NaturalSwiss Logo

Natural Swiss vélemények | A felhasználók tapasztalatai


Üdvözlöm! Kata vagyok, a NaturalSwiss irodavezetője.

Ügyfélszolgálatos munkatársunkEz az oldal különbözik mindentől, amit idáig látott. Ez a kínos mellékhelyiségbeli történetek valóságshowja, amit nagy lelkesedéssel és büszkeséggel adnak elő. Minden egyes nap újabb és újabb, különböző életkörülményekkel és életkorral rendelkező emberek segítik elő sikertörténetükkel a Naturalswiss honlapot. Biztosítani szeretném Önt, hogy ezek a beszámolók semmilyen formában nem lettek megváltoztatva. Az összes e-mailt, levelet és fényképet önként küldték el nekünk. Ezeket a dokumentumokat eltároljuk, és harmadik fél által is ellenőrízve vannak. Meglehetősen jó oka van annak, hogy ilyen sokan szeretnék megosztani a saját történetüket. A Clean Inside® nemcsak hogy működik, hanem a ma kapható legjobb tisztító és méregtelenítő program. De ne nekem higgyen, csak olvassa el a lenti oldalakon található beszámolók egész hadát, és látogasson el ide rendszeresen, hogy mindig megismerhesse a legújabb történeteket.

Ha már Ön is kipróbálta termékünket, és meg szeretné osztani tapasztalatát velünk, ne habozzon! Ügyfélszolgálatos kolléganőnk készséggel várja jelentkezését az ugyfelszolgalat@naturalswiss.ch címen

Kérem a fogyasztói vélemények olvasásakor vegyék figyelembe, hogy a közjegyzői hitelesség érdekében a vásárlók által írt szövegek eredeti állapotában szerepelnek, így előfordulhat fogalmazási- és helyeírási hiba.

Gyógyító történetek


"Amióta a Clean Inside-ot szedem, nincs gondom a székeléssel, könnyűnek érzem magam."

Fénykép

Lassan 60 éves vagyok, és ez már sok bajjal jár. Gyógyszert szedek a magas vérnyomásomra, a koleszterinem is magasabb, fájnak az ízületeim, merevek, nehezemre esik a mozgás. Az emésztési gondok pedig már évek óta keserítik az életemet. Állandósult a székrekedés, sok ételre érzékeny vagyok, jelzi az epém, és nagyon meghíztam az utóbbi időben.
Elkezdtem a Clean Inside Béltisztító Programot, és rögtön nagy változások álltak be. Az első az volt, hogy megszűnt a szorulás, reggelente többször is elmentem a WC-re. Én nem láttam az interneten a képeket, nem is tudtam , mire számítsak, csak amit a leírásban küldtek, és bevallom, nagyon meglepődtem, amikor megláttam a székletemben azokat a hosszú és ijesztő képződményeket. Elgondolni is rossz, hogy ezek bennem voltak, ki tudja, mióta. Most a második hónapnál tartok, és nagyon remélem, hogy a harmadik hónap végére végleg elfogynak belőlem ezek a szörnyűségek. Az biztos, hogy amióta a Clean Inside-ot szedem, nincs gondom a székeléssel, könnyűnek érzem magam. A leírásban megemlítettek néhány kellemetlen mellékhatást is, de nálam szerencsére egyik sem jelentkezett. Viszont ért egy-két kellemes meglepetés. Korábban napközben is sokszor fogott el fáradtság, hirtelen jött, és olyan erővel tört rám, hogy muszáj volt kicsit megpihenni. De a kúra alatt ez is elmúlt, olyan energikus vagyok, hogy észre sem veszem, és már el is telt a nap, pedig még csak leülnöm se kellett, hogy egyet szusszanjak. Az esti tea pedig abban segít, hogy újra végigalszom az éjszakát, ami már nagyon régen nem fordult elő. Nem sajognak az ízületeim sem, elhagyhattam a gyógyszereket, és persze a kedélyem is egészen más.
Már ez is igen nagy eredmény, nagyon meg vagyok elégedve a Clean Inside hatásával, és nem is maradt semmi kétségem, mindenképpen beszedem a hátralevő adagot. Újra fiatalosnak és lendületesnek érzem magam, nagy terhektől szabadultam meg, és ez szó szerint is érthető.

