NaturalSwiss Logo

Natural Swiss vélemények | A felhasználók tapasztalatai


Üdvözlöm! Kata vagyok, a NaturalSwiss irodavezetője.

Ügyfélszolgálatos munkatársunkEz az oldal különbözik mindentől, amit idáig látott. Ez a kínos mellékhelyiségbeli történetek valóságshowja, amit nagy lelkesedéssel és büszkeséggel adnak elő. Minden egyes nap újabb és újabb, különböző életkörülményekkel és életkorral rendelkező emberek segítik elő sikertörténetükkel a Naturalswiss honlapot. Biztosítani szeretném Önt, hogy ezek a beszámolók semmilyen formában nem lettek megváltoztatva. Az összes e-mailt, levelet és fényképet önként küldték el nekünk. Ezeket a dokumentumokat eltároljuk, és harmadik fél által is ellenőrízve vannak. Meglehetősen jó oka van annak, hogy ilyen sokan szeretnék megosztani a saját történetüket. A Clean Inside® nemcsak hogy működik, hanem a ma kapható legjobb tisztító és méregtelenítő program. De ne nekem higgyen, csak olvassa el a lenti oldalakon található beszámolók egész hadát, és látogasson el ide rendszeresen, hogy mindig megismerhesse a legújabb történeteket.

Ha már Ön is kipróbálta termékünket, és meg szeretné osztani tapasztalatát velünk, ne habozzon! Ügyfélszolgálatos kolléganőnk készséggel várja jelentkezését az ugyfelszolgalat@naturalswiss.ch címen

Kérem a fogyasztói vélemények olvasásakor vegyék figyelembe, hogy a közjegyzői hitelesség érdekében a vásárlók által írt szövegek eredeti állapotában szerepelnek, így előfordulhat fogalmazási- és helyeírási hiba.

Gyógyító történetek


"Egy hónapja használom, és magam is alig hiszem, hogy megszűnt a hasfájásom. Már a második napon!"

Fénykép

Már évek óta szenvedek az IBS tüneteitől. Annyi mindent kipróbáltam már – például többször átestem teljes testtisztításon –, de minden eredménytelen volt. Nem voltam túl bizakodó, amikor a Clean Inside Program hirdetését olvastam, de adtam neki egy esélyt, és megrendeltem. Egy hónapja használom, és magam is alig hiszem, hogy megszűnt a hasfájásom. Már a második napon! Nagyon hálás vagyok!

- Borbáth Rita, Heves, 2011-05-15

"Amit a gyomrommal és általában az emésztésemmel tett, az minden pénzt megér!"

Fénykép

Már gyerekkoromban is szenvedtem a székrekedés és a haspuffadás miatt, voltak gyomorpanaszaim. Egyik este is, amikor nem túl jól éreztem magam, az interneten keresgéltem. Akkor jutottam el a NaturalSwiss honlapjára, ahol végigolvastam mindent, és azonnal elhatároztam, hogy kipróbálom. Csak egy hónapot rendeltem, mert már annyi rossz tapasztalatom volt, de nagyon kellemesen csalódtam. Különös jelenségek nem voltak a székletemben, de amit a gyomrommal és általában az emésztésemmel tett, az minden pénzt megér! Azóta a közérzetem is sokkal jobb, tele vagyok energiával és életkedvvel. Végül elvégeztem a teljes három hónapos kúrát, és a hatása maradandónak bizonyult. Azóta is minden rendben van odabenn, naponta látogatom a legkisebb helyiséget, ami egy kisebbfajta csoda.

- Fekete Alinka, Sopron, 2011-05-13

"Korábbi hasmenésem elmaradt, a gyomorgörcseim sem ismétlődtek"

Fénykép

Bár azt gondoltam, a problémáim nem komolyak, és nem is foglalkoztam volna velük magamtól, de az ismerőseim sokat dicsérték a NaturalSwiss béltisztító programját. Mivel mindnyájan csupa kedvező változásról számoltak be, én is kedvet kaptam egy kis méregtelenítéshez. Minden a lehető legjobban alakult. Korábbi hasmenésem elmaradt, a gyomorgörcseim sem ismétlődtek, és habár jóval kevesebbet alszom, mégis jobban kipihenem magam. Tele vagyok energiával, szinte fáradhatatlan lettem.
Nagyon szimpatikus, hogy a kúrát ilyen könnyű végezni, Nekem a vízfogyasztás sem volt probléma, mindig sokat ittam korábban is. Reggel gyümölcslével kezdek (meg a rosttal), este a teával fejezem be. Ezt nagyon szeretem, az íze, illata és persze a hatása miatt. Szerintem a Clean Inside Béltisztító Program azoknak is nagy hasznára lehet, akik – hozzám hasonlóan – egészségesnek gondolják magukat. Bárkinek ajánlható!

- Kovács Róbert, Röszke, 2011-05-12