NaturalSwiss Logo

Hatékony béltisztítás a psyllium rost segítségével


Üdvözlöm! Kata vagyok, a NaturalSwiss irodavezetője.

Ügyfélszolgálatos munkatársunkEz az oldal különbözik mindentől, amit idáig látott. Ez a kínos mellékhelyiségbeli történetek valóságshowja, amit nagy lelkesedéssel és büszkeséggel adnak elő. Minden egyes nap újabb és újabb, különböző életkörülményekkel és életkorral rendelkező emberek segítik elő sikertörténetükkel a Naturalswiss honlapot. Biztosítani szeretném Önt, hogy ezek a beszámolók semmilyen formában nem lettek megváltoztatva. Az összes e-mailt, levelet és fényképet önként küldték el nekünk. Ezeket a dokumentumokat eltároljuk, és harmadik fél által is ellenőrízve vannak. Meglehetősen jó oka van annak, hogy ilyen sokan szeretnék megosztani a saját történetüket. A Clean Inside® nemcsak hogy működik, hanem a ma kapható legjobb tisztító és méregtelenítő program. De ne nekem higgyen, csak olvassa el a lenti oldalakon található beszámolók egész hadát, és látogasson el ide rendszeresen, hogy mindig megismerhesse a legújabb történeteket.

Ha már Ön is kipróbálta termékünket, és meg szeretné osztani tapasztalatát velünk, ne habozzon! Ügyfélszolgálatos kolléganőnk készséggel várja jelentkezését az ugyfelszolgalat@naturalswiss.ch címen

Kérem a fogyasztói vélemények olvasásakor vegyék figyelembe, hogy a közjegyzői hitelesség érdekében a vásárlók által írt szövegek eredeti állapotában szerepelnek, így előfordulhat fogalmazási- és helyeírási hiba.

Gyógyító történetek

Rost, psyllium


"Visszér- és aranyérproblémák ellen kiváló hatással bír."

Fénykép

A teljes NaturalSwiss programmal kezdtem, ami teljesen rendbe tette az emésztésemet, anyagcserémet. Megszűnt a székrekedés, nehéz emésztés. A program befejeztével is megtartottam a Clean Inside rostot, kisebb-nagyobb kihagyásokkal folyamatosan használom. Visszér- és aranyérproblémák ellen kiváló hatással bír. Aki hasonló gondoktól szenved, használja bátran, nem fogja megbánni.

- Vincze Gábor, Budapest, 2011-09-22

"Jobb lett az emésztésem, lelapult a hasam, hihetetlenül könnyűnek érzem magam"

Fénykép

Még nem fejeztem be a Clean Inside programot, de muszáj megosztanom a tapasztalataimat, annyira örülök. Sokkal-sokkal jobban vagyok, jobb lett az emésztésem, lelapult a hasam, hihetetlenül könnyűnek érzem magam, tele vagyok életkedvvel, és gyönyörű lett a bőröm.
Ami probléma, az a folyadékbevitel, de igyekszem, hogy megigyam a kötelező mennyiséget. A béltisztító program ebben is segít, eszembe juttatja, hogy erre figyelnem kell. Nagyon hatékonynak és egészségesnek tartom a programot.

- Oyeyele Moni, Budapest, 2011-09-17

"Egy számmal kisebb ruhákat hordhatok, a nadrágövet is beljebb levő lyukkal használom."

Fénykép

Háromgyermekes anyuka vagyok, ahogy jöttek a gyerekek, nagyon felgyorsult minden, kevesebb időm volt magammal törődni. Tornázni, sportolni energiám se nagyon maradt, esélyem sem volt, hogy visszakapjam a régi súlyomat és a régi ruhatáramat. A napközbeni és az éjszakai teendők teljesen lekötöttek és kimerítettek. Rátaláltam azonban a Clean Inside béltisztító programra, ami rögtön nagyon szimpatikus volt, meg is rendeltem a ToxiClean méregtelenítő csomaggal együtt.
Már az első hónapban elindult a változás, laposabb és hurkátlanabb lett a hasam. A testsúlyom alig változott, de valahogy átalakult, átrendeződött minden, mert egy számmal kisebb ruhákat hordhatok, a nadrágövet is beljebb levő lyukkal használom. Végre közelebb kerültem a célhoz. De ez csak a kezdet, folytatom a kúrát, és remélem, még eggyel kisebb méretű ruhákban is kényelmesen el fogok férni.
Nagyon örültem annak is, hogy a kúra folyamán nem volt semmi kellemetlen mellékhatás, hogy nem borította fel a gyerekekkel kialakult napirendemet, szinte észrevétlenül, kíméletesen történt minden.

- M. Gabi, Budapest, 2011-09-17

1 2