NaturalSwiss Logo

Natural Swiss vélemények | A felhasználók tapasztalatai


Üdvözlöm! Kata vagyok, a NaturalSwiss irodavezetője.

Ügyfélszolgálatos munkatársunkEz az oldal különbözik mindentől, amit idáig látott. Ez a kínos mellékhelyiségbeli történetek valóságshowja, amit nagy lelkesedéssel és büszkeséggel adnak elő. Minden egyes nap újabb és újabb, különböző életkörülményekkel és életkorral rendelkező emberek segítik elő sikertörténetükkel a Naturalswiss honlapot. Biztosítani szeretném Önt, hogy ezek a beszámolók semmilyen formában nem lettek megváltoztatva. Az összes e-mailt, levelet és fényképet önként küldték el nekünk. Ezeket a dokumentumokat eltároljuk, és harmadik fél által is ellenőrízve vannak. Meglehetősen jó oka van annak, hogy ilyen sokan szeretnék megosztani a saját történetüket. A Clean Inside® nemcsak hogy működik, hanem a ma kapható legjobb tisztító és méregtelenítő program. De ne nekem higgyen, csak olvassa el a lenti oldalakon található beszámolók egész hadát, és látogasson el ide rendszeresen, hogy mindig megismerhesse a legújabb történeteket.

Ha már Ön is kipróbálta termékünket, és meg szeretné osztani tapasztalatát velünk, ne habozzon! Ügyfélszolgálatos kolléganőnk készséggel várja jelentkezését az ugyfelszolgalat@naturalswiss.ch címen

Kérem a fogyasztói vélemények olvasásakor vegyék figyelembe, hogy a közjegyzői hitelesség érdekében a vásárlók által írt szövegek eredeti állapotában szerepelnek, így előfordulhat fogalmazási- és helyeírási hiba.

Gyógyító történetek


"Engem ez vezetett el az egészséges élethez"

Fénykép

Hosszú történet az enyém. Kezdem az elején. Gerincműtéten estem át, ez önmagában is elég baj, de ezt tetézte még, hogy a kórházban a lábadozás alatt antibiotikumokkal kezeltek. Kicsit túlzásba is vitték, aminek következtében gyógyszermérgezésem lett. Ekkor végleg eldöntöttem, hogy többet egyetlen szem gyógyszert sem vagyok hajlandó bevenni, és az elhatározásomhoz a mai napihg tartom is magam.
A kezelések és a hosszas kórházi tartózkodás után szükségem volt valamilyen táplálékkiegészítőre, hogy kicsit összeszedjem magam. Találtam is egy kiváló termékcsaládot, és szép lassan javulás kezdődött, de egy szinten megállt. Se az erőnlétem, se az immunrendszerem állapota nem javult tovább, hiába emeltem a dózisokat. Szakértő segítséget kértem, és kaptam is: méregtelenítés és béltisztítás szükséges, mert a lerakódások miatt a táplálékkiegészítő hatóanyagai nem tudnak felszívódni. Megvolt az ok, csak a megoldást kellett megkeresni.
Sokáig nem tudtam, merre induljak. Elképzelésem volt, mire van szükségem: csak természetes alapanyagokból állhat és egyszerűen fogyasztható legyen. Úgy tűnt, ezeknek a kritériumoknak semmi sem felel meg. Mígnem egyszer az interneten elém került a NaturalSwiss honlapja. Nem vagyok egy tipikus szörfölgető, de nem emlékszem, hogy jutottam oda. Nyilván nem véletlenül! Amikor elkezdtem olvasni az ismertetőket és a beszámolókat, már tudtam, éppen erre van szükségem. Főként a képek voltak rám nagy hatással, ott láttam a „bűnösöket”, ezek akadályoznak engem is a gyógyulásban. Valójában elképzelhetetlen volt, hogy tényleg az én szervezetemben is ilyen képződmények vannak, de ha mégis? Akkor jobb mielőbb megszabadulni tőlük. Ha pedig mégsem működik a módszer, visszakapom a pénzem. Egy próbát megér!
Amikor megérkezett csomag, alig győztem kivárni a másnapot, hogy végre belevághassak a kúrába. Türelmesen vártam, és két hét után nálam is megjelentek az első furcsaságot a székletemben. Nagy megkönnyebbülés volt, fizikai és lelki értelemben egyaránt. Fokról fokra egyre tisztábbnak, könnyebbnek és egészségesebbnek éreztem magam. Meg persze más kedvező változások is történtek. Elmúlt a kínzó gyomorégésem, ami már a műtét előtt is megvolt, és lement rólam négy felesleges kiló. De ez csak bónusz volt, hiszen a lényeg, hogy végre minden vitamin, ásványi anyag és antioxidáns, amire a szervezetemnek olyan nagy szüksége van, fel tud szívódni.

