NaturalSwiss Logo

Natural Swiss vélemények | A felhasználók tapasztalatai


Üdvözlöm! Kata vagyok, a NaturalSwiss irodavezetője.

Ügyfélszolgálatos munkatársunkEz az oldal különbözik mindentől, amit idáig látott. Ez a kínos mellékhelyiségbeli történetek valóságshowja, amit nagy lelkesedéssel és büszkeséggel adnak elő. Minden egyes nap újabb és újabb, különböző életkörülményekkel és életkorral rendelkező emberek segítik elő sikertörténetükkel a Naturalswiss honlapot. Biztosítani szeretném Önt, hogy ezek a beszámolók semmilyen formában nem lettek megváltoztatva. Az összes e-mailt, levelet és fényképet önként küldték el nekünk. Ezeket a dokumentumokat eltároljuk, és harmadik fél által is ellenőrízve vannak. Meglehetősen jó oka van annak, hogy ilyen sokan szeretnék megosztani a saját történetüket. A Clean Inside® nemcsak hogy működik, hanem a ma kapható legjobb tisztító és méregtelenítő program. De ne nekem higgyen, csak olvassa el a lenti oldalakon található beszámolók egész hadát, és látogasson el ide rendszeresen, hogy mindig megismerhesse a legújabb történeteket.

Ha már Ön is kipróbálta termékünket, és meg szeretné osztani tapasztalatát velünk, ne habozzon! Ügyfélszolgálatos kolléganőnk készséggel várja jelentkezését az ugyfelszolgalat@naturalswiss.ch címen

Kérem a fogyasztói vélemények olvasásakor vegyék figyelembe, hogy a közjegyzői hitelesség érdekében a vásárlók által írt szövegek eredeti állapotában szerepelnek, így előfordulhat fogalmazási- és helyeírási hiba.

Gyógyító történetek


"Nagyon ideje volt már megszabadulni 28 év termésétől!"

Fénykép

28 évesen úgy gondoltam, itt az ideje egy alapos méregtelenítésnek. Puffadtság, székrekedés, fáradtság, ezek voltak a jellemző tünetek. Sejtettem, hogy ha kitisztul belőlem a sok lerakódás, az jót fog tenni. A barátommal együtt kezdtük el a kúrát, és két hónap után mindketten nagyon meg vagyunk elégedve a hatásával.
A székrekedés teljesen megszűnt, szó szerint nagy megkönnyebbülés ez mindkettőnknek. Korábban heti 2-3 lakalommal sikerült csak a nagydolog, most naponta produkálom ugyanezt, ráadásul könnyen, erőlködés, kínlódás nélkül. Teljesen felszabadultnak érzem magam, tele vagyok energiával, életkedvvel, még edzésre is járok újra, pedig az utóbbi években ezt elhanyagoltam. Az utóbbi időben nagyon erőtlen és kedvetlen voltam, de ez már mind a múlté.
A székletemet nem nagyon vizsgálgatom, csak örülök, hogy már nem odabenn van, ami összegyűlt. Nagyon ideje volt már megszabadulni 28 év termésétől!
Ami külön öröm, hogy a hasam is kezd leapadni, bár ebben talán az edzésnek is van egy kis szerepe. Rászoktam a vízre is. Korábban nagyon kevés folyadékot ittam, most jöttem rá, mekkora hiba volt. Ezt és a rostot mindenképpen megtartom a három hónapos kúra lejárta után is. Biztos vagyok benne, hogy nagy hasznát veszem a későbbiekben is, hogy ne alakuljanak ki újabb lerakódások, és ne jelenjenek meg újra a korábbi problémák. Ebben a párommal is egyetértünk, és mindketten nagyon hálásak vagyunk a NaturalSwissnek a Clean Inside béltisztító programjukért!

- Marthi Kinga, Budapest, 2011-08-12

"Az éjszakáim is nyugodtak, frissen, pihenten ébredek"

Fénykép

Két hónap tapasztalatairól tudok beszámolni, azóta végzem a Clean Inside béltisztító programot. Az első hónapban sok kellemetlenségem volt, de ezt annak tudtam be, hogy megindultak a tisztító folyamatok, ami nyilván megterhelte a szervezetemet. Hiszen az évek alatt nagyon sok méreganyag halmozódott fel a szervezetemben. Ödémás tüneteim voltak, rengeteg víz volt bennem, reggelre még a szemem is bedagadt. De az első hónap vége felé ez a kellemetlen puffadás megszűnt, és következtek a kellemes tapasztalatok.
Végre megszűnt a régóta tartó székrekedésem, könnyen és normális ismétlődéssel szabadultam meg a salaktól. Sokkal élénkebb lettem, elmúlt az örökös fáradtság. Az éjszakáim is nyugodtak, frissen, pihenten ébredek, pedig ez korábban szintén sok gondot okozott. És már egészen egészséges a bőröm színe is.
Végignéztem a képeket a honlapon, és elmondhatom, hogy én is hasonlókat tapasztaltam. Nem volt nagyon durva, de örülök, hogy megszabadultam tőle. Ennél jobb kúrát nem ismerek, ajánlom is mindenkinek, akivel beszélgetek.

- Frigyik Edina, Miskolc, 2011-08-12

"A kúra teljes mértékben beváltotta minden reményemet, éppen erre volt szükségem."

Mindig gondot okozott a székrekedés, egész eddigi életemben. Volt, hogy csak 3-4 naponta sikerült megszabadulnom attól, amitől naponta kellett volna. A bajt csak tetézte, hogy átestem egy komoly műtéten, aminek következményeként a haspuffadás is rendszeressé vált. Sajnos semmilyen későbbi kezelés ezen nem segített. De továbbra is kerestem a megoldást, és végül az interneten olvastam a NaturalSwiss ToxiClean és a Clean Inside programjáról. Valahogy rögtön bizalmam lett iránta, és meg is rendeltem. Nagyon hamar és pontosan kiszállították.
Három-négy nap után kezdtem érezni, hogy ez valóban használ. A korábbi székrekedés helyett rendszeres, egészséges állagú székletem lett, alkalmanként naponta kétszer is, ami furcsa örömteli esemény volt. Az étrendemen nem változtattam, csak annyiban, hogy jóval több folyadékot – ásványvizet – fogyasztottam.
A kúra teljes mértékben beváltotta minden reményemet, éppen erre volt szükségem. Nagyon megkönnyebbültem, lelkileg elsősorban, de némi fogyást is tapasztaltam. Kellemetlen mellékhatásokat viszont egyáltalán nem. Olyannyira elégedett vagyok, hogy rendeltem egy újabb kúrára elegendő adagot. Mindenkinek, aki hasonlóan nehéz élethelyzetben van, ajánlom, hogy tegyen egy próbát, nem fog csalódni. Engem nagyon nehéz időszakon segített át sikeresen. Hatása ugyan tartós, de nem örök, így szükségesnek gondolom néha megismételni a kúrát.

- Krisztián Gyula, Budapest, 2011-08-11