- Vajda Lászlóné, Szigethalom, 2011-08-16

"Évente megismételjük a három hónapos kúrát, és erre biztatunk mindenkit."

Fénykép

Nehéz döntés volt, hogy belevágjunk, hiszen annyi hasonló termék van a piacon, nem lehet tudni, melyik használ valóban, és melyik kamu. Végül a párom bevállalta, hogy majd ő kipróbálja. Az elsődleges célja az volt, hogy megszabaduljon néhány kilótól. De ennél sokkal több történt. Egy hét után hihetetlen energiák szabadultak fel benne, az anyagcseréje is megváltozott, gyorsabb lett, az étvágya ellenben csökkent. Megirigyeltem ezeket a hatásokat, és eldöntöttem végre, hogy én is megpróbálom.
Gyakran rám tört a fáradtság, levertnek, erőtlennek éreztem magam, és ezt tetézte még az ételallergia. Meg persze a nagy nyomás, a stressz sem tett jót. Pedig igyekszem helyesen táplálkozni, rendszeresen mozgok, az életmódom kiegyensúlyozottnak mondható. A kúra megkezdése után nagyon hamar én is elértem a pozitív változásokat. Megteltem energiával, többet kellett sportolnom, hogy le tudjam vezetni. Szinte napról napra éreztem, hogyan lesz egyre tisztább a szervezetem. Egy hónap elteltével az allergiavizsgálaton az eredményem negatív lett, és a bőröm is sokkal szebbé és egészségesebbé vált. Megerősödött az immunrendszerem, és a feszültséget, a nyomást is sokkal jobban bírom.
Már egy év is eltelt a kúra óta, de még náthásak sem voltunk ez idő alatt. Évente megismételjük a három hónapos kúrát, és erre biztatunk mindenkit. A családot már meggyőztük, mindannyian kipróbálták, és csak jó tapasztalatokról számoltak be. Hiszek abban, hogy fontos, hogy odafigyeljünk az egészségünkre, de úgy látszik, ez nem elegendő. Hiszen sok környezeti hatástól nem tudjuk megvédeni magunkat, óhatatlanul mérgek kerülnek a szervezetünkbe. Ezeket pedig valahogy el kell távolítani, és életminőségünk is javulni fog. A Clean Inside Program ebben segít.

- Bence Lilla, Győr, 2011-08-16

"Sokkal könnyebbnek, tisztábbnak éreztem magam."

Fénykép

Kisbabát szerettünk volna, és mivel ez eléggé megterheli az anya szervezetét, szerettem volna teljes készültségben teherbe esni. Azt gondoltam, mindenekelőtt egy alapos méregtelenítés szükséges. Az interneten akadtam rá a NaturalSwiss honlapjára, és ott a Clean Inside programra. Kipróbáltam és nagyon elégedett voltam. Finom is volt, hatásos is. Az emésztésem teljesen rendbe jött, megszűnt a néha jelentkező teltségérzet, normalizálódott a székletem. Jól aludtam, pihent voltam. Nem voltak különösebb panaszaim, mégis sokkal könnyebbnek, tisztábbnak éreztem magam. A program egyáltalán nem akadályozott a mindennapi tevékenységeimben, sem a munkámban, sem másban.
Egy hónap után teherbe estem – nem tudom, ebben a béltiszító hatásainak volt-e bármilyen szerepe, vagy amúgy is bekövetkezett volna. A rostot továbbra is használom, segít fenntartani az elért kellemes állapotot. A programot azóta sokaknak ajánlottam, elsősorban a családban. Egy „nagytakarítás” mindenkinek csak használhat!

- Szászi Ágnes, Eger, 2011-08-13