NaturalSwiss Logo

Natural Swiss vélemények | A felhasználók tapasztalatai


Üdvözlöm! Kata vagyok, a NaturalSwiss irodavezetője.

Ügyfélszolgálatos munkatársunkEz az oldal különbözik mindentől, amit idáig látott. Ez a kínos mellékhelyiségbeli történetek valóságshowja, amit nagy lelkesedéssel és büszkeséggel adnak elő. Minden egyes nap újabb és újabb, különböző életkörülményekkel és életkorral rendelkező emberek segítik elő sikertörténetükkel a Naturalswiss honlapot. Biztosítani szeretném Önt, hogy ezek a beszámolók semmilyen formában nem lettek megváltoztatva. Az összes e-mailt, levelet és fényképet önként küldték el nekünk. Ezeket a dokumentumokat eltároljuk, és harmadik fél által is ellenőrízve vannak. Meglehetősen jó oka van annak, hogy ilyen sokan szeretnék megosztani a saját történetüket. A Clean Inside® nemcsak hogy működik, hanem a ma kapható legjobb tisztító és méregtelenítő program. De ne nekem higgyen, csak olvassa el a lenti oldalakon található beszámolók egész hadát, és látogasson el ide rendszeresen, hogy mindig megismerhesse a legújabb történeteket.

Ha már Ön is kipróbálta termékünket, és meg szeretné osztani tapasztalatát velünk, ne habozzon! Ügyfélszolgálatos kolléganőnk készséggel várja jelentkezését az ugyfelszolgalat@naturalswiss.ch címen

Kérem a fogyasztói vélemények olvasásakor vegyék figyelembe, hogy a közjegyzői hitelesség érdekében a vásárlók által írt szövegek eredeti állapotában szerepelnek, így előfordulhat fogalmazási- és helyeírási hiba.

Gyógyító történetek


"Peteszerű képződményeket láttam, szabályos, rizsszem méretű fehér tojásokat"

Mindig is voltak emésztési problémáim, ráadásul lisztérzékeny is vagyok (gyermekem is az). Sógornőm javaslatára próbáltam ki a Clean Inside Béltisztító Programot, és nagyon örülök, hogy megtettem. A csomag minden összetevője nagyon bevált, ezeket a tapasztalataimat szeretném közzétenni. A tea remek altatónak bizonyult, és a korábbi székrekedésem is megszűnt. Sőt, hihetetlen mennyiségű és állagú dolgok távoztak a beleimből. Megdöbbentem, amikor peteszerű képződményeket láttam, szabályos, rizsszem méretű fehér tojásokat. De a hosszú, gumiszerű csúnyaságok is megjelentek, amilyeneket a fotókon láttam a honlapon.
Nagyon megkönnyebbültem, amikor ezek kiürültek a szervezetemből. Valahogy tisztábbnak érzem magam, könnyűnek és szabadnak.
Annyira meggyőzött az eredmény, hogy most anyukámnak is rendeltem belőle. Ajándékul szánom a születésnapjára. Mi lehetne jobb ajándék az egészségnél? Ő is krónikus székrekedéssel küzd már sok-sok év óta. Hashajtókat használ, de azok amellett, hogy nagyon meggyötrik, nem is mindig váltják be a reményeit. Járt már vele orvosnál is, de minden vizsgálat eredménye negatív volt. Végül rámondták: irritábilis bélszindróma. Bízom benne, hogy neki is használni fog a NaturalSwiss béltisztító programja, és újra jól fogja érezni magát.

- Kelemen Gyuláné Klári, Fót, 2011-04-10

"Amit a lapon olvastam, az utolsó szóig igaz"

Fénykép

néhány éve jelentős változások álltak be a szervezetemben. Jelentős hízásnak indultam, pedig nem változott semmi az életmódomban, étkezési szokásaimban. Általánosságban rosszabbul éreztem magam. Mindenféle betegséget elkaptam, és mivel óvodában dolgozom, sok betegséggel találkoztam. Sokszor hirtelen ólmos fáradtság tört rám, és a hangulatom is nagyon változékony volt. Korábban nem tapasztalt emésztési gondjaim lettek, a hajam és a bőröm állapota is sokat romlott.
Nem törődtem bele, orvoshoz mentem, kivizsgáltak és nem találtak semmit. Kénytelen voltam a saját kezembe venni a dolgokat. Az interneten keresgéltem, és megtaláltam a Clean Inside-ot. A rendelkezésre álló információk és vélemények alapján hamar eldöntöttem, hogy ki kell próbálnom. A mai napig használom, nagyon hálás vagyok, hogy erre lehetőségem van!
A tapasztalataim alapján, amit a lapon olvastam, az utolsó szóig igaz. A 77 kiló lassan csökkent, a bőröm és a hajam visszanyerte régi fényét, az emésztési gondjaim is megszűntek. Minden sokkal jobb lett, újra egészségesnek érzem magam. Most a 158 centimhez ideális 60 kiló vagyok, fitt és életvidám. A kúrát pedig évente legalább egyszer, de inkább kétszer megismételem, hogy fenntartsam ezt az állapotot. Jelszavam: Tisztaság kívül és belül egyaránt!

