NaturalSwiss Logo

Fogyás és lapos has Natural Swiss méregtelenítéssel


Üdvözlöm! Kata vagyok, a NaturalSwiss irodavezetője.

Ügyfélszolgálatos munkatársunkEz az oldal különbözik mindentől, amit idáig látott. Ez a kínos mellékhelyiségbeli történetek valóságshowja, amit nagy lelkesedéssel és büszkeséggel adnak elő. Minden egyes nap újabb és újabb, különböző életkörülményekkel és életkorral rendelkező emberek segítik elő sikertörténetükkel a Naturalswiss honlapot. Biztosítani szeretném Önt, hogy ezek a beszámolók semmilyen formában nem lettek megváltoztatva. Az összes e-mailt, levelet és fényképet önként küldték el nekünk. Ezeket a dokumentumokat eltároljuk, és harmadik fél által is ellenőrízve vannak. Meglehetősen jó oka van annak, hogy ilyen sokan szeretnék megosztani a saját történetüket. A Clean Inside® nemcsak hogy működik, hanem a ma kapható legjobb tisztító és méregtelenítő program. De ne nekem higgyen, csak olvassa el a lenti oldalakon található beszámolók egész hadát, és látogasson el ide rendszeresen, hogy mindig megismerhesse a legújabb történeteket.

Ha már Ön is kipróbálta termékünket, és meg szeretné osztani tapasztalatát velünk, ne habozzon! Ügyfélszolgálatos kolléganőnk készséggel várja jelentkezését az ugyfelszolgalat@naturalswiss.ch címen

Kérem a fogyasztói vélemények olvasásakor vegyék figyelembe, hogy a közjegyzői hitelesség érdekében a vásárlók által írt szövegek eredeti állapotában szerepelnek, így előfordulhat fogalmazási- és helyeírási hiba.

Gyógyító történetek

Fogyás, lapos has


"A termék szedése során semilyen mellékhatást nem tapasztaltam."

Fénykép

NATUR SWISS termékkel kapcsolatos megtapasztalásom. Tisztelettel, megosztom Önökkel az általam megtapasztaltakat.A közel multban 2 hónap alatt közel 15 kg-ot fogytam, és rossz volt a közérzetem. A széklet vizsgálat eredménye rendellenességet mutatott ki- és elkezdetem szedni a béltisztásra javasolt kemikáliát tartalmazó gyógyszert. Sajnos a várt eredmény elmaradt, és kedvezőtlen mellékhatása is volt. Ez után kezdtem keresgélni a neten a bél tisztitással kapcsolatos javaslatokat, és ismertetőket, és rátaláltam a : NATURAL SWISS bél tisztitó termékeire. melyet meg is rendeltem /igény szerint, 2 napos ki szállitással / meg is kaptam a : NATURAL SWISS -Clean Inside, és a Toxi Clean béltisztitó, és méregtelenitő termékeket. Az elő irásoknak megfelelően elkezdtem szedni, és amit tapasztaltam a bélsár távozás során szinte hihetetlen volt, hogy emberben , mennyi élősködő van, ami igen káros hatással van a szervezetre./az én szervezetemben: laposfejü galand férgek voltak, a tisztitás utolsó fázisában vagyok . A termék szedése során semilyen mellékhatást nem tapasztaltam. Köszönetemet, és hálámat fejezem ki a NATURAL SWISS termékek fetalálóinak, és minden munkatársuknak, kik ezeket a csodálatos termékeket az emberiség szolgálatába állitották. Ezennel hozzájárulok, a fentiekben leirtak, a nevem, és fényképem közzétételéhez. Tisztelettel: Monostori Ferencné Pest megye

- Monostori Ferencné, Pest, 2013-12-16

"A kúra után alig ismerek magamra, mintha más ember lennék!"

