NaturalSwiss Logo

Natural Swiss vélemények | A felhasználók tapasztalatai


Üdvözlöm! Kata vagyok, a NaturalSwiss irodavezetője.

Ügyfélszolgálatos munkatársunkEz az oldal különbözik mindentől, amit idáig látott. Ez a kínos mellékhelyiségbeli történetek valóságshowja, amit nagy lelkesedéssel és büszkeséggel adnak elő. Minden egyes nap újabb és újabb, különböző életkörülményekkel és életkorral rendelkező emberek segítik elő sikertörténetükkel a Naturalswiss honlapot. Biztosítani szeretném Önt, hogy ezek a beszámolók semmilyen formában nem lettek megváltoztatva. Az összes e-mailt, levelet és fényképet önként küldték el nekünk. Ezeket a dokumentumokat eltároljuk, és harmadik fél által is ellenőrízve vannak. Meglehetősen jó oka van annak, hogy ilyen sokan szeretnék megosztani a saját történetüket. A Clean Inside® nemcsak hogy működik, hanem a ma kapható legjobb tisztító és méregtelenítő program. De ne nekem higgyen, csak olvassa el a lenti oldalakon található beszámolók egész hadát, és látogasson el ide rendszeresen, hogy mindig megismerhesse a legújabb történeteket.

Ha már Ön is kipróbálta termékünket, és meg szeretné osztani tapasztalatát velünk, ne habozzon! Ügyfélszolgálatos kolléganőnk készséggel várja jelentkezését az ugyfelszolgalat@naturalswiss.ch címen

Kérem a fogyasztói vélemények olvasásakor vegyék figyelembe, hogy a közjegyzői hitelesség érdekében a vásárlók által írt szövegek eredeti állapotában szerepelnek, így előfordulhat fogalmazási- és helyeírási hiba.

Gyógyító történetek


"Ezután évente meg fogom ismételni a programot."

Fénykép

Nem volt különösebb problémám a súlyommal, de a Clean Inside Program használatával megszabadultam 3 kilótól. Pont attól a háromtól, amelyik miatt nem fértem bele a régi farmeromba, és sok kedvenc ruhámat nem hordtam, mert szűknek éreztem. A combomról, fenekemről, hasamról, karomról tűnt el a felesleg, ráadásul könnyedén, nem izzasztó edzések árán. Inkább centiméterekben volt mérhető a változás.
De ráadásul sokkal jobb lett a kedvem, energikusabb lettem, jobban éreztem magam a bőrömben. Megszűntek a kínzó fejfájásaim, és hála a rostnak meg a sok víznek, nem voltam folyton éhes sem. Csupa jó történt velem.
Sajnos ülőmunkát végzek, napjaim nem éppen stresszmentesek, és hiába próbálom levezetni a feszültségeket hetente kétszer az edzőteremben, ez nem elég. Csak arra volt elég, hogy nagyjából karban tartsam magam, de a Clean Inside béltisztító abban is segített, hogy javítsak a kondimon. Pedig a kúra ideje alatt is volt részem bőséges családi ebédekben, vacsorákban, ahol illett végigenni a menüt, de a Clean Inside segítségével ez sem okozott problémát. Az külön szerencse, hogy nem kell minden jót megvonnom magamtól, mert a kúra anélkül is éppen elég hatékony. Az egyetlen fontos kitétel, hogy sok folyadékot kell fogyasztani, de az meg amúgy is szükséges. Az is nagyon jó érzés, hogy sokan megdicsérnek, amiért jól nézek ki, sokat mosolygok. Persze elárultam nekik a „titkot”, és sokan közülük ki is próbálták. 
Ezután évente meg fogom ismételni a programot. Engem teljesen meggyőzött, csak jó tapasztalataim voltak. És a Clean Inside Program nem pótolható semmi mással, az alapanyagai talán egyenként is beszerezhetők, de itt megvan minden együtt a megfelelő adagolásban, ráadásul minAttól sem kell félni, hogy bármilyen kellemetlenségeket okoz a szedése (a hasmenésre gondolok), ugyanis éppen ellenkezőleg, minden könnyen, kíméletesen történik.denféle szükségtelen adalék nélkül.

- Péli Beáta, Budapest, 2011-05-27

"Rögtön az első napon hihetetlen dolog történt: végre tudtam enni!"

