NaturalSwiss Logo

Natural Swiss vélemények | A felhasználók tapasztalatai


Üdvözlöm! Kata vagyok, a NaturalSwiss irodavezetője.

Ügyfélszolgálatos munkatársunkEz az oldal különbözik mindentől, amit idáig látott. Ez a kínos mellékhelyiségbeli történetek valóságshowja, amit nagy lelkesedéssel és büszkeséggel adnak elő. Minden egyes nap újabb és újabb, különböző életkörülményekkel és életkorral rendelkező emberek segítik elő sikertörténetükkel a Naturalswiss honlapot. Biztosítani szeretném Önt, hogy ezek a beszámolók semmilyen formában nem lettek megváltoztatva. Az összes e-mailt, levelet és fényképet önként küldték el nekünk. Ezeket a dokumentumokat eltároljuk, és harmadik fél által is ellenőrízve vannak. Meglehetősen jó oka van annak, hogy ilyen sokan szeretnék megosztani a saját történetüket. A Clean Inside® nemcsak hogy működik, hanem a ma kapható legjobb tisztító és méregtelenítő program. De ne nekem higgyen, csak olvassa el a lenti oldalakon található beszámolók egész hadát, és látogasson el ide rendszeresen, hogy mindig megismerhesse a legújabb történeteket.

Ha már Ön is kipróbálta termékünket, és meg szeretné osztani tapasztalatát velünk, ne habozzon! Ügyfélszolgálatos kolléganőnk készséggel várja jelentkezését az ugyfelszolgalat@naturalswiss.ch címen

Kérem a fogyasztói vélemények olvasásakor vegyék figyelembe, hogy a közjegyzői hitelesség érdekében a vásárlók által írt szövegek eredeti állapotában szerepelnek, így előfordulhat fogalmazási- és helyeírási hiba.

Gyógyító történetek


"Elmúlt a kínzó székrekedés, megszűnt a gyomorsav-túltengés."

Fénykép

Mindig igyekeztem természetes dolgokat használni, különösen a gyógyászatban. Fontosnak tartom az egészséget, és inkább a betegségek megelőzésére törekszem. Erre az egyik legjobb módszer a béltisztítás. Tavaly tavasszal hallottam először a Clean Inside programjáról és jótékony hatásairól, és feltétlenül ki akartam próbálni.
Most örömmel és hálásan írok, mert a kúra sikeres volt, és kedvező hatásait azóta is élvezem. Ma is elszörnyedek, ha eszembe jut, mi mindent láttam távozni a szervezetemből. Akkor értettem meg, valóban milyen fontos, szinte létfontosságú, amit csinálok. Nagyon megkönnyebbültem, a lelkem is sokkal felszabadultabb lett. Elmúlt a kínzó székrekedés, megszűnt a gyomorsav-túltengés. Külön nagy öröm volt, hogy hat kilóval kevesebb és karcsúbb lettem.

- Várkonyi Józsefné, Szigetszentmárton, 2011-08-10

"A méregtelenítés pszichésen is nagyon jól hatott rám"

Fénykép

Másfél éve használtam először a NaturalSwiss termékét, régi probléma volt a szorulás és általánosságban a nem kielégítő emésztés. Tudtam, hogy a béltisztítás megoldás lehet, csak azt nem, hogy is kell azt elkezdeni. Az interneten megkaptam a választ. A honlapon mindent elolvastam, megnéztem a szörnyű képeket is, aztán kicsit gondolkodtam, de végül hamar elszántam magam, és megrendeltem a Clean Inside rostot. Szedtem, ahogy írva volt és vártam. Kb. két hét múlva történt meg, amire vártam, Megtaláltam az első hosszú sötét képződményt a székletemben. Ekkor megnyugodtam, minden rendben lesz, valóban elindult a tisztulási folyamat, és ezt akartam. Talán különös, de a méregtelenítés pszichésen is nagyon jól hatott rám. Ráadásul fogytam is néhány kilót. Elhatároztam, hogy ezután minden évben megismételem a kúrát, hogy fenn tudjam tartani a jó közérzetet és remek hangulatot.

- Tamasi-Deli Liliána, Bélapátfalva, 2011-08-10

"Bármit ehettem, semmi nem okozott problémát"

Fénykép

Emésztési gondjaim voltak, az orvosok nem tudtak segíteni a problémámon. A Clean Inside Béltisztító Programból a rostot kezdtem el fogyasztani, és szinte rögtön jelentős változások történtek. Ahogy a lerakódások eltávoztak (kisebbek, mint amilyeneket a fényképeken láthattunk), kezdett minden a helyére kerülni. Utoljára tizenéves koromban volt olyan egészséges székletem, mint a kúra során. Nem kellett naponta többször is próbálkozni, ráadásul az az egy mindig sikeres volt, és nagyon könnyű.
A hasi diszkomfort is elmúlt, megszánt a hasfájás, hasmenés, és a kellemetlen teltségérzet, étvágytalanság. A két doboz rost, amit elfogyasztottam, megtette a hatását. Javult az étvágyam, már nem volt egy étel sem feketelistán, bármit ehettem, semmi nem okozott problémát.
Egyáltalán ne bántam meg, hogy belevágtam a kúrába, jó döntésnek bizonyult. Még anyagi szempontból is, hiszen a sok gyógyszer, amivel korábban mérgeztem magam, ma a múlté. Azoknak az ára mind megmaradt, és biztos vagyok benne, hogy az a nagyobb összeg, nem a Clean Inside rost ára. Aki nem hiszi, számoljon utána. 49 évesen újra úgy érzem magam, mint kamaszkoromban, ezért az érzésért semennyi pénz nem sok.

- Hartvég József, Komló, 2011-08-09