- Alattyányi Mária, Dunaújváros, 2011-04-06

"Engem ez vezetett el az egészséges élethez"

Fénykép

Hosszú történet az enyém. Kezdem az elején. Gerincműtéten estem át, ez önmagában is elég baj, de ezt tetézte még, hogy a kórházban a lábadozás alatt antibiotikumokkal kezeltek. Kicsit túlzásba is vitték, aminek következtében gyógyszermérgezésem lett. Ekkor végleg eldöntöttem, hogy többet egyetlen szem gyógyszert sem vagyok hajlandó bevenni, és az elhatározásomhoz a mai napihg tartom is magam.
A kezelések és a hosszas kórházi tartózkodás után szükségem volt valamilyen táplálékkiegészítőre, hogy kicsit összeszedjem magam. Találtam is egy kiváló termékcsaládot, és szép lassan javulás kezdődött, de egy szinten megállt. Se az erőnlétem, se az immunrendszerem állapota nem javult tovább, hiába emeltem a dózisokat. Szakértő segítséget kértem, és kaptam is: méregtelenítés és béltisztítás szükséges, mert a lerakódások miatt a táplálékkiegészítő hatóanyagai nem tudnak felszívódni. Megvolt az ok, csak a megoldást kellett megkeresni.
Sokáig nem tudtam, merre induljak. Elképzelésem volt, mire van szükségem: csak természetes alapanyagokból állhat és egyszerűen fogyasztható legyen. Úgy tűnt, ezeknek a kritériumoknak semmi sem felel meg. Mígnem egyszer az interneten elém került a NaturalSwiss honlapja. Nem vagyok egy tipikus szörfölgető, de nem emlékszem, hogy jutottam oda. Nyilván nem véletlenül! Amikor elkezdtem olvasni az ismertetőket és a beszámolókat, már tudtam, éppen erre van szükségem. Főként a képek voltak rám nagy hatással, ott láttam a „bűnösöket”, ezek akadályoznak engem is a gyógyulásban. Valójában elképzelhetetlen volt, hogy tényleg az én szervezetemben is ilyen képződmények vannak, de ha mégis? Akkor jobb mielőbb megszabadulni tőlük. Ha pedig mégsem működik a módszer, visszakapom a pénzem. Egy próbát megér!
Amikor megérkezett csomag, alig győztem kivárni a másnapot, hogy végre belevághassak a kúrába. Türelmesen vártam, és két hét után nálam is megjelentek az első furcsaságot a székletemben. Nagy megkönnyebbülés volt, fizikai és lelki értelemben egyaránt. Fokról fokra egyre tisztábbnak, könnyebbnek és egészségesebbnek éreztem magam. Meg persze más kedvező változások is történtek. Elmúlt a kínzó gyomorégésem, ami már a műtét előtt is megvolt, és lement rólam négy felesleges kiló. De ez csak bónusz volt, hiszen a lényeg, hogy végre minden vitamin, ásványi anyag és antioxidáns, amire a szervezetemnek olyan nagy szüksége van, fel tud szívódni.

Számomra nagyon nagy segítség volt a ToxiClean Program, engem ez vezetett el az egészséges élethez. És biztos vagyok benne, hogy bármilyen betegség esetén tud segíteni! Ajánlom is minden ismerősömnek, sokan közülük ki is próbálták már, és maximálisan elégedettek voltak. Én pedig örülök, ha az információ továbbadásával segíthetek. Hiszen az egészség a legfontosabb az életben, minden más csak utána következik a sorban. Ebben segíthet mindnyájunknak a NaturalSwiss. Köszönet érte!

- Gujka Tamás, Tiszaalpár, 2011-04-02