NaturalSwiss Logo

Natural Swiss vélemények | A felhasználók tapasztalatai


Üdvözlöm! Kata vagyok, a NaturalSwiss irodavezetője.

Ügyfélszolgálatos munkatársunkEz az oldal különbözik mindentől, amit idáig látott. Ez a kínos mellékhelyiségbeli történetek valóságshowja, amit nagy lelkesedéssel és büszkeséggel adnak elő. Minden egyes nap újabb és újabb, különböző életkörülményekkel és életkorral rendelkező emberek segítik elő sikertörténetükkel a Naturalswiss honlapot. Biztosítani szeretném Önt, hogy ezek a beszámolók semmilyen formában nem lettek megváltoztatva. Az összes e-mailt, levelet és fényképet önként küldték el nekünk. Ezeket a dokumentumokat eltároljuk, és harmadik fél által is ellenőrízve vannak. Meglehetősen jó oka van annak, hogy ilyen sokan szeretnék megosztani a saját történetüket. A Clean Inside® nemcsak hogy működik, hanem a ma kapható legjobb tisztító és méregtelenítő program. De ne nekem higgyen, csak olvassa el a lenti oldalakon található beszámolók egész hadát, és látogasson el ide rendszeresen, hogy mindig megismerhesse a legújabb történeteket.

Ha már Ön is kipróbálta termékünket, és meg szeretné osztani tapasztalatát velünk, ne habozzon! Ügyfélszolgálatos kolléganőnk készséggel várja jelentkezését az ugyfelszolgalat@naturalswiss.ch címen

Kérem a fogyasztói vélemények olvasásakor vegyék figyelembe, hogy a közjegyzői hitelesség érdekében a vásárlók által írt szövegek eredeti állapotában szerepelnek, így előfordulhat fogalmazási- és helyeírási hiba.

Gyógyító történetek


"A hatása pedig leírhatatlan!"

Fénykép

Régóta sok gondot és kellemetlenséget okozott a szorulás a puffadás. Az arcomon is sok mitesszer, pattanás volt, bizonyára azok is a rossz emésztés miatt jöttek ki, és semmivel sem lehetett elmulasztani őket. Sejtettem, hogy a kezelést belülről kell kezdeni, és amikor a NaturalSwiss oldalára tévedtem, és elolvastam a leírást és a tapasztalatokat, rögtön tudtam, hogy pontosan ez az, amire nekem is szükségem van. Azonnal megrendeltem.
Kicsit aggódtam, hogy fogom a kúrát összeegyeztetni a munkámmal, a tárgyalásokkal, megbeszélésekkel, de végül ez egyáltalán nem okozott semmilyen problémát. Csupa kellemes élményem volt már a legelején. Először is, hogy mindennek kellemes íze van, ami lényeges, hszen hosszan kell elviselnem, legalább három hónapig. A reggeli rostadagot gyümölcslébe kevertem, és nagyon jólesett, ízlett is laktató is volt. A hatása pedig leírhatatlan! Búcsút mondhattam a székrekedésnek, végre rendszeresen és normálisan volt székletem. Ráadásul mindig azonos időben, tervezhetően, és könnyedén. A mennyiség lényegesen megnövekedett, dolgozott a rost, kivitt mindent, ami az évek alatt a bélfalra rakódott. Nem nézegettem, hogy mi minden távozott belőlem, csak élveztem a megkönnyebbülést. A puffadás is megszűnt, a hasam laposabb lett, a ruháim kényelmesebbek voltak, bár a kilóim száma nem változott. Minden könnyebb lett.
A bőrömön is javulás mutatkozott. Teljesen kitisztult, eltűntek a gyulladások, sokkal szebb lett. Az esti tea után nagyon jól aludtam, és frissen, kipihenten ébredtem.
A napi két liter vizet nem mindig sikerült mind meginni, de végül is ez nem zavarta a folyamatokat, úgy érzem. Így is nagyon hatékony volt a kúra. Fontosnak tartottam ezt elmondani, hogy aki még hezitál, annak megkönnyítsem a döntését. Érdemes belevágni, csak nyerhetünk vele, mellékhatások nélkül érünk el fantasztikus eredményeket!

- Dimény Péterné, Mezőkövesd, 2011-08-11

"Amikor az első nap után megláttam a székletemet a WC-ben, megdöbbentem, annyira más volt minden tekintetben."

Fénykép

Végre megtaláltam! Sok mindent kipróbáltam, de csak ez segített tartósan. Már nagyon régen küzdök a felesleges kilókkal és mindenféle emésztési gondokkal. Néhány éve gyomorgyűrűt használtam, és sikerült is leadni 40 kilót, de valamiért nem bírta a szervezetem a gyűrűt, így meg kellett szabadulnom tőle. És újra megindult a gyarapodás, fokról fokra lettem egyre súlyosabb. Szerencsére egy ismerősöm felhívta a figyelmemet a Clean Inside Béltisztító Programra. Nem tétováztam, belevágtam, nem akartam újra súlyosan elhízott lenni. És milyen jól tettem!
Amikor az első nap után megláttam a székletemet a WC-ben, megdöbbentem, annyira más volt minden tekintetben. És utána minden egyes napon!
Fotókat nem készítettem, annál szégyenlősebb vagyok, de az igazolja a sikert, hogy elhatároztam, mindenképpen folytatom a kúrát.
Azt én is megerősíthetem, hogy a rost is és a tea is ízletes. Arra nehéz volt rászoknom, hogy megigyam a szükséges mennyiségű folyadékot, de végül sikerült. Például sokszor készítettem ivójoghurtot, vízzel kétszeres mennyiségre hígítottam, habverővel kevertem el, hogy ne legyen „darabos”, és már kész is.
Maximálisan elégedett vagyok, a termék működik, az ár korrekt, a kiszállítás gyors és pontos. Kíváncsi vagyok a folytatásra!

- Borsos Mária, Szolnok, 2011-08-11

"A kúra után lényegesen jobban voltam"

Fénykép

Nagyon hálás vagyok, amiért megismerhettem a Clean Inside-ot! Megszabadultam minden egészségügyi problémámtól, a kúra után lényegesen jobban voltam. Megszűnt a puffadtság és teltség érzése, ami azelőtt akkor is megvolt, ha nem ettem előtte. Több dologgal is próbálkoztam korábban, de a Clean Inside rost bizonyult egyedül hosszú távon is hatásosnak. Megdöbbentő volt látni alkalomról alkalomra a töméntelen mennyiségű salakot, ami szervezetemben felgyűlt. Tíz kilót adtam le, ezt csak ennek tudhatom be, mivel az étrendemen egyáltalán nem változtattam. Talán a rendszerre jobban ügyeltem, hogy hányszor és mikor, de a tartalom nem változott. Igaz, a nassolások elmaradtak. Nagyon lényegesnek tartom, hogy a Clean Inside termék csupa természetes anyagból van, fogyasztása nem okozott semmilyen kellemetlenséget, és könnyedén beilleszthettem a megszokott napirendembe. A hatásért pedig nem tudok elég hálás lenni.

- Kókityné Andrea, Nagybaracska, 2011-08-10