NaturalSwiss Logo

Natural Swiss vélemények | A felhasználók tapasztalatai


Üdvözlöm! Kata vagyok, a NaturalSwiss irodavezetője.

Ügyfélszolgálatos munkatársunkEz az oldal különbözik mindentől, amit idáig látott. Ez a kínos mellékhelyiségbeli történetek valóságshowja, amit nagy lelkesedéssel és büszkeséggel adnak elő. Minden egyes nap újabb és újabb, különböző életkörülményekkel és életkorral rendelkező emberek segítik elő sikertörténetükkel a Naturalswiss honlapot. Biztosítani szeretném Önt, hogy ezek a beszámolók semmilyen formában nem lettek megváltoztatva. Az összes e-mailt, levelet és fényképet önként küldték el nekünk. Ezeket a dokumentumokat eltároljuk, és harmadik fél által is ellenőrízve vannak. Meglehetősen jó oka van annak, hogy ilyen sokan szeretnék megosztani a saját történetüket. A Clean Inside® nemcsak hogy működik, hanem a ma kapható legjobb tisztító és méregtelenítő program. De ne nekem higgyen, csak olvassa el a lenti oldalakon található beszámolók egész hadát, és látogasson el ide rendszeresen, hogy mindig megismerhesse a legújabb történeteket.

Ha már Ön is kipróbálta termékünket, és meg szeretné osztani tapasztalatát velünk, ne habozzon! Ügyfélszolgálatos kolléganőnk készséggel várja jelentkezését az ugyfelszolgalat@naturalswiss.ch címen

Kérem a fogyasztói vélemények olvasásakor vegyék figyelembe, hogy a közjegyzői hitelesség érdekében a vásárlók által írt szövegek eredeti állapotában szerepelnek, így előfordulhat fogalmazási- és helyeírási hiba.

Gyógyító történetek


"Mindenkinek ajánlom a NaturalSwiss termékeit, akinek emésztési gondjai, netán fájdalmai vannak."

Fénykép

Sajnos ülőmunkát végzek, nagyon keveset mozgok (csak ami a háztartással jár), és az anyagcserém is mintha csak „ülne”, nagyon lassú volt. Néha csak 4-5 naponként sikerült produkálni valamit. Próbálkoztam diétával, ezzel-azzal, de egyik sem volt tartós megoldás, mind csak ideig-óráig segített, ha egyáltalán. Ráadásul már évek óta volt egy állandó szúró fájdalom az alhasamban. Ettől sehogy sem tudtam megszabadulni.
Nem akartam orvoshoz fordulni, jobban bíztam a természetes megoldásokban. Így jutottam el a keresgélésben a NaturalSwiss honlapjára, és ott olvastam a ToxiClean Programjáról. Elsőre megtetszett, gyorsan meg is rendeltem.
A kúra elkezdése másnapján rögtön éreztem a hatást. Szokatlan késztetést éreztem, hogy vécére menjek, és minden nehézség nélkül is sikerült is elvégeznem a dolgomat. Teljesen kiürültem, és a többivel együtt a hasfájás is távozott. És ez az állapot tartósnak bizonyult. Naponta kétszer tudtam üríteni, a hasi szúrás pedig azóta sem tért vissza. Akkor sem, ha behúzom a hasam, vagy megnyomom. Fantasztikus érzés, teljesen felszabadultam. Mintha egy csapásra megszűnt volna minden bajom. Először kicsit furcsa volt a fájdalom nélküli élet, de hamar hozzászoktam. Mindenkinek ajánlom a NaturalSwiss termékeit, akinek emésztési gondjai, netán fájdalmai vannak. Az enyémhez hasonló panaszokra garantáltan hatásos! Többet használ, mint a gyógyszerek.

- Gábor Gabriella, Veszprém, 2011-08-17

"Általánosságban szebb és egészségesebb lett a bőröm és a hajam"

Fénykép

Ami a Clean Inside Béltisztító kipróbálására sarkallt, az a néhány vélemény volt, amit az interneten olvastam. Tipikus tüneteim voltak, rossz volt az emésztésem, puffadt a hasam, és nagyon sok kellemetlenség járt velük. Sok mindent kipróbáltam, gyógyszereket, gyógynövényes készítményeket, de semmi sem hozott tartós megoldást. Sokadszor futottam neki, hogy megszabaduljak a gondjaimtól, amikor megrendeltem a Clean Inside programot. Nagyon hamar kiszállították, de nem kezdtem el azonnal. Tartottam attól, hogy esetleg hasmenést okozhat, az pedig a munkahelyemen lett volna kellemetlen. Vártam tehát a hétvégéig, hogy otthon, nyugodt körülmények között kezdhessek bele a kúrába.
még utazáskor sem. Egy hónap múlva teljesen elégedett voltam, mert elértem célomat, megszűntek emésztési gondjaim.
NéhUtóbb kiderült, minden félelmem alaptalan volt. A szer ugyan már néhány napos használat után eredményesnek bizonyult, mégsem akadályozott a mindennapi rutinban, a munkában, sőt ány mellékhatás pedig igazi kellemes meglepetésként ért. Megteltem energiával, feltöltődtem, abbamaradt a hajhullásom, és általánosságban szebb és egészségesebb lett a bőröm és a hajam, ráadásul javult az ízületeim állapota, szűntek a fájdalmaim. Pedig még csak az első hónap végén járok!

Természetesen folytatom a kúrát, hiszen sok év alatt felhalmozódott méreganyagoktól nem lehet egy hónap alatt megszabadulni. Csak javasolni tudom mindenkinek a kúrát.

- Fodor Béláné Katalin, Apc, 2011-08-17

"Valahányszor elkezdem, mindig rögtön érzem a jótékony hatását."

Fénykép

Már-már törzsvásárló vagyok, harmadszor végzem el a kúrát. Előtte próbálkoztam más termékekkel is, de ez vált be legjobban, ezt szeretem leginkább. Különösebb problémáim nem voltak, de igyekszem figyelni az egészségemre, és megtenni, amit lehet. Tudom, hogy az évek alatt óhatatlanul felgyűlnek a méreganyagok a szervezetünkben, a salak lerakódik a beleinkben, és ezek később mindenféle bajokat okoznak. Nem szeretném ezt megvárni, ezért tartom fontosnak a béltisztítást, méregtelenítést. Ebben pedig a Clean Inside rost a legjobb segítség.
Valahányszor elkezdem, mindig rögtön érzem a jótékony hatását. Egyszerűen jobb a közérzetem, normális az anyagcserém. Mindig sok folyadékot fogyasztottam, ez sem okoz gondot a kúra során.
Ajánlottam édesapámnak is, aki látta, hogy hat rám a kúra, ezért ki is próbálta, és szintén nagyon elégedett volt a Clean Inside hatásával. Ő negyedévenként elfogyaszt egy adagot, és szemmel láthatóan jól van tőle.

- Máthé Ágnes, Győr, 2011-08-17