NaturalSwiss Logo

Natural Swiss vélemények | A felhasználók tapasztalatai


Üdvözlöm! Kata vagyok, a NaturalSwiss irodavezetője.

Ügyfélszolgálatos munkatársunkEz az oldal különbözik mindentől, amit idáig látott. Ez a kínos mellékhelyiségbeli történetek valóságshowja, amit nagy lelkesedéssel és büszkeséggel adnak elő. Minden egyes nap újabb és újabb, különböző életkörülményekkel és életkorral rendelkező emberek segítik elő sikertörténetükkel a Naturalswiss honlapot. Biztosítani szeretném Önt, hogy ezek a beszámolók semmilyen formában nem lettek megváltoztatva. Az összes e-mailt, levelet és fényképet önként küldték el nekünk. Ezeket a dokumentumokat eltároljuk, és harmadik fél által is ellenőrízve vannak. Meglehetősen jó oka van annak, hogy ilyen sokan szeretnék megosztani a saját történetüket. A Clean Inside® nemcsak hogy működik, hanem a ma kapható legjobb tisztító és méregtelenítő program. De ne nekem higgyen, csak olvassa el a lenti oldalakon található beszámolók egész hadát, és látogasson el ide rendszeresen, hogy mindig megismerhesse a legújabb történeteket.

Ha már Ön is kipróbálta termékünket, és meg szeretné osztani tapasztalatát velünk, ne habozzon! Ügyfélszolgálatos kolléganőnk készséggel várja jelentkezését az ugyfelszolgalat@naturalswiss.ch címen

Kérem a fogyasztói vélemények olvasásakor vegyék figyelembe, hogy a közjegyzői hitelesség érdekében a vásárlók által írt szövegek eredeti állapotában szerepelnek, így előfordulhat fogalmazási- és helyeírási hiba.

Gyógyító történetek


"Az éjszakáim is nyugodtak, frissen, pihenten ébredek"

Fénykép

Két hónap tapasztalatairól tudok beszámolni, azóta végzem a Clean Inside béltisztító programot. Az első hónapban sok kellemetlenségem volt, de ezt annak tudtam be, hogy megindultak a tisztító folyamatok, ami nyilván megterhelte a szervezetemet. Hiszen az évek alatt nagyon sok méreganyag halmozódott fel a szervezetemben. Ödémás tüneteim voltak, rengeteg víz volt bennem, reggelre még a szemem is bedagadt. De az első hónap vége felé ez a kellemetlen puffadás megszűnt, és következtek a kellemes tapasztalatok.
Végre megszűnt a régóta tartó székrekedésem, könnyen és normális ismétlődéssel szabadultam meg a salaktól. Sokkal élénkebb lettem, elmúlt az örökös fáradtság. Az éjszakáim is nyugodtak, frissen, pihenten ébredek, pedig ez korábban szintén sok gondot okozott. És már egészen egészséges a bőröm színe is.
Végignéztem a képeket a honlapon, és elmondhatom, hogy én is hasonlókat tapasztaltam. Nem volt nagyon durva, de örülök, hogy megszabadultam tőle. Ennél jobb kúrát nem ismerek, ajánlom is mindenkinek, akivel beszélgetek.

- Frigyik Edina, Miskolc, 2011-08-12

"A kúra teljes mértékben beváltotta minden reményemet, éppen erre volt szükségem."

Mindig gondot okozott a székrekedés, egész eddigi életemben. Volt, hogy csak 3-4 naponta sikerült megszabadulnom attól, amitől naponta kellett volna. A bajt csak tetézte, hogy átestem egy komoly műtéten, aminek következményeként a haspuffadás is rendszeressé vált. Sajnos semmilyen későbbi kezelés ezen nem segített. De továbbra is kerestem a megoldást, és végül az interneten olvastam a NaturalSwiss ToxiClean és a Clean Inside programjáról. Valahogy rögtön bizalmam lett iránta, és meg is rendeltem. Nagyon hamar és pontosan kiszállították.
Három-négy nap után kezdtem érezni, hogy ez valóban használ. A korábbi székrekedés helyett rendszeres, egészséges állagú székletem lett, alkalmanként naponta kétszer is, ami furcsa örömteli esemény volt. Az étrendemen nem változtattam, csak annyiban, hogy jóval több folyadékot – ásványvizet – fogyasztottam.
A kúra teljes mértékben beváltotta minden reményemet, éppen erre volt szükségem. Nagyon megkönnyebbültem, lelkileg elsősorban, de némi fogyást is tapasztaltam. Kellemetlen mellékhatásokat viszont egyáltalán nem. Olyannyira elégedett vagyok, hogy rendeltem egy újabb kúrára elegendő adagot. Mindenkinek, aki hasonlóan nehéz élethelyzetben van, ajánlom, hogy tegyen egy próbát, nem fog csalódni. Engem nagyon nehéz időszakon segített át sikeresen. Hatása ugyan tartós, de nem örök, így szükségesnek gondolom néha megismételni a kúrát.

- Krisztián Gyula, Budapest, 2011-08-11

"A hatása pedig leírhatatlan!"

Fénykép

Régóta sok gondot és kellemetlenséget okozott a szorulás a puffadás. Az arcomon is sok mitesszer, pattanás volt, bizonyára azok is a rossz emésztés miatt jöttek ki, és semmivel sem lehetett elmulasztani őket. Sejtettem, hogy a kezelést belülről kell kezdeni, és amikor a NaturalSwiss oldalára tévedtem, és elolvastam a leírást és a tapasztalatokat, rögtön tudtam, hogy pontosan ez az, amire nekem is szükségem van. Azonnal megrendeltem.
Kicsit aggódtam, hogy fogom a kúrát összeegyeztetni a munkámmal, a tárgyalásokkal, megbeszélésekkel, de végül ez egyáltalán nem okozott semmilyen problémát. Csupa kellemes élményem volt már a legelején. Először is, hogy mindennek kellemes íze van, ami lényeges, hszen hosszan kell elviselnem, legalább három hónapig. A reggeli rostadagot gyümölcslébe kevertem, és nagyon jólesett, ízlett is laktató is volt. A hatása pedig leírhatatlan! Búcsút mondhattam a székrekedésnek, végre rendszeresen és normálisan volt székletem. Ráadásul mindig azonos időben, tervezhetően, és könnyedén. A mennyiség lényegesen megnövekedett, dolgozott a rost, kivitt mindent, ami az évek alatt a bélfalra rakódott. Nem nézegettem, hogy mi minden távozott belőlem, csak élveztem a megkönnyebbülést. A puffadás is megszűnt, a hasam laposabb lett, a ruháim kényelmesebbek voltak, bár a kilóim száma nem változott. Minden könnyebb lett.
A bőrömön is javulás mutatkozott. Teljesen kitisztult, eltűntek a gyulladások, sokkal szebb lett. Az esti tea után nagyon jól aludtam, és frissen, kipihenten ébredtem.
A napi két liter vizet nem mindig sikerült mind meginni, de végül is ez nem zavarta a folyamatokat, úgy érzem. Így is nagyon hatékony volt a kúra. Fontosnak tartottam ezt elmondani, hogy aki még hezitál, annak megkönnyítsem a döntését. Érdemes belevágni, csak nyerhetünk vele, mellékhatások nélkül érünk el fantasztikus eredményeket!

- Dimény Péterné, Mezőkövesd, 2011-08-11