NaturalSwiss Logo

Natural Swiss vélemények | A felhasználók tapasztalatai


Üdvözlöm! Kata vagyok, a NaturalSwiss irodavezetője.

Ügyfélszolgálatos munkatársunkEz az oldal különbözik mindentől, amit idáig látott. Ez a kínos mellékhelyiségbeli történetek valóságshowja, amit nagy lelkesedéssel és büszkeséggel adnak elő. Minden egyes nap újabb és újabb, különböző életkörülményekkel és életkorral rendelkező emberek segítik elő sikertörténetükkel a Naturalswiss honlapot. Biztosítani szeretném Önt, hogy ezek a beszámolók semmilyen formában nem lettek megváltoztatva. Az összes e-mailt, levelet és fényképet önként küldték el nekünk. Ezeket a dokumentumokat eltároljuk, és harmadik fél által is ellenőrízve vannak. Meglehetősen jó oka van annak, hogy ilyen sokan szeretnék megosztani a saját történetüket. A Clean Inside® nemcsak hogy működik, hanem a ma kapható legjobb tisztító és méregtelenítő program. De ne nekem higgyen, csak olvassa el a lenti oldalakon található beszámolók egész hadát, és látogasson el ide rendszeresen, hogy mindig megismerhesse a legújabb történeteket.

Ha már Ön is kipróbálta termékünket, és meg szeretné osztani tapasztalatát velünk, ne habozzon! Ügyfélszolgálatos kolléganőnk készséggel várja jelentkezését az ugyfelszolgalat@naturalswiss.ch címen

Kérem a fogyasztói vélemények olvasásakor vegyék figyelembe, hogy a közjegyzői hitelesség érdekében a vásárlók által írt szövegek eredeti állapotában szerepelnek, így előfordulhat fogalmazási- és helyeírási hiba.

Gyógyító történetek


"Alapvetően más minőségű lett az életem"

Fénykép

59 évesen két éve nyugdíjas vagyok. Mindig ülőmunkám volt, csak az a kevés séta maradt, amit a lakás és a munkahely között tettem. Mostanra már az sem. Ez az életmód nem tett jót az emésztésemnek, gyomorműködésemnek. Lányom is küzd hasonló gondokkal, és próbálkozik mindenféle kúrákkal, méregtelenítéssel, emésztésjavítóval, de nem mondhatom, hogy meggyőztek a sikerei. Mígnem egyszer egészen megváltozott, és ez nagyon jó irányú változás volt. Karcsúbb lett, energikusabb, és mindig mosolygott. Ez engem is érdekelt, hogy csinálta.
A Clean Inside Program állt a dolog hátterében, és ehhez a kísérlethez én is szívesen csatlakoztam. Ahogy meghozta az első csomagot, hamarosan alapvetően más minőségű lett az életem. Szemérmes vagyok ilyen dolgokban, mint a legtöbb férfi, nem részletezem a folyamatot, az eredmény magáért beszél. Megszűnt minden gyomorpanaszom, bármit ehetek, amiről korábban le kellett mondanom, és közben mégis fogytam nyolc kilót. Mert az emésztésem teljesen helyreállt, a székelés pedig rendszeressé vált, és lényegesen könnyebbé. Az éjszakáim is nyugodtak, remekül alszom. Egészen új életre keltem, végtelenül megkönnyebbültem, és ez nagy-nagy örömmel tölt el. Az Önök termékének hívévé váltam.

- Pintér János, Zalaegerszeg, 2011-07-11

"A Clean Inside Program után sokkal energikusabbnak érzem magam!"

Fénykép

Bevallom, nehezen szántam rá magam a rendelésre, mert nekem kicsit magas volt a béltisztító csomag ára, de amikor végre elszántam magam, és végigcsináltam a kúrát, nem bántam meg. Egyik legjobb döntésem volt!
Nagyon rám fért már egy alapos méregtelenítés. Utólag csak azt sajnáltam, hogy nem előbb vágtam bele. Sok-sok kellemetlenségtől megkímélhettem volna magam. De már így alakult. Nekem is, mint oly sokaknak, akik a honlapon megírták történetüket, rendszeres fejfájásaim voltak, állandóan fáradt, erőtlen voltam. A Clean Inside Program után sokkal energikusabbnak érzem magam! Ráadásul sikerült leadnom néhány kilót, a hasam egészen lelapult, és ez az amúgy hanyatló önbizalmamnak is jót tett. A kúra is megtartottam azt a szokást, hogy legalább 2-3 liter vizet igyak, viszont szinte teljesen leszoktam a kávéról. Egyszerűen nincs rá szükségem. Különösebb erőfeszítés nélkül egészségesebben étkezem, már nem kívánom annyira az édességet, elmaradtak az esti nassolások, ne érzek semmiféle kényszert, hogy valamit enni kell.
A végén nagyon örültem, mert a NaturalSwiss béltisztító programja igazán megérte az árát, nagyon jól jártam vele. Az egészség fontos, megóvására nem szabad sajnálni a pénzt, ezt megtanultam.

- Bagics Adrienn, Celldömölk, 2011-07-08

"A Slim Tea nemcsak az emésztésemre volt jó hatással, hanem az éjszakai pihenésemre is. Reggel megújultam ébredtem!"

Fénykép

Amióta az eszemet tudom, szorulásos voltam. Aki megtapasztalta már, az tudja, mennyi kínnal, kellemetlenséggel jár ez. Hashajtókat szedtem, de persze az csak fokozta a bajt. Ha nem szedtem, képtelen voltam magamtól üríteni, az emésztésem és a beleim annyira lelassultak. Más megoldást kellett találni, bár a sok küszködés után nem voltam túl bizakodó. De vesztenivalóm sem volt. Így aztán, amikor egy ismerősöm említette a Clean Inside Programot, hamar elhatározásra jutottam, hogy ki kell próbálnom. Sok beszámolót olvastam, mindegyik a program csodás hatásáról szólt, és is reménykedve vártam, hogy javulás áll be az állapotomban. Már jóval túl voltam az egy hónapos használaton, amikor észrevettem, hogy teljesen normális a székletem, ráadásul naponta ismétlődik. A korábbi szinte állandó hasfájás is megszűnt. Mindezt a Slim Tea hatásának tudtam be. És nemcsak hogy megszűnt a székrekedés, és minden reggel a mellékhelyiségben kezdtem a napot, de ráadásul fogytam is 4,5 kilót! Erre legmerészebb álmaimban sem gondoltam.
De a Slim Tea nemcsak az emésztésemre volt jó hatással, hanem az éjszakai pihenésemre is. Reggel megújultam ébredtem!
A kúra megtanított, hogy mennyire fontos a helyes táplálkozás. Igyekszem sokkal több rostot fogyasztani, és sokkal több vizet inni, mint korábban. A Slim teával együtt ezek a változtatások meghozták az eredményüket, segítségükkel végre megszabadultam a korábbi gondjaimtól. És ez igazi hosszú távú megoldás.

- Turanitz Mária, Velence, 2011-07-05