NaturalSwiss Logo

Natural Swiss vélemények | A felhasználók tapasztalatai


Üdvözlöm! Kata vagyok, a NaturalSwiss irodavezetője.

Ügyfélszolgálatos munkatársunkEz az oldal különbözik mindentől, amit idáig látott. Ez a kínos mellékhelyiségbeli történetek valóságshowja, amit nagy lelkesedéssel és büszkeséggel adnak elő. Minden egyes nap újabb és újabb, különböző életkörülményekkel és életkorral rendelkező emberek segítik elő sikertörténetükkel a Naturalswiss honlapot. Biztosítani szeretném Önt, hogy ezek a beszámolók semmilyen formában nem lettek megváltoztatva. Az összes e-mailt, levelet és fényképet önként küldték el nekünk. Ezeket a dokumentumokat eltároljuk, és harmadik fél által is ellenőrízve vannak. Meglehetősen jó oka van annak, hogy ilyen sokan szeretnék megosztani a saját történetüket. A Clean Inside® nemcsak hogy működik, hanem a ma kapható legjobb tisztító és méregtelenítő program. De ne nekem higgyen, csak olvassa el a lenti oldalakon található beszámolók egész hadát, és látogasson el ide rendszeresen, hogy mindig megismerhesse a legújabb történeteket.

Ha már Ön is kipróbálta termékünket, és meg szeretné osztani tapasztalatát velünk, ne habozzon! Ügyfélszolgálatos kolléganőnk készséggel várja jelentkezését az ugyfelszolgalat@naturalswiss.ch címen

Kérem a fogyasztói vélemények olvasásakor vegyék figyelembe, hogy a közjegyzői hitelesség érdekében a vásárlók által írt szövegek eredeti állapotában szerepelnek, így előfordulhat fogalmazási- és helyeírási hiba.

Gyógyító történetek


"Évente megismételjük a három hónapos kúrát, és erre biztatunk mindenkit."

Fénykép

Nehéz döntés volt, hogy belevágjunk, hiszen annyi hasonló termék van a piacon, nem lehet tudni, melyik használ valóban, és melyik kamu. Végül a párom bevállalta, hogy majd ő kipróbálja. Az elsődleges célja az volt, hogy megszabaduljon néhány kilótól. De ennél sokkal több történt. Egy hét után hihetetlen energiák szabadultak fel benne, az anyagcseréje is megváltozott, gyorsabb lett, az étvágya ellenben csökkent. Megirigyeltem ezeket a hatásokat, és eldöntöttem végre, hogy én is megpróbálom.
Gyakran rám tört a fáradtság, levertnek, erőtlennek éreztem magam, és ezt tetézte még az ételallergia. Meg persze a nagy nyomás, a stressz sem tett jót. Pedig igyekszem helyesen táplálkozni, rendszeresen mozgok, az életmódom kiegyensúlyozottnak mondható. A kúra megkezdése után nagyon hamar én is elértem a pozitív változásokat. Megteltem energiával, többet kellett sportolnom, hogy le tudjam vezetni. Szinte napról napra éreztem, hogyan lesz egyre tisztább a szervezetem. Egy hónap elteltével az allergiavizsgálaton az eredményem negatív lett, és a bőröm is sokkal szebbé és egészségesebbé vált. Megerősödött az immunrendszerem, és a feszültséget, a nyomást is sokkal jobban bírom.
Már egy év is eltelt a kúra óta, de még náthásak sem voltunk ez idő alatt. Évente megismételjük a három hónapos kúrát, és erre biztatunk mindenkit. A családot már meggyőztük, mindannyian kipróbálták, és csak jó tapasztalatokról számoltak be. Hiszek abban, hogy fontos, hogy odafigyeljünk az egészségünkre, de úgy látszik, ez nem elegendő. Hiszen sok környezeti hatástól nem tudjuk megvédeni magunkat, óhatatlanul mérgek kerülnek a szervezetünkbe. Ezeket pedig valahogy el kell távolítani, és életminőségünk is javulni fog. A Clean Inside Program ebben segít.

- Bence Lilla, Győr, 2011-08-16

"Sokkal könnyebbnek, tisztábbnak éreztem magam."

Fénykép

Kisbabát szerettünk volna, és mivel ez eléggé megterheli az anya szervezetét, szerettem volna teljes készültségben teherbe esni. Azt gondoltam, mindenekelőtt egy alapos méregtelenítés szükséges. Az interneten akadtam rá a NaturalSwiss honlapjára, és ott a Clean Inside programra. Kipróbáltam és nagyon elégedett voltam. Finom is volt, hatásos is. Az emésztésem teljesen rendbe jött, megszűnt a néha jelentkező teltségérzet, normalizálódott a székletem. Jól aludtam, pihent voltam. Nem voltak különösebb panaszaim, mégis sokkal könnyebbnek, tisztábbnak éreztem magam. A program egyáltalán nem akadályozott a mindennapi tevékenységeimben, sem a munkámban, sem másban.
Egy hónap után teherbe estem – nem tudom, ebben a béltiszító hatásainak volt-e bármilyen szerepe, vagy amúgy is bekövetkezett volna. A rostot továbbra is használom, segít fenntartani az elért kellemes állapotot. A programot azóta sokaknak ajánlottam, elsősorban a családban. Egy „nagytakarítás” mindenkinek csak használhat!

- Szászi Ágnes, Eger, 2011-08-13

"Nagyon ideje volt már megszabadulni 28 év termésétől!"

Fénykép

28 évesen úgy gondoltam, itt az ideje egy alapos méregtelenítésnek. Puffadtság, székrekedés, fáradtság, ezek voltak a jellemző tünetek. Sejtettem, hogy ha kitisztul belőlem a sok lerakódás, az jót fog tenni. A barátommal együtt kezdtük el a kúrát, és két hónap után mindketten nagyon meg vagyunk elégedve a hatásával.
A székrekedés teljesen megszűnt, szó szerint nagy megkönnyebbülés ez mindkettőnknek. Korábban heti 2-3 lakalommal sikerült csak a nagydolog, most naponta produkálom ugyanezt, ráadásul könnyen, erőlködés, kínlódás nélkül. Teljesen felszabadultnak érzem magam, tele vagyok energiával, életkedvvel, még edzésre is járok újra, pedig az utóbbi években ezt elhanyagoltam. Az utóbbi időben nagyon erőtlen és kedvetlen voltam, de ez már mind a múlté.
A székletemet nem nagyon vizsgálgatom, csak örülök, hogy már nem odabenn van, ami összegyűlt. Nagyon ideje volt már megszabadulni 28 év termésétől!
Ami külön öröm, hogy a hasam is kezd leapadni, bár ebben talán az edzésnek is van egy kis szerepe. Rászoktam a vízre is. Korábban nagyon kevés folyadékot ittam, most jöttem rá, mekkora hiba volt. Ezt és a rostot mindenképpen megtartom a három hónapos kúra lejárta után is. Biztos vagyok benne, hogy nagy hasznát veszem a későbbiekben is, hogy ne alakuljanak ki újabb lerakódások, és ne jelenjenek meg újra a korábbi problémák. Ebben a párommal is egyetértünk, és mindketten nagyon hálásak vagyunk a NaturalSwissnek a Clean Inside béltisztító programjukért!

- Marthi Kinga, Budapest, 2011-08-12