NaturalSwiss Logo

Natural Swiss vélemények | A felhasználók tapasztalatai


Üdvözlöm! Kata vagyok, a NaturalSwiss irodavezetője.

Ügyfélszolgálatos munkatársunkEz az oldal különbözik mindentől, amit idáig látott. Ez a kínos mellékhelyiségbeli történetek valóságshowja, amit nagy lelkesedéssel és büszkeséggel adnak elő. Minden egyes nap újabb és újabb, különböző életkörülményekkel és életkorral rendelkező emberek segítik elő sikertörténetükkel a Naturalswiss honlapot. Biztosítani szeretném Önt, hogy ezek a beszámolók semmilyen formában nem lettek megváltoztatva. Az összes e-mailt, levelet és fényképet önként küldték el nekünk. Ezeket a dokumentumokat eltároljuk, és harmadik fél által is ellenőrízve vannak. Meglehetősen jó oka van annak, hogy ilyen sokan szeretnék megosztani a saját történetüket. A Clean Inside® nemcsak hogy működik, hanem a ma kapható legjobb tisztító és méregtelenítő program. De ne nekem higgyen, csak olvassa el a lenti oldalakon található beszámolók egész hadát, és látogasson el ide rendszeresen, hogy mindig megismerhesse a legújabb történeteket.

Ha már Ön is kipróbálta termékünket, és meg szeretné osztani tapasztalatát velünk, ne habozzon! Ügyfélszolgálatos kolléganőnk készséggel várja jelentkezését az ugyfelszolgalat@naturalswiss.ch címen

Kérem a fogyasztói vélemények olvasásakor vegyék figyelembe, hogy a közjegyzői hitelesség érdekében a vásárlók által írt szövegek eredeti állapotában szerepelnek, így előfordulhat fogalmazási- és helyeírási hiba.

Gyógyító történetek


"A ToxiClean Program elősegítette a betegségemből való meggyógyulást is."

Fénykép

Meglévő betegségem mellékhatásaiként jelentkeztek az emésztőrendszeri zavarok. Próbáltam legalább ezektől megszabadulni, így több mint egy évvel ezelőtt elhatároztam, hogy kipróbálom a NaturalSwiss Méregtelenítő Programját. Nagyon hamar elkezdett hatni, és minden emésztési zavarom megszűnt, egyre jobban éreztem magam. A ToxiClean Program elősegítette a betegségemből való meggyógyulást is. Az immunrendszerem is megerősödött. Annyira jót tett nekem, hogy azóta már meg is ismételtem a kúrát. Csak jót tudok rá mondani, és minden gyógyulni vágyónak szívből ajánlom.

- Nagy Kálmán, Fehérgyarmat, 2011-05-26

"Mintha teljes belső felújításon estem volna át, olyan érzés."

Fénykép

Negyven felé járva férjemmel úgy gondoltuk, ideje lenne egy tisztítókúrának. Már elkezdődtek a bajok, jobb lenne megelőzni, mielőtt komolyra fordulnak. Állandó teltség, haspuffadás, néha hasmenés, ezek voltak a jellemző tünetek. Most járunk a második hónap felénél, de máris arról számolhatok be, hogy ezek a tünetek megszűntek. Még a férjem makacs aranyér betegsége is elmúlt. Leadtunk néhány kilót, laposabb lett a hasunk, egy-két furcsa képződmény eltávozott belőlünk is. Mintha teljes belső felújításon estem volna át, olyan érzés. Nagy-nagy megkönnyebbülés. Tényleg nagyon hatékony, ugyanakkor kíméletes a Clean Inside Programja, nagyon jó választás volt, és bátran, jó szívvel ajánlom bárkinek.

- Pintérné Gellén Krisztina, Dunakeszi, 2011-05-21

"Utólag jöttem rá, a Clean Inside Program alkalmazása után, mennyire más az élet, ha egészséges az emésztés, ha kiegyensúlyozott a táplálkozás."

Fénykép

Ahogy olyan sokan, én is emésztési problémákkal küzdöttem: szorulás, puffadás. Tudtam, hogy a tüneti kezelés nem elég, valami más megoldás kell, de nem tudtam, hol kezdjem. Az internet, mint annyi mindenben, ebben is segített. 2011-ben találtam meg a Clean Inside Programot, és nem sokáig hezitáltam, megrendeltem. Szinte azonnal éreztem a kedvező hatásokat. Elsőként elmaradtak a migrénjeim és a krónikus hasfájásom, gyakorlatilag a kúra első felében. A puffadás makacsabb volt, ebben a Swiss Probiotix segített, amit a Clean Inside Béltisztító Program mellett kezdtem el alkalmazni. Három kapszulát szedtem naponta, és már az első hónap után érezhető volt a javulás.
Ma már csak azt bánom, hogy nem előbb kezdetem el a kúrát, hogy nem előbb végeztem el a tisztítást. Sok kellemetlen élményt megspórolhattam volna magamnak. Mert utólag jöttem rá, a Clean Inside Program alkalmazása után, mennyire más az élet, ha egészséges az emésztés, ha kiegyensúlyozott a táplálkozás. Most már tudatosan törekszem, hogy normálisan étkezzek, hogy elegendő mennyiségű folyadékot igyak. És hogy a kúra alatt elért állapotot fenn tudjam tartani, továbbra is szedem a probiotikumot. Minden harmadik hónapban szedem, mint egy táplálékkiegészítőt.

- Körmendi Katalin, Budapest, 2011-05-20