NaturalSwiss Logo

Natural Swiss vélemények | A felhasználók tapasztalatai


Üdvözlöm! Kata vagyok, a NaturalSwiss irodavezetője.

Ügyfélszolgálatos munkatársunkEz az oldal különbözik mindentől, amit idáig látott. Ez a kínos mellékhelyiségbeli történetek valóságshowja, amit nagy lelkesedéssel és büszkeséggel adnak elő. Minden egyes nap újabb és újabb, különböző életkörülményekkel és életkorral rendelkező emberek segítik elő sikertörténetükkel a Naturalswiss honlapot. Biztosítani szeretném Önt, hogy ezek a beszámolók semmilyen formában nem lettek megváltoztatva. Az összes e-mailt, levelet és fényképet önként küldték el nekünk. Ezeket a dokumentumokat eltároljuk, és harmadik fél által is ellenőrízve vannak. Meglehetősen jó oka van annak, hogy ilyen sokan szeretnék megosztani a saját történetüket. A Clean Inside® nemcsak hogy működik, hanem a ma kapható legjobb tisztító és méregtelenítő program. De ne nekem higgyen, csak olvassa el a lenti oldalakon található beszámolók egész hadát, és látogasson el ide rendszeresen, hogy mindig megismerhesse a legújabb történeteket.

Ha már Ön is kipróbálta termékünket, és meg szeretné osztani tapasztalatát velünk, ne habozzon! Ügyfélszolgálatos kolléganőnk készséggel várja jelentkezését az ugyfelszolgalat@naturalswiss.ch címen

Kérem a fogyasztói vélemények olvasásakor vegyék figyelembe, hogy a közjegyzői hitelesség érdekében a vásárlók által írt szövegek eredeti állapotában szerepelnek, így előfordulhat fogalmazási- és helyeírási hiba.

Gyógyító történetek


"Amikor az első nap után megláttam a székletemet a WC-ben, megdöbbentem, annyira más volt minden tekintetben."

Fénykép

Végre megtaláltam! Sok mindent kipróbáltam, de csak ez segített tartósan. Már nagyon régen küzdök a felesleges kilókkal és mindenféle emésztési gondokkal. Néhány éve gyomorgyűrűt használtam, és sikerült is leadni 40 kilót, de valamiért nem bírta a szervezetem a gyűrűt, így meg kellett szabadulnom tőle. És újra megindult a gyarapodás, fokról fokra lettem egyre súlyosabb. Szerencsére egy ismerősöm felhívta a figyelmemet a Clean Inside Béltisztító Programra. Nem tétováztam, belevágtam, nem akartam újra súlyosan elhízott lenni. És milyen jól tettem!
Amikor az első nap után megláttam a székletemet a WC-ben, megdöbbentem, annyira más volt minden tekintetben. És utána minden egyes napon!
Fotókat nem készítettem, annál szégyenlősebb vagyok, de az igazolja a sikert, hogy elhatároztam, mindenképpen folytatom a kúrát.
Azt én is megerősíthetem, hogy a rost is és a tea is ízletes. Arra nehéz volt rászoknom, hogy megigyam a szükséges mennyiségű folyadékot, de végül sikerült. Például sokszor készítettem ivójoghurtot, vízzel kétszeres mennyiségre hígítottam, habverővel kevertem el, hogy ne legyen „darabos”, és már kész is.
Maximálisan elégedett vagyok, a termék működik, az ár korrekt, a kiszállítás gyors és pontos. Kíváncsi vagyok a folytatásra!

- Borsos Mária, Szolnok, 2011-08-11

"A kúra után lényegesen jobban voltam"

Fénykép

Nagyon hálás vagyok, amiért megismerhettem a Clean Inside-ot! Megszabadultam minden egészségügyi problémámtól, a kúra után lényegesen jobban voltam. Megszűnt a puffadtság és teltség érzése, ami azelőtt akkor is megvolt, ha nem ettem előtte. Több dologgal is próbálkoztam korábban, de a Clean Inside rost bizonyult egyedül hosszú távon is hatásosnak. Megdöbbentő volt látni alkalomról alkalomra a töméntelen mennyiségű salakot, ami szervezetemben felgyűlt. Tíz kilót adtam le, ezt csak ennek tudhatom be, mivel az étrendemen egyáltalán nem változtattam. Talán a rendszerre jobban ügyeltem, hogy hányszor és mikor, de a tartalom nem változott. Igaz, a nassolások elmaradtak. Nagyon lényegesnek tartom, hogy a Clean Inside termék csupa természetes anyagból van, fogyasztása nem okozott semmilyen kellemetlenséget, és könnyedén beilleszthettem a megszokott napirendembe. A hatásért pedig nem tudok elég hálás lenni.

- Kókityné Andrea, Nagybaracska, 2011-08-10

"Elmúlt a kínzó székrekedés, megszűnt a gyomorsav-túltengés."

Fénykép

Mindig igyekeztem természetes dolgokat használni, különösen a gyógyászatban. Fontosnak tartom az egészséget, és inkább a betegségek megelőzésére törekszem. Erre az egyik legjobb módszer a béltisztítás. Tavaly tavasszal hallottam először a Clean Inside programjáról és jótékony hatásairól, és feltétlenül ki akartam próbálni.
Most örömmel és hálásan írok, mert a kúra sikeres volt, és kedvező hatásait azóta is élvezem. Ma is elszörnyedek, ha eszembe jut, mi mindent láttam távozni a szervezetemből. Akkor értettem meg, valóban milyen fontos, szinte létfontosságú, amit csinálok. Nagyon megkönnyebbültem, a lelkem is sokkal felszabadultabb lett. Elmúlt a kínzó székrekedés, megszűnt a gyomorsav-túltengés. Külön nagy öröm volt, hogy hat kilóval kevesebb és karcsúbb lettem.

- Várkonyi Józsefné, Szigetszentmárton, 2011-08-10