NaturalSwiss Logo

Natural Swiss vélemények | A felhasználók tapasztalatai


Üdvözlöm! Kata vagyok, a NaturalSwiss irodavezetője.

Ügyfélszolgálatos munkatársunkEz az oldal különbözik mindentől, amit idáig látott. Ez a kínos mellékhelyiségbeli történetek valóságshowja, amit nagy lelkesedéssel és büszkeséggel adnak elő. Minden egyes nap újabb és újabb, különböző életkörülményekkel és életkorral rendelkező emberek segítik elő sikertörténetükkel a Naturalswiss honlapot. Biztosítani szeretném Önt, hogy ezek a beszámolók semmilyen formában nem lettek megváltoztatva. Az összes e-mailt, levelet és fényképet önként küldték el nekünk. Ezeket a dokumentumokat eltároljuk, és harmadik fél által is ellenőrízve vannak. Meglehetősen jó oka van annak, hogy ilyen sokan szeretnék megosztani a saját történetüket. A Clean Inside® nemcsak hogy működik, hanem a ma kapható legjobb tisztító és méregtelenítő program. De ne nekem higgyen, csak olvassa el a lenti oldalakon található beszámolók egész hadát, és látogasson el ide rendszeresen, hogy mindig megismerhesse a legújabb történeteket.

Ha már Ön is kipróbálta termékünket, és meg szeretné osztani tapasztalatát velünk, ne habozzon! Ügyfélszolgálatos kolléganőnk készséggel várja jelentkezését az ugyfelszolgalat@naturalswiss.ch címen

Kérem a fogyasztói vélemények olvasásakor vegyék figyelembe, hogy a közjegyzői hitelesség érdekében a vásárlók által írt szövegek eredeti állapotában szerepelnek, így előfordulhat fogalmazási- és helyeírási hiba.

Gyógyító történetek


"Újra érzem az ízeket."

Fénykép

Annyi bajom volt, hogy félve vágtam bele a Clean Inside rost kúrába. Hátha többet árt, mint használ. Nem is mertem csak egy hónapra elegendőt rendelni. Most már tudom, hogy szervezetem kitűnően fogadta. Íme a részletek:
– Újra érzem az ízeket! Mindenféle diétákon éltem már évek óta, allergia, ízületi bajok és az emésztőrendszerem érzékenysége (IBS) miatt. Az ízlelőbimbóim eddig pihentek, de most újra aktivizálták magukat.
Az IBS miatt evés után sehova se mertem elmenni, nehogy kellemetlen meglepetés érjen útközben. De ezek a tünetek teljesen elmaradtak – remélem, végleg –, nincs előttem akadály. – Már évek óta refluxom van és nyombélfekélyem is. Ez azzal jár, hogy minden egyes étkezés után fáj a hasam és a sav marja a nyelőcsövemet, minden diéta ellenére. Illetve ez a múlt, két hete megszűntek a panaszok, és a gyógyszert is abbahagytam.
– 20 éve született az ötödik gyermekem, és azóta vannak májfoltok a nyakamon. Nagy felületen, elöl, a dekoltázsnál. Már tejesen megszoktam, nem is zavart, de azt vettem észre, hogy mintha halványulna, foltokban világosodna, aztán pedig szépen teljesen kivilágosodott, mint a bőröm eredeti színe.
– Végül a férjem észrevette, hogy megváltoztak a hátamon csúfoskodó anyajegyek. Már arra készültem, hogy megműttetem magam, eltávolíttatom őket. Csúnyák voltak, és nem mertem napra menni miattuk már évek óta. Először megijedtem, azt hittem, csúnyábbak lettek, de a férjem közölte, lényegesen kisebbek lettek, a színük is kivilágosodott, nagyon úgy néz ki, hogy elcsökevényesednek.
Végtelenül örülök, hogy egy hónap alatt ilyen sok kedvező változás történt. Egészen megváltozott az életem, és a hangulatom is sokkal jobb! Örömömben még a töltött káposztát is megkóstoltam, és szerencsére nem lett tőle semmi bajom! Remélem, hogy a kedvező hatások megmaradnak, az biztos, hogy rajtam nem múlik! Természetesen megrendeltem a következő adag rostot!

- Rácz Sándorné Enikő, Zalaegerszeg, 2011-01-15

"Rögtön a legelső hetekben komoly javulás állt be."

Fénykép

Férjemnél vastagbél-gyulladást állapított meg az orvos, erre kerestünk természetes megoldást. Én csak méregtelenítés céljából kezdtem el vele együtt használni a Clean Inside rostot tavaly. Három hónapig használtuk, és rögtön a legelső hetekben komoly javulás állt be. A gyomrunk egészen könnyű lett, a az emésztésünk nagymértékben javult. A férjem most fogja megismételni a kúrát, az ő gyomra továbbra is igényli a rostot. Vele nagy jót tett a rost, nagyon nehéz időszakon segítette át, és ennek én is nagyon örülök. Semmilyen kellemetlenséget nem tapasztaltunk, csak dicsérni tudjuk a terméket, jó szívvel ajánljuk minden beteg vagy egészséges embernek.

- Csizmadia Tímea, Komárom, 2011-01-14

"Ez valóban hat, jó szívvel ajánlom bárkinek kipróbálásra!"

Fénykép

Szörföltem a neten, amikor a Clean Inside honlapjára tévedtem. Beleolvastam a véleményekbe is, és az végképp meggyőzött, hogy ez nekem is segíthetne. Mert már évek óta vannak panaszaim, állandó puffadás, néha gyomorfájás, és a legrosszabb a székrekedés. Sokszor csak hetente egyszer sikerül elvégezni a dolgomat, és az eredmény elég siralmasnak mondható. Próbaképpen egyhavi adagot rendeltem, és a szer három napa alatt megszüntette minden korábbi kínom, bajom. Alig hittem el, hogy ez velem történik! Hogy én megyek naponta a vécére, hogy az én hasam lapos, hogy nekem szűnt meg minden fájdalmam, kellemetlen érzésem. Ez valóban hat, jó szívvel ajánlom bárkinek kipróbálásra!

- Siposné Kóczián Mária, Arló, 2010-02-07