NaturalSwiss Logo

Javul az emésztőenzimek hatékonysága a méregtelenítéssel


Üdvözlöm! Kata vagyok, a NaturalSwiss irodavezetője.

Ügyfélszolgálatos munkatársunkEz az oldal különbözik mindentől, amit idáig látott. Ez a kínos mellékhelyiségbeli történetek valóságshowja, amit nagy lelkesedéssel és büszkeséggel adnak elő. Minden egyes nap újabb és újabb, különböző életkörülményekkel és életkorral rendelkező emberek segítik elő sikertörténetükkel a Naturalswiss honlapot. Biztosítani szeretném Önt, hogy ezek a beszámolók semmilyen formában nem lettek megváltoztatva. Az összes e-mailt, levelet és fényképet önként küldték el nekünk. Ezeket a dokumentumokat eltároljuk, és harmadik fél által is ellenőrízve vannak. Meglehetősen jó oka van annak, hogy ilyen sokan szeretnék megosztani a saját történetüket. A Clean Inside® nemcsak hogy működik, hanem a ma kapható legjobb tisztító és méregtelenítő program. De ne nekem higgyen, csak olvassa el a lenti oldalakon található beszámolók egész hadát, és látogasson el ide rendszeresen, hogy mindig megismerhesse a legújabb történeteket.

Ha már Ön is kipróbálta termékünket, és meg szeretné osztani tapasztalatát velünk, ne habozzon! Ügyfélszolgálatos kolléganőnk készséggel várja jelentkezését az ugyfelszolgalat@naturalswiss.ch címen

Kérem a fogyasztói vélemények olvasásakor vegyék figyelembe, hogy a közjegyzői hitelesség érdekében a vásárlók által írt szövegek eredeti állapotában szerepelnek, így előfordulhat fogalmazási- és helyeírási hiba.

Gyógyító történetek

Emésztőenzimek


"Évek óta egészségesen táplálkozom"

Fénykép

Évek óta egészségesen táplálkozom, rendszeresen mozgok, de sajnos ezek mellett is voltak emésztési problémáim, puffadás, telített gyomor érzete és ezt nehezen viseltem. A Clean Inside Béltisztító csomag nagy megkönnyebbülést okozott. Használta első pár napja után már éreztem a változást és a könnyebbnek éreztem magam. Szerencsére nem fogytam, arra nem volt szükség, de a termék fogyasztásával rendszeresen megszabadulok a felesleges anyagoktól. Közérzetem sokat javult, energikusabb lettem, és reggel jó közérzettel vágok neki a napnak. A sok folyadékfogyasztás nem okoz gondot, mert a napi 3-4 liter folyadékot a kúra előtt is elfogyasztottam. Egy ismerősöm ajánlotta a terméket - mivel nagyon elégedett volt vele- melyet már több alkalommal is használtam és örülök, hogy rátaláltam. Az ügyfélszolgálatnál nagyon segítőkészek, kedvesek a munkatársak és a kiszállítással is elégedett vagyok. Köszönet a megkönnyített napokért és a jó közérzetért!

- B. Adrienn, Budapest, 2016-09-26

"Megszűntek a problémáim"

Fénykép

Már fél éve emésztési problémákkal küzdöttem, ami allergiás tüneteket (orrfolyás, tüsszögés) és ebből adódóan alvászavarokat, illetve állandó fáradékonyságot okozott, amikor ráakadtam erre a termékre és a leírásban ráismertem a tüneteimre, ezért kipróbáltam. Már néhány napi használat után sokkal jobban éreztem magam, végre nem ébredtem fel az éjszaka közepén, pihenten ébredtem. Időközben candida gomba problémát is diagnosztizáltak nálam, ezért elkezdtem a cukor, finomliszt, élesztő nélküli étrendet, illetve grapefruitmag kivonatot is fogyasztottam. Az első hónap után, amikor 5 napig szüneteltetni kellett a Parasic tabletta szedését és a tea fogyasztását, a tünetek újra jelentkeztek, de a második hónap után, amikor ismét ki kellett hagyni 5 napot,már nem. A három hónapos kúra alatt 6 kg-ot fogytam, az emésztési problémáim, allergiás tüneteim teljesen megszüntek, az állandó fáradékonyságom elmúlt, azaz sokkal jobb lett a közérzetem a kúrának köszönhetően.

- Kancsár Rózsa, Budapest, 2015-04-29

"Végleg elmaradtak a kínzó fejfájások"

Fénykép

Bevallom, amikor az interneten elolvastam, amit a NaturalSwiss Clean Inside program hatásairól írtak, nagyon kételkedtem. Ami ennyi mindenre jó, az gyanús. De aztán mégis arra az elhatározásra jutottam, hogy megkockáztatom, adok egy esélyt magamnak is meg a terméknek is.
Nagyon sok bajom volt, talán az elhízás közülük a legrosszabb. Pedig szinte alig ettem valamit. De a vérnyomásom is magas volt, nagyon sokszor fájt a fejem, meg persze az emésztés, szorulás, haspuffadás. 2009 őszén kezdtem a három hónapos kúrát, és nagyon meglepődtem, mert egyértelműen jó hatással volt rám. Végleg elmaradtak a kínzó fejfájások, a vérnyomásom is beállt egy normális értékre, és az összes emésztéssel kapcsolatos bajom megszűnt. Nincs puffadás, és a székletürítéssel sincs gondom, könnyen, normális állagban és napi rendszerességgel végzem, ahogy kell. Nagyon elégedett voltam a kúra végén, és semmiféle kellemetlen mellékhatást nem tapasztaltam, csak jót. Jó szívvel ajánlom mindenkinek, akinek gondjai vannak.

- M. Sándorné, Gyál, 2012-03-23

1 2