Számomra nagyon nagy segítség volt a ToxiClean Program, engem ez vezetett el az egészséges élethez. És biztos vagyok benne, hogy bármilyen betegség esetén tud segíteni! Ajánlom is minden ismerősömnek, sokan közülük ki is próbálták már, és maximálisan elégedettek voltak. Én pedig örülök, ha az információ továbbadásával segíthetek. Hiszen az egészség a legfontosabb az életben, minden más csak utána következik a sorban. Ebben segíthet mindnyájunknak a NaturalSwiss. Köszönet érte!

- Gujka Tamás, Tiszaalpár, 2011-04-02

"A hónap közepe táján kezdtem igazi megkönnyebbülést érezni"

Fénykép

A lányom lepett meg a NaturalSwiss Béltisztító csomaggal, hiszen tudta, mennyit szenvedtem már a gyomorpanaszok és a gyakori kínzó migrén miatt. Most az első hónap végénél tartok, de már nagyon jók a tapasztalataim, bár a legelején kicsit megijedtem."
Az emésztőrendszeri bajaimmal természetesen jártam orvosnál, sőt, orvosoknál, de sem az okokat, sem a kezelést nem találták el. Állandó kimerültséget éreztem, és ehhez jött a migrén. Amikor elkezdtem szedni a Clean Inside Programot, először rosszul éreztem magam. Talán mert nem pontosan tartottam be az instrukciókat, nem ittam eleget. Amikor erre jobban odafigyeltem, egyre jobb lett a közérzetem. A hónap közepe táján kezdtem igazi megkönnyebbülést érezni, már nem voltam olyan gyakran fáradt, és eltűnt minden emésztőrendszeri problémám. Átrendeződött a testem, eltűnt a hasam, és sokkal több energiám van. De ami a legfontosabb, megszűntek a migrénes rohamok, pedig tíz éve rendszeresen visszatértek.
A kúrát nem hagyom abba. Azt gondolom, ez még csak a kezdet, és még további javulás várható az állapotomban. Köszönöm a NaturalSwiss Béltisztító Programjának, és köszönöm a kislányomnak!

- Vida Istvánné, Szigetszentmárton, 2011-03-12

"A kúra után pedig megteltem életerővel, hihetetlen energiák szabadultak fel bennem."

Fénykép

Nem emésztési gondok miatt kezdtem el használni a Clean Inside Programot, sokkal inkább az általános levertség, aluszékonyság és fáradtság miatt. Másfél évvel ezelőtt akadtam rá a neten a NaturalSwiss honlapjára, ahol a méregtelenítést javasolták az enyémhez hasonló tünetekre. Azelőtt sokszor voltam beteg, egy kis meghűlés, influenza, az ellenálló képességem romokban hevert. Rájöttem, hogy kell valami, ami megerősít. A Clean Inside Program csomag mellett végigcsináltam a ToxiClean Programot is, aztán vitaminokat kezdtem szedni. Mindezt pont tavasszal, amikor még kimerültebbnek és gyengébbnek éreztem magam, mint máskor.
A kúra azonban hatékonynak bizonyult. Semelyik szakaszában nem éreztem megterhelőnek, éppen ellenkezőleg, elmúlt a krónikus fáradtság, és a betegségek is elkerültek. Évek óta először végre egészségesnek éreztem magam, és meg tudtam védeni magam a betegségekkel szemben is. A kúra után pedig megteltem életerővel, hihetetlen energiák szabadultak fel bennem.
Azóta is rendszeresen használok immunerősítőt, mégpedig a Detox Vitalt. Különösen ősszel és télen szedem, és azóta sem voltam beteg, még a nátha is elkerül. Ráadásul aktív vagyok és energikus.

- Sárközi Zsuzsanna, Velence, 2011-02-17