Fénykép

Több éve kezdődtek a problémáim, hosszas és kellemetlen vizsgálatok után hét éve jutottunk el a diagnózishoz – irritábilis bélszindróma, reflux és hiatus hernia –, a kezelések hatására azonban lényeges változás nem történt az állapotomban. Hasmenés, görcsös fájdalom, diéta, gyógyszerek. Talán a savtúltengés enyhült valamit, de más javulás nem nagyon volt, el is hagytam a gyógyszereket, nem volt értelme szedni őket.
Már korábban is hallottam a NaturalSwiss béltisztítójáról, de nem hamarkodtam el. Csak akkor rendeltem meg, amikor már végképp tarthatatlanná vált az állapotom, és sehonnan máshonnan nem várhattam segítséget. Idén tavasszal már alig tudtam enni, mintha a lenyelt falatok megálltak volna a gyomorszájamnál. Teljesen formátlan, torz lettem, és nagyon megijedtem. Ekkor rendeltem meg a Clean Inside rostot a programból, ezt még a háziorvosom is támogatta, bár a konkrét terméket nem ismerte.
Rögtön az első napon hihetetlen dolog történt: végre tudtam enni! Végig éreztem, ahogy a falatok haladnak a tápcsatornában, nem akadnak el, nem állnak meg a gyomorszájnál. Fantasztikus érzés volt! Aztán jöttek a további sikerek! Először ugyan voltak kellemetlen reakciók, émelygés, fejfájás, de gyorsan elmúltak. Néhány helyen bőrirritáció lépett fel, de ezek is nagyon gyorsan és kezelés nélkül megszűntek. Nehezen ment, hogy elfogyasszam az előírt folyadékmennyiséget, de sikerült. Gyümölcslevet használtam, abban kevertem el a rostot. A kávét viszont nem nagyon kívántam, nem is fogyasztottam. És nagyon örültem, hogy a migrének is megritkultak, majd teljesen elmaradtak. A székletemben nem tapasztaltam különleges alakzatokat, de én csak a rostot szedtem, a parazitaölőt nem. Pedig szükség lenne rá, érzem. Történt a családunkban egy ilyen eset, amikor egy élősködő betegítette meg az egyik rokonomat. Senki nem tudta, mi a baja, pedig több kórházban is megfordult, alaposan kivizsgálták, de nem jutottak eredményre. Végül egy orvos azt állapította meg, hogy valamilyen parazita van a szervezetében, az okozza a súlyos tüneteket. Ekkor végre megkapta a megfelelő kezelést. Nem is értem, miért csak a házi kedvenceket kell féregteleníteni, miért nem írják elő az embereknek is? Hiszen a béltisztítás nem káros, akkor is csak előnyünkre válik, ha éppen nincsenek paraziták a szervezetünkben.
Visszatérve a saját történetemhez, még egy pozitív tapasztalatom volt. Ugyan nem vagyok túlsúlyos, de fogytam egy keveset, szerencsére éppen onnan, ahonnan kellett: a derekamról tűnt el az úszógumi, laposabb lett a hasam.
Már ez is nagy eredmény, azt hiszem, de mindenképpen szükségem van egy alaposabb tisztításra, hogy megszabaduljak a méreganyagoktól és az esetleges élősködőktől. Mindenképpen folytatni fogom a kúrát. Az IBS-eseknek pedig azt üzenem, ne késlekedjenek, sok gyötrelmet megspórolhatnak maguknak, ha a Clean Inside béltisztító programot használják.

- K. Ágnes, Miskolc, 2011-05-27

"A ToxiClean Program elősegítette a betegségemből való meggyógyulást is."

Fénykép

Meglévő betegségem mellékhatásaiként jelentkeztek az emésztőrendszeri zavarok. Próbáltam legalább ezektől megszabadulni, így több mint egy évvel ezelőtt elhatároztam, hogy kipróbálom a NaturalSwiss Méregtelenítő Programját. Nagyon hamar elkezdett hatni, és minden emésztési zavarom megszűnt, egyre jobban éreztem magam. A ToxiClean Program elősegítette a betegségemből való meggyógyulást is. Az immunrendszerem is megerősödött. Annyira jót tett nekem, hogy azóta már meg is ismételtem a kúrát. Csak jót tudok rá mondani, és minden gyógyulni vágyónak szívből ajánlom.

- Nagy Kálmán, Fehérgyarmat, 2011-05-26