NaturalSwiss Logo

Natural Swiss vélemények | A felhasználók tapasztalatai


Üdvözlöm! Kata vagyok, a NaturalSwiss irodavezetője.

Ügyfélszolgálatos munkatársunkEz az oldal különbözik mindentől, amit idáig látott. Ez a kínos mellékhelyiségbeli történetek valóságshowja, amit nagy lelkesedéssel és büszkeséggel adnak elő. Minden egyes nap újabb és újabb, különböző életkörülményekkel és életkorral rendelkező emberek segítik elő sikertörténetükkel a Naturalswiss honlapot. Biztosítani szeretném Önt, hogy ezek a beszámolók semmilyen formában nem lettek megváltoztatva. Az összes e-mailt, levelet és fényképet önként küldték el nekünk. Ezeket a dokumentumokat eltároljuk, és harmadik fél által is ellenőrízve vannak. Meglehetősen jó oka van annak, hogy ilyen sokan szeretnék megosztani a saját történetüket. A Clean Inside® nemcsak hogy működik, hanem a ma kapható legjobb tisztító és méregtelenítő program. De ne nekem higgyen, csak olvassa el a lenti oldalakon található beszámolók egész hadát, és látogasson el ide rendszeresen, hogy mindig megismerhesse a legújabb történeteket.

Ha már Ön is kipróbálta termékünket, és meg szeretné osztani tapasztalatát velünk, ne habozzon! Ügyfélszolgálatos kolléganőnk készséggel várja jelentkezését az ugyfelszolgalat@naturalswiss.ch címen

Kérem a fogyasztói vélemények olvasásakor vegyék figyelembe, hogy a közjegyzői hitelesség érdekében a vásárlók által írt szövegek eredeti állapotában szerepelnek, így előfordulhat fogalmazási- és helyeírási hiba.

Gyógyító történetek


"Mivel három gyermekünk van, számunkra különösen fontos az egészség, és hogy mindig legyen elég életerő, jókedv. Ebben segített nekem a Clean Inside béltisztító!"

Fénykép

Csak 37 éves vagyok, de már 25 éve küzdök az allergiával. Minden tavasszal előjön, és hiába próbálkozom bármivel, semmi sem segít. Illetve így volt ez tavalyelőttig, amikor is az interneten böngészve ráakadtam a Clean Inside béltisztító programra. Megrendeltem, és elmondhatom, hogy ez volt életem egyik legjobb döntése. A béltisztítás és a méregtelenítés következtében az allergia tünetei sokkal kevésbé jelentkeztek a következő szezonban. Természetesen az emésztésemre is üdvös hatással volt, a mellékhatásai egyáltalán nem voltak kellemetlenek, ráadásul az íze is jó.
Megdöbbentő volt látni, hogy az én szervezetemből is ugyanolyan bélsár távozott, mint amit a honlapra feltett képeken láttam. Addig hitetlenkedtem, el sem tudtam képzelni, hogy ez a valóságban is megtörténhet, és főként nem, hogy akár velem is. De a salakkal együtt távozott a kételkedésem is. Nagy örömömre most már a férjem is szeretné kipróbálni a Clean Inside béltisztítót, a következő kúrát már együtt végezzük. Mivel három gyermekünk van, számunkra különösen fontos az egészség, és hogy mindig legyen elég életerő, jókedv. Ebben segített nekem a Clean Inside béltisztító!

- Magyarné H. Ildikó, Berhida, 2011-02-03

"Egyik sem volt fogható a Clean Inside Programjához"

Fénykép

Nem az első méregtelenítő kúrát végeztem, de egyik sem volt fogható a Clean Inside Programjához. Nagyon kellemes meglepetés ért. Mindenféle kellemetlen mellékhatásokra számítottam, de ez nagyon jól van kitalálva, nem volt semmi nem kívánt hatás, pl. erős hasmenés. Mintha nem is méregtelenítő kúrát csinálnék, lehet mellette dolgozni, sportolni, élni a megszokott életünket. Ráadásul finomak a termékek. Még a gyógytea is, és remekül alszom tőle. A rostot én gyümölcslébe vagy teába keverem, úgy iszom. Kb. két hete csinálom, és már csökken a hasam mérete. És napról napra érzem, hogyan tisztul a testem.
Meg fogom rendelni a következő hónapra is a csomagot, hogy biztosan ne maradjon bennem egy parazita se. Azt mondják, ha veszélyt éreznek, elbújnak. Az ötnapos szünetben előmerészkednek, de akkor újra jön a Parasic, és annyi! Ezt nem szeretném kihagyni. Csak így lesz teljes a kúra, ha végigcsinálom a három hónapot.
Szerintem erre mindenkinek szüksége lenne, a béltisztításra és a méregtelenítésre. De csak természetes és kímélő anyagokkal. És az élet más területein is erre kellene törekednünk, hogy természetes alapanyagú kozmetikumokat és tisztítószereket használjunk.

- Csaba, Budapest, 2011-01-29

"Ez a béltisztító jelentette a tökéletes megoldást a gondjaimra."

Fénykép

25 évesen 25 kiló súlyfeleslegem volt. A terhességek alatt szedtem fel (két gyermekem van). Sikerült leadni sok koplalással, de ezt megsínylette a szervezetem. Az is kiderült, hogy fonalférgek szaporodnak bennem. Próbálkoztam más parazitairtó szerekkel, de sikertelenül. Mindenképpen szükségem volt egy alapos tisztításra és féregirtásra. A Clean Inside jelentette a tökéletes megoldást a gondjaimra.
Amióta használom, minden jól halad. Kezdem visszanyerni a régi alakomat anélkül, hogy legyengülnék. A bőrömön előtte allergiás kiütések voltak, ez is regenerálódott szépen, sőt a terhességi csíkok is eltűnőben vannak. Újra vidám vagyok, mozgékony és lendületes. A lelkem is megnyugodott, elértem a célomat, újra egészséges vagyok.
A NatauralSwisst amolyan gyorssegélynek is használom. Ha nehezebbet eszem, vagy kicsit többet a kelleténél, egy tea vagy egy kis adag rost gyorsan segít. Elmúlik a teltségérzet, újra jó lesz a közérzetem.
Nagyon örülök, hogy megtaláltam ezt a programot, és már ajánlottam is többeknek. Aki kipróbálta, az mind elégedett volt vele. Mindnyájunk egyöntetű véleménye, hogy ez a Clean Inside béltisztító program igazán megéri az árát!

- Nemesné Galánfi Anna, Hajdúszoboszló, 2011-01-22