NaturalSwiss Logo

Natural Swiss vélemények | A felhasználók tapasztalatai


Üdvözlöm! Kata vagyok, a NaturalSwiss irodavezetője.

Ügyfélszolgálatos munkatársunkEz az oldal különbözik mindentől, amit idáig látott. Ez a kínos mellékhelyiségbeli történetek valóságshowja, amit nagy lelkesedéssel és büszkeséggel adnak elő. Minden egyes nap újabb és újabb, különböző életkörülményekkel és életkorral rendelkező emberek segítik elő sikertörténetükkel a Naturalswiss honlapot. Biztosítani szeretném Önt, hogy ezek a beszámolók semmilyen formában nem lettek megváltoztatva. Az összes e-mailt, levelet és fényképet önként küldték el nekünk. Ezeket a dokumentumokat eltároljuk, és harmadik fél által is ellenőrízve vannak. Meglehetősen jó oka van annak, hogy ilyen sokan szeretnék megosztani a saját történetüket. A Clean Inside® nemcsak hogy működik, hanem a ma kapható legjobb tisztító és méregtelenítő program. De ne nekem higgyen, csak olvassa el a lenti oldalakon található beszámolók egész hadát, és látogasson el ide rendszeresen, hogy mindig megismerhesse a legújabb történeteket.

Ha már Ön is kipróbálta termékünket, és meg szeretné osztani tapasztalatát velünk, ne habozzon! Ügyfélszolgálatos kolléganőnk készséggel várja jelentkezését az ugyfelszolgalat@naturalswiss.ch címen

Kérem a fogyasztói vélemények olvasásakor vegyék figyelembe, hogy a közjegyzői hitelesség érdekében a vásárlók által írt szövegek eredeti állapotában szerepelnek, így előfordulhat fogalmazási- és helyeírási hiba.

Gyógyító történetek


"Ez valóban hat, jó szívvel ajánlom bárkinek kipróbálásra!"

Fénykép

Szörföltem a neten, amikor a Clean Inside honlapjára tévedtem. Beleolvastam a véleményekbe is, és az végképp meggyőzött, hogy ez nekem is segíthetne. Mert már évek óta vannak panaszaim, állandó puffadás, néha gyomorfájás, és a legrosszabb a székrekedés. Sokszor csak hetente egyszer sikerül elvégezni a dolgomat, és az eredmény elég siralmasnak mondható. Próbaképpen egyhavi adagot rendeltem, és a szer három napa alatt megszüntette minden korábbi kínom, bajom. Alig hittem el, hogy ez velem történik! Hogy én megyek naponta a vécére, hogy az én hasam lapos, hogy nekem szűnt meg minden fájdalmam, kellemetlen érzésem. Ez valóban hat, jó szívvel ajánlom bárkinek kipróbálásra!

- Siposné Kóczián Mária, Arló, 2010-02-07