NaturalSwiss Logo

Natural Swiss vélemények | A felhasználók tapasztalatai


Üdvözlöm! Kata vagyok, a NaturalSwiss irodavezetője.

Ügyfélszolgálatos munkatársunkEz az oldal különbözik mindentől, amit idáig látott. Ez a kínos mellékhelyiségbeli történetek valóságshowja, amit nagy lelkesedéssel és büszkeséggel adnak elő. Minden egyes nap újabb és újabb, különböző életkörülményekkel és életkorral rendelkező emberek segítik elő sikertörténetükkel a Naturalswiss honlapot. Biztosítani szeretném Önt, hogy ezek a beszámolók semmilyen formában nem lettek megváltoztatva. Az összes e-mailt, levelet és fényképet önként küldték el nekünk. Ezeket a dokumentumokat eltároljuk, és harmadik fél által is ellenőrízve vannak. Meglehetősen jó oka van annak, hogy ilyen sokan szeretnék megosztani a saját történetüket. A Clean Inside® nemcsak hogy működik, hanem a ma kapható legjobb tisztító és méregtelenítő program. De ne nekem higgyen, csak olvassa el a lenti oldalakon található beszámolók egész hadát, és látogasson el ide rendszeresen, hogy mindig megismerhesse a legújabb történeteket.

Ha már Ön is kipróbálta termékünket, és meg szeretné osztani tapasztalatát velünk, ne habozzon! Ügyfélszolgálatos kolléganőnk készséggel várja jelentkezését az ugyfelszolgalat@naturalswiss.ch címen

Kérem a fogyasztói vélemények olvasásakor vegyék figyelembe, hogy a közjegyzői hitelesség érdekében a vásárlók által írt szövegek eredeti állapotában szerepelnek, így előfordulhat fogalmazási- és helyeírási hiba.

Gyógyító történetek


"Mintha teljes belső felújításon estem volna át, olyan érzés."

Fénykép

Negyven felé járva férjemmel úgy gondoltuk, ideje lenne egy tisztítókúrának. Már elkezdődtek a bajok, jobb lenne megelőzni, mielőtt komolyra fordulnak. Állandó teltség, haspuffadás, néha hasmenés, ezek voltak a jellemző tünetek. Most járunk a második hónap felénél, de máris arról számolhatok be, hogy ezek a tünetek megszűntek. Még a férjem makacs aranyér betegsége is elmúlt. Leadtunk néhány kilót, laposabb lett a hasunk, egy-két furcsa képződmény eltávozott belőlünk is. Mintha teljes belső felújításon estem volna át, olyan érzés. Nagy-nagy megkönnyebbülés. Tényleg nagyon hatékony, ugyanakkor kíméletes a Clean Inside Programja, nagyon jó választás volt, és bátran, jó szívvel ajánlom bárkinek.

- Pintérné Gellén Krisztina, Dunakeszi, 2011-05-21

"Utólag jöttem rá, a Clean Inside Program alkalmazása után, mennyire más az élet, ha egészséges az emésztés, ha kiegyensúlyozott a táplálkozás."

Fénykép

Ahogy olyan sokan, én is emésztési problémákkal küzdöttem: szorulás, puffadás. Tudtam, hogy a tüneti kezelés nem elég, valami más megoldás kell, de nem tudtam, hol kezdjem. Az internet, mint annyi mindenben, ebben is segített. 2011-ben találtam meg a Clean Inside Programot, és nem sokáig hezitáltam, megrendeltem. Szinte azonnal éreztem a kedvező hatásokat. Elsőként elmaradtak a migrénjeim és a krónikus hasfájásom, gyakorlatilag a kúra első felében. A puffadás makacsabb volt, ebben a Swiss Probiotix segített, amit a Clean Inside Béltisztító Program mellett kezdtem el alkalmazni. Három kapszulát szedtem naponta, és már az első hónap után érezhető volt a javulás.
Ma már csak azt bánom, hogy nem előbb kezdetem el a kúrát, hogy nem előbb végeztem el a tisztítást. Sok kellemetlen élményt megspórolhattam volna magamnak. Mert utólag jöttem rá, a Clean Inside Program alkalmazása után, mennyire más az élet, ha egészséges az emésztés, ha kiegyensúlyozott a táplálkozás. Most már tudatosan törekszem, hogy normálisan étkezzek, hogy elegendő mennyiségű folyadékot igyak. És hogy a kúra alatt elért állapotot fenn tudjam tartani, továbbra is szedem a probiotikumot. Minden harmadik hónapban szedem, mint egy táplálékkiegészítőt.

- Körmendi Katalin, Budapest, 2011-05-20

"A gyógyszerszedést is abbahagyhattam!"

Fénykép

Az orvos vastagbélgyulladást állapított meg nálam, és egyúttal azt is közölte, hogy nem tud valójában erre nincs gyógymód, de azért felírt valamit. Nem nyugodtam bele, az interneten próbáltam megoldást keresni. A Clean Inside programot találtam, és némi hezitálás után (elsősorban a nekem kicsit maga ár miatt), rendeltem is belőle. Nem a teljes csomagot, hanem csak a rostot, azt szedtem az előírás szerint, és vártam, történik-e változás az állapotomban. A negyedik napig nem volt semmi, de akkor arra ébredtem, hogy fáj a hasam. Kimentem és megkönnyebbültem. Még soha nem volt ennyi székletem! És a dolog folytatódott, naponta kétszer megyek és tisztességes mennyiséget produkálok. Jobban érzem magam, a panaszaim megszűntek. Vérvizsgálaton voltam és ct-n voltam nemrég, és most már papírom is van róla, hogy nincs semmilyen gyulladás a beleimben, egészséges vagyok újra. A gyógyszerszedést is abbahagyhattam! De a Clean Inside most már a napi étrendem része, és az is marad. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

- Kovácsné Anita, Mezőberény, 2011-05-15