Fénykép

Fogadják elismerésemet ne csak a kiváló termék létrehozásáért, forgalmazásáért, de a korrekt eljárásért is. Ma szinte alig találkozni ilyen tisztességes, szakmailag felkészült és ügyfélbarát társasággal. Úgy érzem, minden igényemet messzemenően kielégítették.
Természetesen a fentieket saját tapasztalataim alapján írom. Kipróbáltam a béltisztító programot is, kértem tanácsot is, és mindennel rendkívül elégedett vagyok.
A kúra után alig ismerek magamra, mintha más ember lennék! Egyrészt lendületesebb, aktívabb, másrészt – például stresszhelyzetekben – türelmesebb, higgadtabb. Eltűnt az állandó fáradtság, remekül alszom, frissen ébredek, jobban bírom a mindennapok nyűgét-baját. Sokkal jobb lett az általános közérzetem. Az emésztésem is megváltozott. Öt kilóval lettem kevesebb, és nagyon jólesik a tudat, hogy az évek alatt összegyűlt szenny, salak, mind eltávozott a szervezetemből. Elmaradt a néha vehemensen rám törő édesség utáni vágy is.
Fantasztikus, hogy mindezt a jót erőfeszítés nélkül értem el. Nincs az a gyógyszer, aminek hatása akár csak megközelítené a Clean Inside Program hatását. És itt nincsenek káros mellékhatások! Csak jót hozott az életembe a Clean Inside béltisztító, nemcsak az egészségem és a közérzetem terén, de még a hitemet is visszaadta, hogy lehet még tisztességesen kereskedni.

- Fülöp Ági, Budapest, 2012-08-16

"Általánosan sokkal jobban vagyok, visszatért belém az életerő, és a depresszív hangulat is a múlté."

Fénykép

Négygyerekes családanya vagyok, elmúltam 40 éves, és nemrég estem át egy nagyon súlyos betegségen. Legionella-fertőzés, talán valamelyik nem kellőképpen tisztított légkondicionáló berendezés okozta. Nálam nem a szokásos tüdőgyulladás jelentkezett, hanem a májamat, vesémet támadta meg, tüdőembóliát okozott és a szívemet is károsította. Életveszélyes állapotban voltam, és hosszas kórházi kezelésre szorultam. Végül, felgyógyulva alapvetően átértékeltem a viszonyulásomat a saját egészségem fontosságához.
A betegségek antibiotikumos kezelést igényeltek, ezek hatottak is, de sajnos ott is, ahol nem kellett volna. Gyakorlatilag nem maradt bélflórám, nem csoda, ha utána folyamatosan emésztési gondjaim voltak. Állandósult a puffadás és a székrekedés, levert voltam, fáradt és erőtlen. Felszedtem 12 kilót, és ez a kedélyemnek sem tett jót.
egy ilyen nagy családban nem éppen fényesek, de az egészségre áldozni kell! Megrendeltem tehát. Amikor elkezdtem használni, sorra jöttek a legjobb tapasztalatok. Akkor már tudtam, hogy amit a honlapon hitetlenkedve olvastam, mind igaz. Olyanok írták, mint én, olyanoknak, mint én. Az emésztési problémáim szépen sorra eltűntek. Először beállt a székletem normálisan, aztán megszűnt a kellemetlen puffadás, és még a túlsúlyomtól is megszabadultam. Ezt a súlyt azóta is tartom, már két éve! Bár a betegség előtt soványabb voltam, de a mostani 57 kiló éppen megfelel. Általánosan sokkal jobban vagyok, visszatért belém az életerő, és a depresszív hangulat is a múlté. Energikus vagyok, már nem olyan fáradékoEbben a depresszív hangulatban akadtam rá véletlenül a leírásokra a Clean Inside Programról az interneten. Kétkedve olvastam, túl szép volt, hogy igaz legyen. De ha csak a fele igaz, már az is nagy segítség lenne nekem. Végre felcsillant valami remény, és ugyan az anyagi lehetőségeink ny, mint a betegség után, és ez egy ilyen nagy családban bizony jól jön. Még a látásom is javult, ez szinte hihetetlen. Mindez könnyedén, diéta, más kellemetlenségek nélkül szinte magától ment végre a szervezetemben – a Clean Inside segítségével.

Úgy érzem magam, mint aki megfiatalodott, visszakapta a rég elvesztett erejét, jókedvét és reményeit, a gyerekeim pedig visszakapták az édesanyjukat. Ezért végtelenül hálás vagyok, és a családom is az velem együtt.

- Nagy Vilmosné, Nagykozár, 2012-06-13

1 2 3 4