírási hiba.

Gyógyító történetek


"A Clean Inside kúra hatására napról napra jobban érzem magam."

Fénykép

Régóta tudtam, hogy az állandó fáradtság és kimerültség ellen a méregtelenítés lenne a megoldás. Ki is próbáltam mindenféle módszereket, lúgosítókat és már csodákat ígérő termékeket, de sajnos egyik sem hozta meg a kívánt eredményt. Az Önök termékével, a Clean Inside programmal az interneten találkoztam, és hamar elhatározásra jutottam, hogy kipróbálom. Rögtön megrendeltem a három hónapra elegendő mennyiséget, és nem okozott csalódást.
Nagyon hamar éreztem a jótékony hatását, és ez nemcsak az általános állapotom javulásában volt tapasztalható. Összességében elmondható, hogy a közérzetem sokkal jobb, elmúlt az állandó fáradtság, és a Slim teának köszönhetően minden reggel pihenten ébredek, ami pedig már évek óta nem fordult elő a kúra megkezdése előtt. Igyekeztem az életmódomon is változtatni, több zöldséget, gyümölcsöt fogyasztok, és igyekszem minden nap meginni az előírt 2 liter vizet. Nem várt eredmény, hogy szebb, tisztább lett a bőröm, abbamaradt a hajhullásom. A Clean Inside kúra hatására napról napra jobban érzem magam.
Féltem, hogy ha a mellékhelyiséget túl gyakran kell látogatnom, az majd zavaró lesz a mindennapi életemben, elsősorban a munkában, de nem így történt. Eztán évente egyszer megismétlem a kúra rövidített változatát, és nyugodt lélekkel ezt ajánlom másoknak is. Ez a legkevesebb, amit megtehetünk az egészségünkért! Hálás vagyok Önöknek a lehetőségért!

- Lóránth László, Szabadbattyán, 2011-08-25

"A hasam már évek óta olyan volt, mint egy labda, most pedig laza, elmúlt a feszülés."

Fénykép

Még csak egy hónap telt el, hogy elkezdtem használni a Clean Inside béltisztítót, de máris komoly változás történt. A hasam már évek óta olyan volt, mint egy labda, most pedig laza, elmúlt a feszülés. Sokan néztek várandós kismamának, ez sokszor nagyon kellemetlen volt, ráadásul az állandó puffadás miatt a közérzetem is nagyon rossz volt. De a kúra második hónapjában már néha be is tudom húzni a hasam, ami kicsit laposabb is lett. Sokkal jobban érzem magam, hála a Clean Inside Béltisztító Programnak. Délelőttönként többször is ki kell mennem, néha még este is, és örülök, hogy megszabadulok mindattól, amit a WC-ben látok.

- Hajnali Józsefné, Kaposvár, 2011-08-25

"A méregtelenítés csodát tett, és ráadásul sokkal fittebbnek, fiatalabbnak érezzük magunkat."

Fénykép

Egy hónapja találtam meg a NaturalSwiss weboldalát. Nem tudtam elszakadni tőle, órákig olvastam először a termékismertetőket, aztán a véleményeket. Beláttam, a méregtelenítés szükséges, és meggyőztem erről a családomat is. A férjem és én lassan 50 felé járunk, és van egy 23 éves nagylányunk. Rendeltünk egy három hónapos adagot, elosztottuk egymás közt, így egyszerre kezdtük el a kúrát.
Ünnepélyesen kijelentem, hogy ami jót az Önök weboldalán a programról olvastam, az az utolsó szóig igaz. Még csak az első hónapon vagyunk túl, de máris csodálatos tapasztalataink vannak. Mivel egyszerre kezdtük a kúrát, nagyjából ugyanabban a stádiumban jártunk folyamatosan. A kúra előtt egyikünknek székrekedése volt, másikunknak hasmenése, de mindnyájunknak megszűntek a panaszai már néhány napos használat után. Normális állagú lett a székletünk, naponta 1-2-szer mentünk vécére. Aztán nagyjából a második héten érdekes dolgokat figyeltünk meg a székletünkben. Apró drazsészerű képződményeket, változatos színekben. Azt gondoltuk, ez az élősködők elleni szer működésének következménye. Annál is inkább, mert ebben az időszakban mind fáradtabbak, bágyadtabbak voltunk a szokásosnál. De amint ezek az élősködők kiürültek a beleinkből, mintha felszabadultunk volna.
Kb. a második hét végétől egyértelmű javulás állt be. Már nem jelentkezett a haspuffadás, nem volt a folyamatos teltségérzet, hanem éppen ellenkezőleg, könnyűnek, szinte légiesnek éreztük magunkat. Hihetetlen energiák szabadultak fel. Korábban a sok munka, stressz és rendszertelen étkezés miatt nem maradt erőnk és kedvünk foglalkozni az egészségünkkel, sportolni pedig végképp nem. De most újra tornázom, amit pedig nagyon elhanyagoltam az utóbbi években, és a párommal naponta legalább 30 percet a szabadban töltünk, sétával vagy kocogással. Ez pedig újabb energiákkal tölt fel bennünket. Az étrendünk is megváltozott, a korábbi falánkság és édesség utáni vágy eltűnt. Mintha a szervezetünk átvette volna az irányítást, csak olyan ételekre és italokra vágyunk, ami egészséges. Ösztönösen kerüljük azt, ami többet árt, mint használ. Remélhetőleg az egészséges és kiegyensúlyozott étrendnek lesz egy olyan „mellékhatása”, hogy sikerül megszabadulni néhány felesleges kilótól. Legalábbis a család nőtagjai nagyon bíznak ebben is.
A méregtelenítés csodát tett, és ráadásul sokkal fittebbnek, fiatalabbnak érezzük magunkat. Csodálatos érzés, hogy nem kell küszködni, hanem minden könnyedén, szinte magától megy. A szervezetünk új életre kelt, megszabadult a káros anyagoktól, és mindezt kíméletesen. Meg is rendeltem a következő adag ToxiClean Programot és várjuk a további fejleményeket. Mindenkinek ajánlom, hiszen méregtelenítésre mindenkinek szüksége van, aki már elmúlt 20 éves.

- Kissné Szigetközi Erzsébet, Csörög, 2011-08-24