NaturalSwiss Logo

Natural Swiss vélemények | A felhasználók tapasztalatai


Üdvözlöm! Kata vagyok, a NaturalSwiss irodavezetője.

Ügyfélszolgálatos munkatársunkEz az oldal különbözik mindentől, amit idáig látott. Ez a kínos mellékhelyiségbeli történetek valóságshowja, amit nagy lelkesedéssel és büszkeséggel adnak elő. Minden egyes nap újabb és újabb, különböző életkörülményekkel és életkorral rendelkező emberek segítik elő sikertörténetükkel a Naturalswiss honlapot. Biztosítani szeretném Önt, hogy ezek a beszámolók semmilyen formában nem lettek megváltoztatva. Az összes e-mailt, levelet és fényképet önként küldték el nekünk. Ezeket a dokumentumokat eltároljuk, és harmadik fél által is ellenőrízve vannak. Meglehetősen jó oka van annak, hogy ilyen sokan szeretnék megosztani a saját történetüket. A Clean Inside® nemcsak hogy működik, hanem a ma kapható legjobb tisztító és méregtelenítő program. De ne nekem higgyen, csak olvassa el a lenti oldalakon található beszámolók egész hadát, és látogasson el ide rendszeresen, hogy mindig megismerhesse a legújabb történeteket.

Ha már Ön is kipróbálta termékünket, és meg szeretné osztani tapasztalatát velünk, ne habozzon! Ügyfélszolgálatos kolléganőnk készséggel várja jelentkezését az ugyfelszolgalat@naturalswiss.ch címen

Kérem a fogyasztói vélemények olvasásakor vegyék figyelembe, hogy a közjegyzői hitelesség érdekében a vásárlók által írt szövegek eredeti állapotában szerepelnek, így előfordulhat fogalmazási- és helyeírási hiba.

Gyógyító történetek


"A gyógyszerszedést is abbahagyhattam!"

Fénykép

Az orvos vastagbélgyulladást állapított meg nálam, és egyúttal azt is közölte, hogy nem tud valójában erre nincs gyógymód, de azért felírt valamit. Nem nyugodtam bele, az interneten próbáltam megoldást keresni. A Clean Inside programot találtam, és némi hezitálás után (elsősorban a nekem kicsit maga ár miatt), rendeltem is belőle. Nem a teljes csomagot, hanem csak a rostot, azt szedtem az előírás szerint, és vártam, történik-e változás az állapotomban. A negyedik napig nem volt semmi, de akkor arra ébredtem, hogy fáj a hasam. Kimentem és megkönnyebbültem. Még soha nem volt ennyi székletem! És a dolog folytatódott, naponta kétszer megyek és tisztességes mennyiséget produkálok. Jobban érzem magam, a panaszaim megszűntek. Vérvizsgálaton voltam és ct-n voltam nemrég, és most már papírom is van róla, hogy nincs semmilyen gyulladás a beleimben, egészséges vagyok újra. A gyógyszerszedést is abbahagyhattam! De a Clean Inside most már a napi étrendem része, és az is marad. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

- Kovácsné Anita, Mezőberény, 2011-05-15

"Egy hónapja használom, és magam is alig hiszem, hogy megszűnt a hasfájásom. Már a második napon!"

Fénykép

Már évek óta szenvedek az IBS tüneteitől. Annyi mindent kipróbáltam már – például többször átestem teljes testtisztításon –, de minden eredménytelen volt. Nem voltam túl bizakodó, amikor a Clean Inside Program hirdetését olvastam, de adtam neki egy esélyt, és megrendeltem. Egy hónapja használom, és magam is alig hiszem, hogy megszűnt a hasfájásom. Már a második napon! Nagyon hálás vagyok!

- Borbáth Rita, Heves, 2011-05-15

"Amit a gyomrommal és általában az emésztésemmel tett, az minden pénzt megér!"

Fénykép

Már gyerekkoromban is szenvedtem a székrekedés és a haspuffadás miatt, voltak gyomorpanaszaim. Egyik este is, amikor nem túl jól éreztem magam, az interneten keresgéltem. Akkor jutottam el a NaturalSwiss honlapjára, ahol végigolvastam mindent, és azonnal elhatároztam, hogy kipróbálom. Csak egy hónapot rendeltem, mert már annyi rossz tapasztalatom volt, de nagyon kellemesen csalódtam. Különös jelenségek nem voltak a székletemben, de amit a gyomrommal és általában az emésztésemmel tett, az minden pénzt megér! Azóta a közérzetem is sokkal jobb, tele vagyok energiával és életkedvvel. Végül elvégeztem a teljes három hónapos kúrát, és a hatása maradandónak bizonyult. Azóta is minden rendben van odabenn, naponta látogatom a legkisebb helyiséget, ami egy kisebbfajta csoda.

- Fekete Alinka, Sopron, 2011-05-13