NaturalSwiss Logo

Natural Swiss vélemények | A felhasználók tapasztalatai


Üdvözlöm! Kata vagyok, a NaturalSwiss irodavezetője.

Ügyfélszolgálatos munkatársunkEz az oldal különbözik mindentől, amit idáig látott. Ez a kínos mellékhelyiségbeli történetek valóságshowja, amit nagy lelkesedéssel és büszkeséggel adnak elő. Minden egyes nap újabb és újabb, különböző életkörülményekkel és életkorral rendelkező emberek segítik elő sikertörténetükkel a Naturalswiss honlapot. Biztosítani szeretném Önt, hogy ezek a beszámolók semmilyen formában nem lettek megváltoztatva. Az összes e-mailt, levelet és fényképet önként küldték el nekünk. Ezeket a dokumentumokat eltároljuk, és harmadik fél által is ellenőrízve vannak. Meglehetősen jó oka van annak, hogy ilyen sokan szeretnék megosztani a saját történetüket. A Clean Inside® nemcsak hogy működik, hanem a ma kapható legjobb tisztító és méregtelenítő program. De ne nekem higgyen, csak olvassa el a lenti oldalakon található beszámolók egész hadát, és látogasson el ide rendszeresen, hogy mindig megismerhesse a legújabb történeteket.

Ha már Ön is kipróbálta termékünket, és meg szeretné osztani tapasztalatát velünk, ne habozzon! Ügyfélszolgálatos kolléganőnk készséggel várja jelentkezését az ugyfelszolgalat@naturalswiss.ch címen

Kérem a fogyasztói vélemények olvasásakor vegyék figyelembe, hogy a közjegyzői hitelesség érdekében a vásárlók által írt szövegek eredeti állapotában szerepelnek, így előfordulhat fogalmazási- és helyeírási hiba.

Gyógyító történetek


"Ezt mindenkinek ki kell próbálnia! Nekem nagyon jó tapasztalataim vannak, jó szívvel ajánlom mindenkinek."

Fénykép

Csak megköszönni tudom.
Évente egyszer végigcsinálom a teljes programot, már három éve, és mindig mintha újjászületnék! El sem tudom képzelni az életem és az egészségem a Clean Iside Béltisztító Program nélkül.
Hihetetlen, hogy egy év alatt is mennyi minden gyűlik fel a beleimben, sok olyasmi, aminek nem szabadna, hanem el kellene tűnnie a szervezetemből. Pedig odafigyelek az egészséges étrendre. Mégis távoznak belőlem élősködők is (bár az attól is lehet, hogy van egy cicám).
Az biztos, hogy már az első alkalommal, amikor elvégeztem a tisztítást, megfogadtam, hogy eztán minden évben megismétlem. Elképesztő mennyiségű lerakódás távozott, igazi nagytakarítás volt.
Később már kevesebb, de mindig megkönnyebbülök, valahányszor elvégzem a kúrát. Eldöntöttem, hogy a rost fogyasztását abba sem hagyom, folyamatosan fogom szedni, mert sokkal jobban érzem magam tőle. A kúra alatt valóban az történik, hogy amit megeszem, az el is távozik, persze csak mennyiségileg, mert a hasznosítható anyagok közben felszívódnak. A kúra után viszont jóval kevesebb megy ki, vagyis egy rész bennem marad. Pedig ahogy utánaolvastam, az a normális és egészséges állapot, ami a kúra alatt történik velem. Én igazán mindent elkövetek, egészségesen eszem, mozgok is, mégis ez a helyzet. De a rost segít, és ráadásul mindezt lazán, könnyedén. Egészségesnek érzem magam, lapos a hasam, eltűnik minden emésztéssel kapcsolatos gondom, és szeretném, ha ez az állapot meg is maradna, amíg csak élek.
Végtelenül hálás vagyok azoknak, akik kitalálták ezt a programot, előállították ezeket a termékeket. Biztos vagyok benne, hogy nemcsak nekem használ, de bárki, aki hasonló problémákkal küzd, csak jól járhat vele. Ezt mindenkinek ki kell próbálnia! Nekem nagyon jó tapasztalataim vannak, jó szívvel ajánlom mindenkinek.
Életem egyik legjobb döntése volt, hogy három évvel ezelőtt megrendeltem a teljes programot, és biztos, hogy amíg élek – és a termék is kapható lesz –, használni fogom.

- Dénes Bernadett, Budapest, 2011-07-16

"Alapvetően más minőségű lett az életem"

Fénykép

59 évesen két éve nyugdíjas vagyok. Mindig ülőmunkám volt, csak az a kevés séta maradt, amit a lakás és a munkahely között tettem. Mostanra már az sem. Ez az életmód nem tett jót az emésztésemnek, gyomorműködésemnek. Lányom is küzd hasonló gondokkal, és próbálkozik mindenféle kúrákkal, méregtelenítéssel, emésztésjavítóval, de nem mondhatom, hogy meggyőztek a sikerei. Mígnem egyszer egészen megváltozott, és ez nagyon jó irányú változás volt. Karcsúbb lett, energikusabb, és mindig mosolygott. Ez engem is érdekelt, hogy csinálta.
A Clean Inside Program állt a dolog hátterében, és ehhez a kísérlethez én is szívesen csatlakoztam. Ahogy meghozta az első csomagot, hamarosan alapvetően más minőségű lett az életem. Szemérmes vagyok ilyen dolgokban, mint a legtöbb férfi, nem részletezem a folyamatot, az eredmény magáért beszél. Megszűnt minden gyomorpanaszom, bármit ehetek, amiről korábban le kellett mondanom, és közben mégis fogytam nyolc kilót. Mert az emésztésem teljesen helyreállt, a székelés pedig rendszeressé vált, és lényegesen könnyebbé. Az éjszakáim is nyugodtak, remekül alszom. Egészen új életre keltem, végtelenül megkönnyebbültem, és ez nagy-nagy örömmel tölt el. Az Önök termékének hívévé váltam.

- Pintér János, Zalaegerszeg, 2011-07-11

"A Clean Inside Program után sokkal energikusabbnak érzem magam!"

Fénykép

Bevallom, nehezen szántam rá magam a rendelésre, mert nekem kicsit magas volt a béltisztító csomag ára, de amikor végre elszántam magam, és végigcsináltam a kúrát, nem bántam meg. Egyik legjobb döntésem volt!
Nagyon rám fért már egy alapos méregtelenítés. Utólag csak azt sajnáltam, hogy nem előbb vágtam bele. Sok-sok kellemetlenségtől megkímélhettem volna magam. De már így alakult. Nekem is, mint oly sokaknak, akik a honlapon megírták történetüket, rendszeres fejfájásaim voltak, állandóan fáradt, erőtlen voltam. A Clean Inside Program után sokkal energikusabbnak érzem magam! Ráadásul sikerült leadnom néhány kilót, a hasam egészen lelapult, és ez az amúgy hanyatló önbizalmamnak is jót tett. A kúra is megtartottam azt a szokást, hogy legalább 2-3 liter vizet igyak, viszont szinte teljesen leszoktam a kávéról. Egyszerűen nincs rá szükségem. Különösebb erőfeszítés nélkül egészségesebben étkezem, már nem kívánom annyira az édességet, elmaradtak az esti nassolások, ne érzek semmiféle kényszert, hogy valamit enni kell.
A végén nagyon örültem, mert a NaturalSwiss béltisztító programja igazán megérte az árát, nagyon jól jártam vele. Az egészség fontos, megóvására nem szabad sajnálni a pénzt, ezt megtanultam.

- Bagics Adrienn, Celldömölk, 2011-07-08