NaturalSwiss Logo

Natural Swiss vélemények | A felhasználók tapasztalatai


Üdvözlöm! Kata vagyok, a NaturalSwiss irodavezetője.

Ügyfélszolgálatos munkatársunkEz az oldal különbözik mindentől, amit idáig látott. Ez a kínos mellékhelyiségbeli történetek valóságshowja, amit nagy lelkesedéssel és büszkeséggel adnak elő. Minden egyes nap újabb és újabb, különböző életkörülményekkel és életkorral rendelkező emberek segítik elő sikertörténetükkel a Naturalswiss honlapot. Biztosítani szeretném Önt, hogy ezek a beszámolók semmilyen formában nem lettek megváltoztatva. Az összes e-mailt, levelet és fényképet önként küldték el nekünk. Ezeket a dokumentumokat eltároljuk, és harmadik fél által is ellenőrízve vannak. Meglehetősen jó oka van annak, hogy ilyen sokan szeretnék megosztani a saját történetüket. A Clean Inside® nemcsak hogy működik, hanem a ma kapható legjobb tisztító és méregtelenítő program. De ne nekem higgyen, csak olvassa el a lenti oldalakon található beszámolók egész hadát, és látogasson el ide rendszeresen, hogy mindig megismerhesse a legújabb történeteket.

Ha már Ön is kipróbálta termékünket, és meg szeretné osztani tapasztalatát velünk, ne habozzon! Ügyfélszolgálatos kolléganőnk készséggel várja jelentkezését az ugyfelszolgalat@naturalswiss.ch címen

Kérem a fogyasztói vélemények olvasásakor vegyék figyelembe, hogy a közjegyzői hitelesség érdekében a vásárlók által írt szövegek eredeti állapotában szerepelnek, így előfordulhat fogalmazási- és helyeírási hiba.

Gyógyító történetek


"A fent leírt összes bajom, kellemetlenségem, szépséghibám a kúra végére elmúlt."

Fénykép

40-es nő vagyok, és nagy jót tett velem a Clean Inside Béltisztító Programja. Ezt szeretném megosztani mindenkivel.
Nemrég szoktam le a dohányzásról, ezért keresgéltem a méregtelenítők között,. Valahogy nem volt az igazi, nem éreztem megkönnyebbülést. Amikor megtaláltam a NaturalSwiss oldalát és végigolvastam mindent, sőt a képeket is végignéztem, nagyon megdöbbentem. Ha ilyen borzasztó dolgok lehetnek a beleinkben, nem csoda, ha annyi betegség alakul ki. És mindez megelőzhető lenne a béltisztítással. Természetesen azonnal megrendeltem az első adagot, és mindenkit azzal traktáltam, tegye ezt ő is, mert ez borzalom, ami a beleinkben van stb.
Nekem különösebb bajom nem volt. Ha nem teszem le a cigit, sosem jutott volna eszembe a méregtelenítés. De akkor tényleg nem érzetem jól magam. Mindig szorulásos voltam, de a leszokás után ez fokozódott és állandósult. Néha nagyon megkínzott. Ráadásul hiába volt a sport a vékony alkat, nagy, kiálló hasam lett, ami fölöttébb zavart. Állandóan puffadtnak éreztem, fájt is néha, gyönge és erőtlen voltam. Sokszor vett elő a fejfájás, néha migrénes hatásfokkal. A bőröm teljesen kiszáradt, szinte cserepes volt, hiába a sok hidratáló krém. Gyakorlatilag az egész testemen feszült, érdes volt, csúnya is és kellemetlen is. És én nagyon rosszul érzetem magam benne. Nem tudom, hogy ez mire volt visszavezethető, csak azt, hogy semmiképpen sem lehet az egészség jele, és hogy nagyon szeretnék megszabadulni tőle.
Én is végigmentem mindazokon a változásokon, amit itt sokat olvashatnak, ezt nem részletezem. De azt mindenképpen szeretném kijelenteni, hogy a fent leírt összes bajom, kellemetlenségem, szépséghibám a kúra végére elmúlt. Végre újra jól érzem magam a bársonyos bőrömben! Mindenkinek szívből ajánlom, nemcsak az egészsége, de a szépsége megőrzéséhez és visszaszerzéséhez egyaránt.

