NaturalSwiss Logo

Natural Swiss vélemények | A felhasználók tapasztalatai


Üdvözlöm! Kata vagyok, a NaturalSwiss irodavezetője.

Ügyfélszolgálatos munkatársunkEz az oldal különbözik mindentől, amit idáig látott. Ez a kínos mellékhelyiségbeli történetek valóságshowja, amit nagy lelkesedéssel és büszkeséggel adnak elő. Minden egyes nap újabb és újabb, különböző életkörülményekkel és életkorral rendelkező emberek segítik elő sikertörténetükkel a Naturalswiss honlapot. Biztosítani szeretném Önt, hogy ezek a beszámolók semmilyen formában nem lettek megváltoztatva. Az összes e-mailt, levelet és fényképet önként küldték el nekünk. Ezeket a dokumentumokat eltároljuk, és harmadik fél által is ellenőrízve vannak. Meglehetősen jó oka van annak, hogy ilyen sokan szeretnék megosztani a saját történetüket. A Clean Inside® nemcsak hogy működik, hanem a ma kapható legjobb tisztító és méregtelenítő program. De ne nekem higgyen, csak olvassa el a lenti oldalakon található beszámolók egész hadát, és látogasson el ide rendszeresen, hogy mindig megismerhesse a legújabb történeteket.

Ha már Ön is kipróbálta termékünket, és meg szeretné osztani tapasztalatát velünk, ne habozzon! Ügyfélszolgálatos kolléganőnk készséggel várja jelentkezését az ugyfelszolgalat@naturalswiss.ch címen

Kérem a fogyasztói vélemények olvasásakor vegyék figyelembe, hogy a közjegyzői hitelesség érdekében a vásárlók által írt szövegek eredeti állapotában szerepelnek, így előfordulhat fogalmazási- és helyeírási hiba.

Gyógyító történetek


"A hónap közepe táján kezdtem igazi megkönnyebbülést érezni"

Fénykép

A lányom lepett meg a NaturalSwiss Béltisztító csomaggal, hiszen tudta, mennyit szenvedtem már a gyomorpanaszok és a gyakori kínzó migrén miatt. Most az első hónap végénél tartok, de már nagyon jók a tapasztalataim, bár a legelején kicsit megijedtem."
Az emésztőrendszeri bajaimmal természetesen jártam orvosnál, sőt, orvosoknál, de sem az okokat, sem a kezelést nem találták el. Állandó kimerültséget éreztem, és ehhez jött a migrén. Amikor elkezdtem szedni a Clean Inside Programot, először rosszul éreztem magam. Talán mert nem pontosan tartottam be az instrukciókat, nem ittam eleget. Amikor erre jobban odafigyeltem, egyre jobb lett a közérzetem. A hónap közepe táján kezdtem igazi megkönnyebbülést érezni, már nem voltam olyan gyakran fáradt, és eltűnt minden emésztőrendszeri problémám. Átrendeződött a testem, eltűnt a hasam, és sokkal több energiám van. De ami a legfontosabb, megszűntek a migrénes rohamok, pedig tíz éve rendszeresen visszatértek.
A kúrát nem hagyom abba. Azt gondolom, ez még csak a kezdet, és még további javulás várható az állapotomban. Köszönöm a NaturalSwiss Béltisztító Programjának, és köszönöm a kislányomnak!

- Vida Istvánné, Szigetszentmárton, 2011-03-12

"A kúra után pedig megteltem életerővel, hihetetlen energiák szabadultak fel bennem."

Fénykép

Nem emésztési gondok miatt kezdtem el használni a Clean Inside Programot, sokkal inkább az általános levertség, aluszékonyság és fáradtság miatt. Másfél évvel ezelőtt akadtam rá a neten a NaturalSwiss honlapjára, ahol a méregtelenítést javasolták az enyémhez hasonló tünetekre. Azelőtt sokszor voltam beteg, egy kis meghűlés, influenza, az ellenálló képességem romokban hevert. Rájöttem, hogy kell valami, ami megerősít. A Clean Inside Program csomag mellett végigcsináltam a ToxiClean Programot is, aztán vitaminokat kezdtem szedni. Mindezt pont tavasszal, amikor még kimerültebbnek és gyengébbnek éreztem magam, mint máskor.
A kúra azonban hatékonynak bizonyult. Semelyik szakaszában nem éreztem megterhelőnek, éppen ellenkezőleg, elmúlt a krónikus fáradtság, és a betegségek is elkerültek. Évek óta először végre egészségesnek éreztem magam, és meg tudtam védeni magam a betegségekkel szemben is. A kúra után pedig megteltem életerővel, hihetetlen energiák szabadultak fel bennem.
Azóta is rendszeresen használok immunerősítőt, mégpedig a Detox Vitalt. Különösen ősszel és télen szedem, és azóta sem voltam beteg, még a nátha is elkerül. Ráadásul aktív vagyok és energikus.

- Sárközi Zsuzsanna, Velence, 2011-02-17

"Mivel három gyermekünk van, számunkra különösen fontos az egészség, és hogy mindig legyen elég életerő, jókedv. Ebben segített nekem a Clean Inside béltisztító!"

Fénykép

Csak 37 éves vagyok, de már 25 éve küzdök az allergiával. Minden tavasszal előjön, és hiába próbálkozom bármivel, semmi sem segít. Illetve így volt ez tavalyelőttig, amikor is az interneten böngészve ráakadtam a Clean Inside béltisztító programra. Megrendeltem, és elmondhatom, hogy ez volt életem egyik legjobb döntése. A béltisztítás és a méregtelenítés következtében az allergia tünetei sokkal kevésbé jelentkeztek a következő szezonban. Természetesen az emésztésemre is üdvös hatással volt, a mellékhatásai egyáltalán nem voltak kellemetlenek, ráadásul az íze is jó.
Megdöbbentő volt látni, hogy az én szervezetemből is ugyanolyan bélsár távozott, mint amit a honlapra feltett képeken láttam. Addig hitetlenkedtem, el sem tudtam képzelni, hogy ez a valóságban is megtörténhet, és főként nem, hogy akár velem is. De a salakkal együtt távozott a kételkedésem is. Nagy örömömre most már a férjem is szeretné kipróbálni a Clean Inside béltisztítót, a következő kúrát már együtt végezzük. Mivel három gyermekünk van, számunkra különösen fontos az egészség, és hogy mindig legyen elég életerő, jókedv. Ebben segített nekem a Clean Inside béltisztító!

- Magyarné H. Ildikó, Berhida, 2011-02-03