NaturalSwiss Logo

Natural Swiss vélemények | A felhasználók tapasztalatai


Üdvözlöm! Kata vagyok, a NaturalSwiss irodavezetője.

Ügyfélszolgálatos munkatársunkEz az oldal különbözik mindentől, amit idáig látott. Ez a kínos mellékhelyiségbeli történetek valóságshowja, amit nagy lelkesedéssel és büszkeséggel adnak elő. Minden egyes nap újabb és újabb, különböző életkörülményekkel és életkorral rendelkező emberek segítik elő sikertörténetükkel a Naturalswiss honlapot. Biztosítani szeretném Önt, hogy ezek a beszámolók semmilyen formában nem lettek megváltoztatva. Az összes e-mailt, levelet és fényképet önként küldték el nekünk. Ezeket a dokumentumokat eltároljuk, és harmadik fél által is ellenőrízve vannak. Meglehetősen jó oka van annak, hogy ilyen sokan szeretnék megosztani a saját történetüket. A Clean Inside® nemcsak hogy működik, hanem a ma kapható legjobb tisztító és méregtelenítő program. De ne nekem higgyen, csak olvassa el a lenti oldalakon található beszámolók egész hadát, és látogasson el ide rendszeresen, hogy mindig megismerhesse a legújabb történeteket.

Ha már Ön is kipróbálta termékünket, és meg szeretné osztani tapasztalatát velünk, ne habozzon! Ügyfélszolgálatos kolléganőnk készséggel várja jelentkezését az ugyfelszolgalat@naturalswiss.ch címen

Kérem a fogyasztói vélemények olvasásakor vegyék figyelembe, hogy a közjegyzői hitelesség érdekében a vásárlók által írt szövegek eredeti állapotában szerepelnek, így előfordulhat fogalmazási- és helyeírási hiba.

Gyógyító történetek


"Normális és rendszeres lett a székletem, újra könnyű és egészséges vagyok!"

Fénykép

Felnőtt lányommal együtt kezdtünk bele a kúrába. Különösebb gondunk nem volt, de úgy gondoltuk, csak hasznunkra válhat. Volt néhány aggodalmunk, hogy ehetetlen vagy ihatatlan lesz valamelyik összetevő, de mind alaptalannak bizonyult. Minden kifejezettem finom és kellemes volt. A lányom hamarabb érzékelte a pozitív hatásokat, én csak egy héttel a kúra megkezdése után. Elképedtem, mi mindent hordoztam magamban, és nagyon megkönnyebbültem, hogy már nem kell, mert már kívül van.
A kúra abszolút eredményes volt, normális és rendszeres lett a székletem, újra könnyű és egészséges vagyok! Néhány felesleges kilót sikerült leadnom, amiért semmi különöset nem kellett tennem. A lányom már nem érzett olyan gyakran fáradtságot, és az arcbőre is kitisztult, szép lett. Megállapodtunk, hogy évente megismételjük a kúrát, hiszen minimális befektetéssel kitűnő eredményeket érhetünk el. És semmiről sem kell lemondani. Nyugodt lélekkel ajánlom bárkinek, csak nyerni lehet vele!

- Kathi Ferencné Márta, Budapest, 2011-08-09

"Azonnal tudtam, hogy végre megtaláltam a nekem való szert!"

Fénykép

Nagyon sok úgynevezett csodaszert kipróbáltam, hogy rendbe tegyem az emésztésemet, de a vége mindig csalódás volt. Nem adtam fel a reményt, kerestem a nekem is megfelelő szert tovább, és ekkor találtam rá a Clean Inside rostra. Úgy döntöttem, kipróbálom, és nagyon megérte!
Mielőtt elkezdtem használni, mindennapos gondjaim voltak: haspuffadás, teltségérzet, sok gyomorsav. Ez persze együtt járt az általános rossz közérzettel, kedvetlenséggel. Hiába szedtem vitaminokat, táplálékkiegészítőket, azok sem voltak rám semmilyen hatással. Később jöttem rá, hogy a lerakódások a beleimben akadályozták a vitaminok és ásványi anyagok felszívódását, akár az ablakon is kidobhattam volna őket, ugyanannyit használtak volna akkor is. Ez is egy érv volt a méregtelenítés mellett. Hát megrendeltem a rostot.
Rögtön a második reggelen megvolt az eredmény. Ott volt a fajanszban, szinte „becsomagolva”, valami burokféleségben. Azonnal tudtam, hogy végre megtaláltam a nekem való szert! Csak azt sajnáltam, hogy nem előbb történt meg. De így is nagyon hálás vagyok.
Elmúlt az örökös fáradtság, levertség, jól alszom, reggel friss vagyok és kipihent, és megszűnt minden emésztéssel kapcsolatos bajom. Még úgy is, hogy az étrendemen semmit sem változtattam, ugyanis imádok jókat enni. De a rost teljesen beépült az étrendembe, el se tudom képzelni a reggelimet nélküle.
Aki egészségesebb szeretne lenni, használja bátran, nem fogja megbánni, ahogy én sem bántam meg.

- Bordás Zsolt, Miskolc, 2011-08-09

"A fent leírt összes bajom, kellemetlenségem, szépséghibám a kúra végére elmúlt."

Fénykép

40-es nő vagyok, és nagy jót tett velem a Clean Inside Béltisztító Programja. Ezt szeretném megosztani mindenkivel.
Nemrég szoktam le a dohányzásról, ezért keresgéltem a méregtelenítők között,. Valahogy nem volt az igazi, nem éreztem megkönnyebbülést. Amikor megtaláltam a NaturalSwiss oldalát és végigolvastam mindent, sőt a képeket is végignéztem, nagyon megdöbbentem. Ha ilyen borzasztó dolgok lehetnek a beleinkben, nem csoda, ha annyi betegség alakul ki. És mindez megelőzhető lenne a béltisztítással. Természetesen azonnal megrendeltem az első adagot, és mindenkit azzal traktáltam, tegye ezt ő is, mert ez borzalom, ami a beleinkben van stb.
Nekem különösebb bajom nem volt. Ha nem teszem le a cigit, sosem jutott volna eszembe a méregtelenítés. De akkor tényleg nem érzetem jól magam. Mindig szorulásos voltam, de a leszokás után ez fokozódott és állandósult. Néha nagyon megkínzott. Ráadásul hiába volt a sport a vékony alkat, nagy, kiálló hasam lett, ami fölöttébb zavart. Állandóan puffadtnak éreztem, fájt is néha, gyönge és erőtlen voltam. Sokszor vett elő a fejfájás, néha migrénes hatásfokkal. A bőröm teljesen kiszáradt, szinte cserepes volt, hiába a sok hidratáló krém. Gyakorlatilag az egész testemen feszült, érdes volt, csúnya is és kellemetlen is. És én nagyon rosszul érzetem magam benne. Nem tudom, hogy ez mire volt visszavezethető, csak azt, hogy semmiképpen sem lehet az egészség jele, és hogy nagyon szeretnék megszabadulni tőle.
Én is végigmentem mindazokon a változásokon, amit itt sokat olvashatnak, ezt nem részletezem. De azt mindenképpen szeretném kijelenteni, hogy a fent leírt összes bajom, kellemetlenségem, szépséghibám a kúra végére elmúlt. Végre újra jól érzem magam a bársonyos bőrömben! Mindenkinek szívből ajánlom, nemcsak az egészsége, de a szépsége megőrzéséhez és visszaszerzéséhez egyaránt.

- Petrák Annabela, Budapest, 2011-08-04