- Petrák Annabela, Budapest, 2011-08-04

"Minden bajom elmúlt, sokkal fittebbnek, erősebbnek és egészségesebbnek érzem magam!"

Fénykép

Állandó gyomorpanaszaim és a bőrömön keletkezett piros foltok miatt fordultam természetgyógyászhoz. A panaszok leginkább hasfájás formájában jelentkeztek, a foltok pedig a karomon, nyakamon, és nem akartak múlni. A természetgyógyász szerint mindkét tünet a lerakódásokra vezethető vissza. A salak szívódik vissza a szervezetembe a bélfalon keresztül, és ezt csak béltisztítással lehet megoldani. Három hónapos béltisztítótó kúrát javasolt.
Röviden: Minden bajom elmúlt, sokkal fittebbnek, erősebbnek és egészségesebbnek érzem magam! Bővebben: A Clean Inside béltisztító programja rendkívül finoman, kíméletesen tisztította meg a belsőmet. Nem voltak sem kínzó görcsök, sem heves hasmenés. A rostok eleinte puffasztottak kicsit, de aztán hozzászokott a szervezetem, és már nem okozott kellemetlenséget. Ez pedig igazán semmiség ahhoz képest, mennyi előnyöm származott a használatából. Hamar szűnni kezdtek a hasfájások, teljesen rendeződött az emésztésem, és a foltjaim is lassacskán eltűntek a három hónap alatt. De nagyon fontos a sok plusz energia is, amit kaptam.
El is határoztam, ezután nem engedem idáig fajulni a dolgokat, hanem rendszeresen méregtelenítek. Évente egy hónap talán elég lesz, hogy szinten tudjam tartani az állapotom. A kúrát mindenkinek javaslom, bajokra és bajok nélkül is nagyot jót tesz!

- Horváth Csilla, Tolna, 2011-07-29

"Komoly változások mentek végbe a testemben."

Fénykép

31 éves egészséges, fiatal nő vagyok. Mindig is odafigyeltem az egészségemre, kerestem olyan termékeket, amelyek segítenek megőrizni a kondíciómat és megelőzni a betegségeket, meg leadni egy pár kilót. Így jutottam el a NaturalSwiss honlapjára, és mivel a méregtelenítést rendkívül fontosnak tartom, hiszen ez mindennek az alapja, hamar elhatároztam, hogy kipróbálom a programot. Együtt a Clean Inside és a ToxiClean programot.
Kb. másfél éve kezdtem a kúrát, és komoly változások mentek végbe a testemben. Gusztustalan dolgok távoztak a szervezetemből, erről legyen elég ennyi. Nagyon jó érzés volt arra gondolni, hogy belül is megtisztultam, sokéves salak és nem is tudom, micsoda – mind eltűnt belőlem, megszabadultam tőle.
Sikerült elérnem a fogyást is, de ez egyáltalán nem okozott semmi nehézséget. Minden könnyen ment. Ráadásul sokkal szebb lett a bőröm, nemcsak az arcomon, de a narancsbőr is elhalványult a combomon, a hajam dúsabb lett, a körmöm is megerősödött, általánosságban elmondhatom, hogy jobban nézek ki, mint a kúra előtt. Éjszakánként úgy aludtam, mint a tej, és ez a hangulatomra, vitalitásomra is nagyon jó hatással volt.
Ami nagyon meglepett, hogy egyre kevésbé kívántam azokat az ételeket, amelyekről tudtam, hogy nem részei az egészséges étrendnek. Már-már undorodtam a hústól, de nem ittam se alkoholt, se kávét, és az édességekről is nagyon könnyen lemondtam. A méregtelenítés során a szervezetem csupa egészséges ételt és italt kívánt.
Most végzem a kúrát második alkalommal, és még mindig okoz meglepetéseket a Clean Inside Béltisztító és a ToxiClean program. Energikus vagyok, tele életkedvvel, és abszolút egészségesnek érzem magam. Szeretném, ha ez az állapot meg is maradna, ezért elhatároztam, hogy a kúrát minden évben megismételem.
A kollégáim is látták rajtam a változásokat, páran szintén elvégezték azóta a kúrát, és ők is nagyon elégedettek. A nevükben is köszönöm, és ajánlom mindenkinek a termékeket. Hiszen a jó közérzet mindenkinek jár!

- Anita, Kópháza, 2011-07-27