NaturalSwiss Logo

Vastagbél tisztítás: hatékony és kíméletes


Üdvözlöm! Kata vagyok, a NaturalSwiss irodavezetője.

Ügyfélszolgálatos munkatársunkEz az oldal különbözik mindentől, amit idáig látott. Ez a kínos mellékhelyiségbeli történetek valóságshowja, amit nagy lelkesedéssel és büszkeséggel adnak elő. Minden egyes nap újabb és újabb, különböző életkörülményekkel és életkorral rendelkező emberek segítik elő sikertörténetükkel a Naturalswiss honlapot. Biztosítani szeretném Önt, hogy ezek a beszámolók semmilyen formában nem lettek megváltoztatva. Az összes e-mailt, levelet és fényképet önként küldték el nekünk. Ezeket a dokumentumokat eltároljuk, és harmadik fél által is ellenőrízve vannak. Meglehetősen jó oka van annak, hogy ilyen sokan szeretnék megosztani a saját történetüket. A Clean Inside® nemcsak hogy működik, hanem a ma kapható legjobb tisztító és méregtelenítő program. De ne nekem higgyen, csak olvassa el a lenti oldalakon található beszámolók egész hadát, és látogasson el ide rendszeresen, hogy mindig megismerhesse a legújabb történeteket.

Ha már Ön is kipróbálta termékünket, és meg szeretné osztani tapasztalatát velünk, ne habozzon! Ügyfélszolgálatos kolléganőnk készséggel várja jelentkezését az ugyfelszolgalat@naturalswiss.ch címen

Kérem a fogyasztói vélemények olvasásakor vegyék figyelembe, hogy a közjegyzői hitelesség érdekében a vásárlók által írt szövegek eredeti állapotában szerepelnek, így előfordulhat fogalmazási- és helyeírási hiba.

Gyógyító történetek

Vastagbél tisztítás


"Mindenkinek ajánlom a NaturalSwiss termékeit, akinek emésztési gondjai, netán fájdalmai vannak."

Fénykép

Sajnos ülőmunkát végzek, nagyon keveset mozgok (csak ami a háztartással jár), és az anyagcserém is mintha csak „ülne”, nagyon lassú volt. Néha csak 4-5 naponként sikerült produkálni valamit. Próbálkoztam diétával, ezzel-azzal, de egyik sem volt tartós megoldás, mind csak ideig-óráig segített, ha egyáltalán. Ráadásul már évek óta volt egy állandó szúró fájdalom az alhasamban. Ettől sehogy sem tudtam megszabadulni.
Nem akartam orvoshoz fordulni, jobban bíztam a természetes megoldásokban. Így jutottam el a keresgélésben a NaturalSwiss honlapjára, és ott olvastam a ToxiClean Programjáról. Elsőre megtetszett, gyorsan meg is rendeltem.
A kúra elkezdése másnapján rögtön éreztem a hatást. Szokatlan késztetést éreztem, hogy vécére menjek, és minden nehézség nélkül is sikerült is elvégeznem a dolgomat. Teljesen kiürültem, és a többivel együtt a hasfájás is távozott. És ez az állapot tartósnak bizonyult. Naponta kétszer tudtam üríteni, a hasi szúrás pedig azóta sem tért vissza. Akkor sem, ha behúzom a hasam, vagy megnyomom. Fantasztikus érzés, teljesen felszabadultam. Mintha egy csapásra megszűnt volna minden bajom. Először kicsit furcsa volt a fájdalom nélküli élet, de hamar hozzászoktam. Mindenkinek ajánlom a NaturalSwiss termékeit, akinek emésztési gondjai, netán fájdalmai vannak. Az enyémhez hasonló panaszokra garantáltan hatásos! Többet használ, mint a gyógyszerek.

- Gábor Gabriella, Veszprém, 2011-08-17

"A fent leírt összes bajom, kellemetlenségem, szépséghibám a kúra végére elmúlt."

Fénykép

40-es nő vagyok, és nagy jót tett velem a Clean Inside Béltisztító Programja. Ezt szeretném megosztani mindenkivel.
Nemrég szoktam le a dohányzásról, ezért keresgéltem a méregtelenítők között,. Valahogy nem volt az igazi, nem éreztem megkönnyebbülést. Amikor megtaláltam a NaturalSwiss oldalát és végigolvastam mindent, sőt a képeket is végignéztem, nagyon megdöbbentem. Ha ilyen borzasztó dolgok lehetnek a beleinkben, nem csoda, ha annyi betegség alakul ki. És mindez megelőzhető lenne a béltisztítással. Természetesen azonnal megrendeltem az első adagot, és mindenkit azzal traktáltam, tegye ezt ő is, mert ez borzalom, ami a beleinkben van stb.
Nekem különösebb bajom nem volt. Ha nem teszem le a cigit, sosem jutott volna eszembe a méregtelenítés. De akkor tényleg nem érzetem jól magam. Mindig szorulásos voltam, de a leszokás után ez fokozódott és állandósult. Néha nagyon megkínzott. Ráadásul hiába volt a sport a vékony alkat, nagy, kiálló hasam lett, ami fölöttébb zavart. Állandóan puffadtnak éreztem, fájt is néha, gyönge és erőtlen voltam. Sokszor vett elő a fejfájás, néha migrénes hatásfokkal. A bőröm teljesen kiszáradt, szinte cserepes volt, hiába a sok hidratáló krém. Gyakorlatilag az egész testemen feszült, érdes volt, csúnya is és kellemetlen is. És én nagyon rosszul érzetem magam benne. Nem tudom, hogy ez mire volt visszavezethető, csak azt, hogy semmiképpen sem lehet az egészség jele, és hogy nagyon szeretnék megszabadulni tőle.
Én is végigmentem mindazokon a változásokon, amit itt sokat olvashatnak, ezt nem részletezem. De azt mindenképpen szeretném kijelenteni, hogy a fent leírt összes bajom, kellemetlenségem, szépséghibám a kúra végére elmúlt. Végre újra jól érzem magam a bársonyos bőrömben! Mindenkinek szívből ajánlom, nemcsak az egészsége, de a szépsége megőrzéséhez és visszaszerzéséhez egyaránt.

- Petrák Annabela, Budapest, 2011-08-04