NaturalSwiss Logo

Natural Swiss vélemények | A felhasználók tapasztalatai


Üdvözlöm! Kata vagyok, a NaturalSwiss irodavezetője.

Ügyfélszolgálatos munkatársunkEz az oldal különbözik mindentől, amit idáig látott. Ez a kínos mellékhelyiségbeli történetek valóságshowja, amit nagy lelkesedéssel és büszkeséggel adnak elő. Minden egyes nap újabb és újabb, különböző életkörülményekkel és életkorral rendelkező emberek segítik elő sikertörténetükkel a Naturalswiss honlapot. Biztosítani szeretném Önt, hogy ezek a beszámolók semmilyen formában nem lettek megváltoztatva. Az összes e-mailt, levelet és fényképet önként küldték el nekünk. Ezeket a dokumentumokat eltároljuk, és harmadik fél által is ellenőrízve vannak. Meglehetősen jó oka van annak, hogy ilyen sokan szeretnék megosztani a saját történetüket. A Clean Inside® nemcsak hogy működik, hanem a ma kapható legjobb tisztító és méregtelenítő program. De ne nekem higgyen, csak olvassa el a lenti oldalakon található beszámolók egész hadát, és látogasson el ide rendszeresen, hogy mindig megismerhesse a legújabb történeteket.

Ha már Ön is kipróbálta termékünket, és meg szeretné osztani tapasztalatát velünk, ne habozzon! Ügyfélszolgálatos kolléganőnk készséggel várja jelentkezését az ugyfelszolgalat@naturalswiss.ch címen

Kérem a fogyasztói vélemények olvasásakor vegyék figyelembe, hogy a közjegyzői hitelesség érdekében a vásárlók által írt szövegek eredeti állapotában szerepelnek, így előfordulhat fogalmazási- és helyeírási hiba.

Gyógyító történetek


"Hogy kerültek ezek oda? És hogy hagyhattam őket ennyi ideig a szervezetemben?"

Fénykép

Egy ismerősöm nézelődött az interneten, és valahogy ráakadt a NaturalSwiss oldalára. Megmutatta, s én elképedtem. Mindketten vegetáriánusok vagyunk, odafigyelünk az egészséges étkezésre, de kétségeim lettek. Megnéztem egy csomó házi videót hasonló témában, és kiderült a növényi étrend egyáltalán nem garancia a férgek ellen. Nem volt jó érzés, de arra ösztökélt, akkor most méregtelenítsünk és irtsunk ki mindent, aminek nem ott van a helye. Az elhatározást tett követte, és persze a Clean Inside béltisztító program. Íme az eredmények:

  • lapos has. Eddig sem volt panaszom, de azért ez most mégis jobban néz ki.
  • lágyabb, puhább izmok. Nem gyengébbek ugyanakkor.
  • könnyebb érzés. Mindenféle értelemben.
  • lelki hatás. Nyugodtabb vagyok, kevésbé labilis. Volt hajlamom a kiegyensúlyozatlanságra, de elmúlt.
  • távoztak a lerakódások. Ennek minden kísérője megjelent: rendkívüli bűz, mindenféle formák és alakzatok, amit korábban sosem láttam. Mit mondjak, érdekes volt. És megdöbbentő, hogy kerültek ezek oda? És hogy hagyhattam őket ennyi ideig a szervezetemben?
  • fehér, cérnaszerű valamik. Fogalmam sincs, mi lehetett ez, de nagyon különös volt a fehérsége a barna közegben. És a régi nóta: pedig én figyelek a helyes táplálkozásra, akkor miért? És honnan? Most jó, hihetetlenül könnyűnek érzem magam, szinte repdesek, jóval energikusabb vagyok. Remélem, másoknak is tudtam segíteni a beszámolóval. Higgyék el, megéri, az egészségnél nincs fontosabb. Ha pedig mégsem jön be, van garancia. A gyártó nyilván biztos a dolgában, hogy bevállalja, de én meg is értem, biztos is lehet benne.
  • Ha még belőlem is kihozott ezt-azt, mi lehet másban, aki idősebb és nem ilyen tudatos, mint én?
- Fukk Bálint, Budapest, 2011-04-14

"Peteszerű képződményeket láttam, szabályos, rizsszem méretű fehér tojásokat"

Mindig is voltak emésztési problémáim, ráadásul lisztérzékeny is vagyok (gyermekem is az). Sógornőm javaslatára próbáltam ki a Clean Inside Béltisztító Programot, és nagyon örülök, hogy megtettem. A csomag minden összetevője nagyon bevált, ezeket a tapasztalataimat szeretném közzétenni. A tea remek altatónak bizonyult, és a korábbi székrekedésem is megszűnt. Sőt, hihetetlen mennyiségű és állagú dolgok távoztak a beleimből. Megdöbbentem, amikor peteszerű képződményeket láttam, szabályos, rizsszem méretű fehér tojásokat. De a hosszú, gumiszerű csúnyaságok is megjelentek, amilyeneket a fotókon láttam a honlapon.
Nagyon megkönnyebbültem, amikor ezek kiürültek a szervezetemből. Valahogy tisztábbnak érzem magam, könnyűnek és szabadnak.
Annyira meggyőzött az eredmény, hogy most anyukámnak is rendeltem belőle. Ajándékul szánom a születésnapjára. Mi lehetne jobb ajándék az egészségnél? Ő is krónikus székrekedéssel küzd már sok-sok év óta. Hashajtókat használ, de azok amellett, hogy nagyon meggyötrik, nem is mindig váltják be a reményeit. Járt már vele orvosnál is, de minden vizsgálat eredménye negatív volt. Végül rámondták: irritábilis bélszindróma. Bízom benne, hogy neki is használni fog a NaturalSwiss béltisztító programja, és újra jól fogja érezni magát.

- Kelemen Gyuláné Klári, Fót, 2011-04-10

"Amit a lapon olvastam, az utolsó szóig igaz"

Fénykép

néhány éve jelentős változások álltak be a szervezetemben. Jelentős hízásnak indultam, pedig nem változott semmi az életmódomban, étkezési szokásaimban. Általánosságban rosszabbul éreztem magam. Mindenféle betegséget elkaptam, és mivel óvodában dolgozom, sok betegséggel találkoztam. Sokszor hirtelen ólmos fáradtság tört rám, és a hangulatom is nagyon változékony volt. Korábban nem tapasztalt emésztési gondjaim lettek, a hajam és a bőröm állapota is sokat romlott.
Nem törődtem bele, orvoshoz mentem, kivizsgáltak és nem találtak semmit. Kénytelen voltam a saját kezembe venni a dolgokat. Az interneten keresgéltem, és megtaláltam a Clean Inside-ot. A rendelkezésre álló információk és vélemények alapján hamar eldöntöttem, hogy ki kell próbálnom. A mai napig használom, nagyon hálás vagyok, hogy erre lehetőségem van!
A tapasztalataim alapján, amit a lapon olvastam, az utolsó szóig igaz. A 77 kiló lassan csökkent, a bőröm és a hajam visszanyerte régi fényét, az emésztési gondjaim is megszűntek. Minden sokkal jobb lett, újra egészségesnek érzem magam. Most a 158 centimhez ideális 60 kiló vagyok, fitt és életvidám. A kúrát pedig évente legalább egyszer, de inkább kétszer megismételem, hogy fenntartsam ezt az állapotot. Jelszavam: Tisztaság kívül és belül egyaránt!

- Alattyányi Mária, Dunaújváros, 2011-04-06