NaturalSwiss Logo

Natural Swiss vélemények | A felhasználók tapasztalatai


Üdvözlöm! Kata vagyok, a NaturalSwiss irodavezetője.

Ügyfélszolgálatos munkatársunkEz az oldal különbözik mindentől, amit idáig látott. Ez a kínos mellékhelyiségbeli történetek valóságshowja, amit nagy lelkesedéssel és büszkeséggel adnak elő. Minden egyes nap újabb és újabb, különböző életkörülményekkel és életkorral rendelkező emberek segítik elő sikertörténetükkel a Naturalswiss honlapot. Biztosítani szeretném Önt, hogy ezek a beszámolók semmilyen formában nem lettek megváltoztatva. Az összes e-mailt, levelet és fényképet önként küldték el nekünk. Ezeket a dokumentumokat eltároljuk, és harmadik fél által is ellenőrízve vannak. Meglehetősen jó oka van annak, hogy ilyen sokan szeretnék megosztani a saját történetüket. A Clean Inside® nemcsak hogy működik, hanem a ma kapható legjobb tisztító és méregtelenítő program. De ne nekem higgyen, csak olvassa el a lenti oldalakon található beszámolók egész hadát, és látogasson el ide rendszeresen, hogy mindig megismerhesse a legújabb történeteket.

Ha már Ön is kipróbálta termékünket, és meg szeretné osztani tapasztalatát velünk, ne habozzon! Ügyfélszolgálatos kolléganőnk készséggel várja jelentkezését az ugyfelszolgalat@naturalswiss.ch címen

Kérem a fogyasztói vélemények olvasásakor vegyék figyelembe, hogy a közjegyzői hitelesség érdekében a vásárlók által írt szövegek eredeti állapotában szerepelnek, így előfordulhat fogalmazási- és helyeírási hiba.

Gyógyító történetek


"Évek óta pszoriázissal küzdök"

Fénykép

Nevem Hollóné Terényi Tünde.Több éve pszoriázissal küzdök, ami legjobban a kezemen terjedt el. Nagyon sok mindent kipróbáltam már a helyzet javítására, de egyik sem hozott tartós eredményt. Sokszor arra lettem viszont figyelmes, ha eszem bizonyos ételeket, másnapra kivörösödik jobban a kezem és elkezd viszketni.Kislányom talált rá erre a béltisztító programra és ajándékba rendelt nekem is, hogy próbáljam ki. Veszteni nem veszthetek vele. Azért én is megnéztem a honlapot, mi is ez valójában.Olvastam is, hogy pszoriázisra nem megoldás, ezért nagy változást nem is vártam tőle. Az első  2 hétben nem is történt semmi sőt a kezem már régóta nem volt ilyen vörös és duzzadt nagyon viszketett is és hámlott. A harmadik héten viszont kiürült belőlem egy jó fél méteres valami, hasonlított a honlapon  bemutatott képekhez, aztán ez még töbször is megismétlődött bár nem ilyen hosszúak voltak. Azonban, ami számomra a legfontosabb, hogy a kezem kezdett javulni, az égő pirosság csökkent a bőr is kezdett vékonyodni és már viszketni se viszket annyira.A kezemet direkt nem kezeltem az addig szokásos módon, hogy lássam, milyen a hatása a kúrának így a javuláson felbuzdúlva rendeltem egy újjabb tisztító kúrát és mellé a méregtelenítő programot.

- Hollóné Terényi Tünde, , 2014-09-26

"Jelentősen nőtt a székletem mennyisége"

Fénykép

Tisztelt Natural Swiss!

Egy kedves ismerősöm ajánlotta az önök béltisztító kúráját. Már az első napokban éreztem a hatását. Jelentősen nőtt a széklet mennyisége és a továbbiakban is beállt a napi többszöri alkalom. Az egyedüli kellemetlenség talán a rost íze volt, de gyümölcslében elkeverve, már ez sem volt jelentős. Köszönöm, hogy kipróbálhattam a termékeiket!
Köszönettel:
- Agócs Viktor, , 2014-09-26

"Itt volt az ideje annak is, hogy egy tisztító kúrába kezdjek"

Fénykép
Kedves Olvasó!
 
Tavasszal eljött a vastag ruhák gardróbba akasztásának  ideje. Itt volt az ideje annak is, hogy egy tisztító kúrába kezdjek, hiszen a hosszú tél folyamán a kevés mozgás és a ünnepi edébek megtették a hatásukat.
Elsősorban tisztítás céljából kezdtem el használni a Natural Swiss tisztító programját, de némi fogyást is reméltem a terméktől.
Az első két napban nem vettem észre változást, majd a harmadik reggelen beindult a tisztulás.
Mint sokaknak nekem is problémát okozott a székrekedés, illetve, hogy 2-3 naponta volt székletem.
A harmadik naptól kezdve ez megszűnt, és a kúra után is 3-4 tig nem jelentkezett ilyen probléma.
Nem volt sem hasmenésem, semmilyen negatív mellékhatást nem tapasztaltam, viszont a hónapokig tartó fáradékonyságom a termék használatával néhány napon belül megszűnt..
Egy-két alkalommal nem ittam meg az ajánlott folyadékmennyiséget, szorulást nem okozott, de feszülést éreztem a hasamban.
Számomra nem okozott gondot a rost elfogyasztása, bár néhány nap kellett, míg megszoktam a zselés állagát (igyekeztem minél hamarabb "lehúzni", mielőtt bezselésedett volna). Én általában vízzel kevertem össze, de teával illetve baracklével is fogyasztottam.
A 30 nap elteltével elfogyott a kapszula és a tea, a rost még kb egy tig kitartott, így azt is elhasználtam.
Az egy hónap alatt kb 2,5 kg-ot fogytam, sokkal energikusabb lettem és kevésbékívántam az édességet.
Mindenkinek ajánlom, hogy próbálja ki.
- Agócs-Bódis Anikó, , 2014-09-26