NaturalSwiss Logo

Natural Swiss vélemények | A felhasználók tapasztalatai


Üdvözlöm! Kata vagyok, a NaturalSwiss irodavezetője.

Ügyfélszolgálatos munkatársunkEz az oldal különbözik mindentől, amit idáig látott. Ez a kínos mellékhelyiségbeli történetek valóságshowja, amit nagy lelkesedéssel és büszkeséggel adnak elő. Minden egyes nap újabb és újabb, különböző életkörülményekkel és életkorral rendelkező emberek segítik elő sikertörténetükkel a Naturalswiss honlapot. Biztosítani szeretném Önt, hogy ezek a beszámolók semmilyen formában nem lettek megváltoztatva. Az összes e-mailt, levelet és fényképet önként küldték el nekünk. Ezeket a dokumentumokat eltároljuk, és harmadik fél által is ellenőrízve vannak. Meglehetősen jó oka van annak, hogy ilyen sokan szeretnék megosztani a saját történetüket. A Clean Inside® nemcsak hogy működik, hanem a ma kapható legjobb tisztító és méregtelenítő program. De ne nekem higgyen, csak olvassa el a lenti oldalakon található beszámolók egész hadát, és látogasson el ide rendszeresen, hogy mindig megismerhesse a legújabb történeteket.

Ha már Ön is kipróbálta termékünket, és meg szeretné osztani tapasztalatát velünk, ne habozzon! Ügyfélszolgálatos kolléganőnk készséggel várja jelentkezését az ugyfelszolgalat@naturalswiss.ch címen

Kérem a fogyasztói vélemények olvasásakor vegyék figyelembe, hogy a közjegyzői hitelesség érdekében a vásárlók által írt szövegek eredeti állapotában szerepelnek, így előfordulhat fogalmazási- és helyeírási hiba.

Gyógyító történetek


"Általánosságban szebb és egészségesebb lett a bőröm és a hajam"

Fénykép

Ami a Clean Inside Béltisztító kipróbálására sarkallt, az a néhány vélemény volt, amit az interneten olvastam. Tipikus tüneteim voltak, rossz volt az emésztésem, puffadt a hasam, és nagyon sok kellemetlenség járt velük. Sok mindent kipróbáltam, gyógyszereket, gyógynövényes készítményeket, de semmi sem hozott tartós megoldást. Sokadszor futottam neki, hogy megszabaduljak a gondjaimtól, amikor megrendeltem a Clean Inside programot. Nagyon hamar kiszállították, de nem kezdtem el azonnal. Tartottam attól, hogy esetleg hasmenést okozhat, az pedig a munkahelyemen lett volna kellemetlen. Vártam tehát a hétvégéig, hogy otthon, nyugodt körülmények között kezdhessek bele a kúrába.
még utazáskor sem. Egy hónap múlva teljesen elégedett voltam, mert elértem célomat, megszűntek emésztési gondjaim.
NéhUtóbb kiderült, minden félelmem alaptalan volt. A szer ugyan már néhány napos használat után eredményesnek bizonyult, mégsem akadályozott a mindennapi rutinban, a munkában, sőt ány mellékhatás pedig igazi kellemes meglepetésként ért. Megteltem energiával, feltöltődtem, abbamaradt a hajhullásom, és általánosságban szebb és egészségesebb lett a bőröm és a hajam, ráadásul javult az ízületeim állapota, szűntek a fájdalmaim. Pedig még csak az első hónap végén járok!

Természetesen folytatom a kúrát, hiszen sok év alatt felhalmozódott méreganyagoktól nem lehet egy hónap alatt megszabadulni. Csak javasolni tudom mindenkinek a kúrát.

- Fodor Béláné Katalin, Apc, 2011-08-17

"Valahányszor elkezdem, mindig rögtön érzem a jótékony hatását."

Fénykép

Már-már törzsvásárló vagyok, harmadszor végzem el a kúrát. Előtte próbálkoztam más termékekkel is, de ez vált be legjobban, ezt szeretem leginkább. Különösebb problémáim nem voltak, de igyekszem figyelni az egészségemre, és megtenni, amit lehet. Tudom, hogy az évek alatt óhatatlanul felgyűlnek a méreganyagok a szervezetünkben, a salak lerakódik a beleinkben, és ezek később mindenféle bajokat okoznak. Nem szeretném ezt megvárni, ezért tartom fontosnak a béltisztítást, méregtelenítést. Ebben pedig a Clean Inside rost a legjobb segítség.
Valahányszor elkezdem, mindig rögtön érzem a jótékony hatását. Egyszerűen jobb a közérzetem, normális az anyagcserém. Mindig sok folyadékot fogyasztottam, ez sem okoz gondot a kúra során.
Ajánlottam édesapámnak is, aki látta, hogy hat rám a kúra, ezért ki is próbálta, és szintén nagyon elégedett volt a Clean Inside hatásával. Ő negyedévenként elfogyaszt egy adagot, és szemmel láthatóan jól van tőle.

- Máthé Ágnes, Győr, 2011-08-17

"Amióta a Clean Inside-ot szedem, nincs gondom a székeléssel, könnyűnek érzem magam."

Fénykép

Lassan 60 éves vagyok, és ez már sok bajjal jár. Gyógyszert szedek a magas vérnyomásomra, a koleszterinem is magasabb, fájnak az ízületeim, merevek, nehezemre esik a mozgás. Az emésztési gondok pedig már évek óta keserítik az életemet. Állandósult a székrekedés, sok ételre érzékeny vagyok, jelzi az epém, és nagyon meghíztam az utóbbi időben.
Elkezdtem a Clean Inside Béltisztító Programot, és rögtön nagy változások álltak be. Az első az volt, hogy megszűnt a szorulás, reggelente többször is elmentem a WC-re. Én nem láttam az interneten a képeket, nem is tudtam , mire számítsak, csak amit a leírásban küldtek, és bevallom, nagyon meglepődtem, amikor megláttam a székletemben azokat a hosszú és ijesztő képződményeket. Elgondolni is rossz, hogy ezek bennem voltak, ki tudja, mióta. Most a második hónapnál tartok, és nagyon remélem, hogy a harmadik hónap végére végleg elfogynak belőlem ezek a szörnyűségek. Az biztos, hogy amióta a Clean Inside-ot szedem, nincs gondom a székeléssel, könnyűnek érzem magam. A leírásban megemlítettek néhány kellemetlen mellékhatást is, de nálam szerencsére egyik sem jelentkezett. Viszont ért egy-két kellemes meglepetés. Korábban napközben is sokszor fogott el fáradtság, hirtelen jött, és olyan erővel tört rám, hogy muszáj volt kicsit megpihenni. De a kúra alatt ez is elmúlt, olyan energikus vagyok, hogy észre sem veszem, és már el is telt a nap, pedig még csak leülnöm se kellett, hogy egyet szusszanjak. Az esti tea pedig abban segít, hogy újra végigalszom az éjszakát, ami már nagyon régen nem fordult elő. Nem sajognak az ízületeim sem, elhagyhattam a gyógyszereket, és persze a kedélyem is egészen más.
Már ez is igen nagy eredmény, nagyon meg vagyok elégedve a Clean Inside hatásával, és nem is maradt semmi kétségem, mindenképpen beszedem a hátralevő adagot. Újra fiatalosnak és lendületesnek érzem magam, nagy terhektől szabadultam meg, és ez szó szerint is érthető.

- Vajda Lászlóné, Szigethalom, 2011-08-16